Hoe om gewicht te verliezen op 11 jaar oud? | actualidadypolitica.com

Hoe om gewicht te verliezen op 11 jaar oud?

hoe om gewicht te verliezen een kind van 11 jaar oudEen reëel probleem voor de huidige opkomende generatie is obesitas. Bijna elk tweede kind op de leeftijd van 11 jaar weegt veel meer dan de norm. In de regel wordt het verschijnen van extra kilo's geassocieerd met een massa verschillende onaangename momenten. Ten eerste zijn het complexen van inferioriteit, tuimelbelijdenis en het meest triest is de verslechtering van gezondheid en slechte gezondheid. Daarom wordt de vraag hoe om gewicht te verliezen op 11-jarige leeftijd een urgent probleem voor kinderen en hun ouders.

Hoe een kind afvallen in 11 jaar zonder dieet?

Zonder diëten en aanzienlijke beperkingen in voedsel, kunt u langskomen. Maar alleen in gevallen waarin het overgewicht van een tiener hoger is dan normaal, niet meer dan 25%. In principe worden dergelijke afwijkingen geassocieerd met een sedentaire levensstijl en overmatige consumptie van vet en zoet voedsel. Daarom bevelen artsen en voedingsdeskundigen ten sterkste aan om de fysieke activiteit te verhogen en het dieet in balans te brengen door de vraag te beantwoorden hoe jongens en meisjes op 11-jarige leeftijd met een kleine toename af te vallen. Adolescente meisjes met extra kilo's kunnen dansen, zwemmen, fitness doen en mogen in geen geval meer dan 2 uur per dag op een computer of tv worden doorgebracht. Wat betreft jongens, sportafdelingen en buitenspellen buitenshuis zijn ook relevant voor hen.

Met betrekking tot voeding: op 11-jarige leeftijd blijft het kind interne organen vormen, daarnaast zijn de meeste middelen die worden besteed aan de vorming van het voortplantingssysteem, dus strikt beperken van het kind in voedsel absoluut niet mogelijk. Het gewicht van het kind is weer normaal geworden, het is genoeg om kleine snacks aan de computer te weigeren en om calorierijke, schadelijke producten van het kinderrantsoen uit te sluiten. Bijvoorbeeld, favoriete lekkernijen van tieners: frites, koolzuurhoudende dranken, cakes, broodjes, mayonaise, worst - aan kinderen met soortgelijke problemen zijn categorisch gecontra-indiceerd.

hoe een kind af te vallen 11 jaar zonder dieetHoe om gewicht te verliezen tiener, meisje en jongen op 11 jaar oud met 3 en 4-ste graad van obesitas?

In gevallen waar overtollig gewicht met 50 of zelfs 100% meer dan normaal is, is het onwaarschijnlijk dat het zonder medicatie en gespecialiseerde hulp zal doen. In de regel liggen de redenen voor dergelijke schendingen veel dieper dan het banale verkeerde regime en de onevenwichtige voeding. Vaak zijn de laatste stadia van obesitas het gevolg van verschillende ziekten, zoals diabetes mellitus of verstoringen in het endocriene systeem. Daarom is het onredelijk en soms zelfs gevaarlijk om zelfstandig met dergelijke problemen te worstelen, en nog meer om het kind strikt te beperken bij het eten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: