Kan een zogende moeder kruisbesVrouwen in de vroege dagen, maanden van borstvoeding zijn moeilijk, omdat ze zich beperken tot eten. Maar de meeste van de producten die u kunt eten slechts in kleine hoeveelheden en kijken naar de reactie van de peuter - hij behandelt sommige misschien niet geschikt zijn.

In het artikel zullen we bespreken of het mogelijk is om een ​​kruisbes te gebruiken voor een zogende moeder.

Deze bes heeft vele wenselijke eigenschappen: Het dieet omvat vitamine C, A, groep B, mineralen en sporenelementen zijn organische (citroen- en appelzuur), foliumzuur, flavonoïden, tanninen. En dat is niet alles. Als je de voorkeur geeft aan donkere bessen, zullen ze bijdragen aan de verwijdering van zouten van zware metalen uit het lichaam, dankzij de aanwezigheid van pectine-stoffen. En P-actieve verbindingen versterken de haarvaten en hebben een anti-sclerotisch effect. Daarom worden kruisbessen aanbevolen voor de preventie van hypertensie en andere cardiovasculaire aandoeningen.

Maar het organisme van een zogende vrouw is speciaal. Hoe kan dit product het beïnvloeden? Alleen maar positief. Moeder zal het tandvlees en tanden te versterken, het verbeteren van de stofwisseling, de vrouw zal worden gereset overgewicht, stoppen met constipatie, normaliseert de darmen. En de baby zal nuttige stoffen ontvangen met de melk van zijn moeder.

Het wordt niet aanbevolen om kruisbessen te eten voor vrouwen met maag- en darmproblemen - zweren, colitis. Eet voorzichtig als er ziekten van de nieren en urinewegen zijn.

Hoe kruisbessen te eten?

Het is beter om verse bessen te eten, omdat ze meer vitaminen. Kan een zogende moeder groene kruisbes? Ja, dit is de meest "nuttige" kleur van de producten voor vrouwen tijdens de lactatie. In tegenstelling tot de bes, aardbei, kers, kruisbes nog donkerder cijfer bevat een groot aantal gekleurde pigmenten die de kruimels kunnen schaden.

Laten we de vraag beantwoorden: is het mogelijk om kruisbessen voor moeders die borstvoeding geven in grote hoeveelheden te eten? Alle bessen die niet eens allergieën veroorzaken, moeten geleidelijk in het dieet worden geïntroduceerd. mag ik Kruisbes voedende moeder etenProbeer eerst 5 stuks per dag te eten, de volgende - 6-7. Reageert uw baby goed op een nieuw product, dan kunt u kruisbessen tot 300 gram per dag eten.

Vrouwen vragen zich af of het mogelijk is om jam te krijgen van een moeder met kruisbessen? Ja, maar het is niet zo nuttig als een verse bes. Als je van kruisbessen houdt op een zoetere manier, dan kun je het wrijven met suiker - van zo'n product zal het nuttiger zijn. In de winter, jam, natuurlijk, eten, maar alleen kwaliteit, zonder conserveringsmiddelen.

Dus, we hebben onderzocht of het mogelijk is voor een zogende moeder om kruisbes te maken. Het antwoord is positief - dit is een van de nuttigste bessen, die in het dieet van moeder en baby zouden moeten voorkomen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 75