Homeopathie voor kinderen

homeopathie voor kinderen

Populaire homeopathie beweert nu dat de oorzaak van de ziekte niet ligt in de veroorzaker van infectie, maar in de eigenaardigheden van de samenstelling van een ziek kind en de reden waarom deze infectie in zijn lichaam is terechtgekomen. Daarom behandelt de homeopathische arts elke patiënt individueel.

Behandeling van adenoïden bij kinderen met homeopathie

Ontsteking van adenoïden bij kinderen wordt vaak waargenomen. Het kind vangt herhaaldelijk kou omdat het lichaam van infectie constant in zijn lichaam is. Hij heeft moeite met nasale ademhaling, verminderde eetlust, een verslechtering van de spraakontwikkeling (bij peuters). Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom de behandeling van vergrote adenoïden bij een kind verplicht is. De behandeling kan snel zijn en misschien homeopathisch. Een ervaren homeopathische arts zal een gedetailleerd onderzoek van uw kind uitvoeren en voor hem mono-geneesmiddelen selecteren die helpen om de amandelen geleidelijk te verminderen. Parallel hiermee neemt ook de immuniteit van het kind toe.

Homeopathie voor hoest voor kinderen

Hoesten is een van de meest voorkomende symptomen van verkoudheid. Bij de receptie onderzoekt de homeopathische arts grondig het kind dat ziek is geworden, stelt noodzakelijkerwijs voor bloed- en sputumonderzoek uit om bronchitis of longontsteking uit te sluiten. En alleen dan, zorgvuldig alles afwegend, kiest hij de juiste behandeling. Voor verschillende soorten hoest zijn er homeopathische remedies: Hepar sulphuris - met droge, blaffende hoest, Arsenicum-album - met een vermoeiende hoest met sputum, Ipecacuanha - met een vochtige hoest.

Homeopathie voor kinderen van de gewone verkoudheid

Homeopathische middelen voor de behandeling van verkoudheid bij een kind zijn veiliger dan bijvoorbeeld vasoconstrictieve druppels en sprays. Ze bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, veroorzaken geen verslaving en overschaduwen het neusslijmvlies niet. Het meest geschikt voor de behandeling van een verkoudheid bij kinderen, homeopathische middelen, zijn tampons met een oplossing van keukenzout, het verwarmen van de neus met hardgekookte eieren, Alium zwavel, Arsenicum album en vele anderen.

Homeopathie - antivirale middelen voor kinderen

Er zijn veel antivirale medicijnen. Aan het begin van de ziekte, kunnen kinderartsen de meest spaarzame van hen voorschrijven - viburkol in kaarsen, ocilococcinum, aflubin, influenza-hel. Als de dag van het nemen van het medicijn de toestand van het kind niet is verbeterd, is het beter om het medicijn te veranderen.

Homeopathie - rustgevend voor kinderen

Veel baby's vallen ernstig in slaap als gevolg van verhoogde prikkelbaarheid, een beetje slaap, zijn erg onrustig en vallen gemakkelijk in hysterie. Daarom schrijven dergelijke kinderen vaak homeopathische kalmerende geneesmiddelen voor: notte, nervohel, valerianahel en anderen. Voor de behandeling van slaapstoornissen is dergelijke homeopathie voor kinderen als slaapnorm zeer goed gebleken - dit medicijn heeft een goede verdraagbaarheid, zelfs bij langdurige opname en heeft geen bijwerkingen.

Bij obstipatie bij kinderen kun je het probleem ook aan met behulp van de homeopathie. In dergelijke gevallen geneesmiddelen Alumina 6, Graphytes 6, Lycopodium 6 voorschrijven.

Homeopathie benaderingen van behandeling strikt individueel, "het is geen ziekte die geneest, homeopathie voor hoest voor kinderenmaar de patiënt ". Daarom is het verbeteren van de immuniteit van kinderen een geschiktere methode van homeopathie. De meest voorkomende homeopathische medicijnen zijn amyzone en antigrippin №1 en № 3. Meestal is de behandeling met dergelijke medicijnen lang, en pas na 2-3 maanden, zorgvuldig lettend op het kind, kun je zien dat hij niet zo vaak ziek begon te worden.

Behandeling van kinderen met homeopathie is milder, maar tegelijkertijd effectiever, met minder bijwerkingen in vergelijking met conventionele medicijnen. Homeopathische preparaten zijn echter ook geneesmiddelen, daarom mogen ze alleen worden voorgeschreven door een hooggekwalificeerde homeopathische arts.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: