Is het mogelijk om een ​​niet-alcoholische moeder borstvoeding te geven?De zomer is aangebroken en iedereen wil iets leuks. En wat is er te verbergen, veel vrouwen met jonge kinderen dachten erover na of het mogelijk is voor een zogende moeder om niet-alcoholisch bier te drinken en wat zijn de contra-indicaties.

Periode van 0 tot 2 maanden

In dit stadium is alcoholvrij bier voor moeders die borstvoeding geven ten strengste verboden, zoals koolzuurhoudende dranken. Dit komt door het feit dat het spijsverteringsstelsel van de pasgeborene nog onvolgroeid is. Daarin terwijl noodzakelijke coördinatie tussen verschillende afdelingen van een maag-darmkanaal afwezig is. Daarom zal elke poging om frisdrank te drinken leiden tot een slapeloze nacht en een bezoek aan de dokter.

Periode van 2 tot 6 maanden

Bij kinderen van deze leeftijd gaan kolieken in de regel voorbij en maken ze zich niet zo druk om hun ouders. Dit is echter geen reden om dit drankje te gaan drinken. In deze periode begint een zogende vrouw langzaam te stoppen met een postpartumdieet van twee maanden. En haar voedsel wordt geleidelijk aan toegevoegd aan haar dieet. Ze zijn echter onbekend bij de kruimel, die per ongeluk een allergische reactie op een van hen kan starten. Om dit uit te sluiten, selecteert u zorgvuldig producten die u in uw dieet zult opnemen. Eet slechts één nieuw product per dag. En bijgevolg zal ook het gebruik van bier moeten worden uitgesteld.

Periode van 6 tot 9 maanden

Of het mogelijk is om niet-alcoholisch bier te drinken naar een zogende moeder nadat de baby zes maanden oud is, geven artsen geen definitief antwoord. Hier is het de moeite waard rekening te houden met het feit dat deze tijd van aanvullend voeren en het kind een negatieve reactie op sommige producten kunnen hebben. Daarom, om de psychologische stress van de kruimels te vermijden, moet u niet beginnen met het drinken van bier.

Periode vanaf 9 maanden en ouder

Artsen uit de post-Sovjet-Unie zeggen dat je niet-alcoholisch bier kunt drinken voor de zogende moeder, maar alleen van hoge kwaliteit. Een goed bier mag alleen hop, water en mout bevatten en het is erg moeilijk om het nu in winkels te vinden. De enige uitzondering is de productie van geïmporteerde productie die geen maltose melasse, koolstofdioxide en andere onnodige stoffen bevat. Is het mogelijk om niet-alcoholisch bier te drinken voor moeders die borstvoeding geven?Bovendien bevat elk niet-alcoholisch bier een kleine hoeveelheid alcohol, tot 0,5%, en het komt in de moedermelk terecht.

De reactie van het kind op het gebruik van deze drank kan worden gecontroleerd, evenals op elk nieuw product: we proeven verschillende slokjes bier, en dan kijken we naar de reactie van de baby. Als u merkt dat hij koliek had, werd hij rusteloos en stelde het experiment vervolgens ten minste tien dagen uit.

U kunt dus niet-alcoholisch bier drinken bij de zogende moeder of niet, de vraag is dubbelzinnig. Als u besluit dat u dit drankje drinkt, zorg er dan voor dat uw baby geen allergieën heeft en gebruik af en toe alleen een product van hoge kwaliteit.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 45