Hoe leer je een kind 10 jaar te zwemmen? | actualidadypolitica.com

Hoe leer je een kind 10 jaar te zwemmen?

Hoe te leren om een ​​kind te zwemmen gedurende 10 jaarVaardigheden voor een kind zijn nuttig - ze hebben een helende werking. Er zijn basisprincipes die zullen helpen om uw dochter of zoon te leren zwemmen:

 1. Train in het ondiepe zwembad. De diepte mag niet boven het borstniveau van het kind uitkomen.
 2. Gebruik geen armsteunen en andere beperkingen, omdat het kind moet het water voelen, leren het lichaam in de wateromgeving te bezitten.
 3. Loof het kind vaak - dit geeft hem vertrouwen.
 4. Verplaats de training geleidelijk naar een grotere diepte.

Verderop in het artikel zullen we wat advies geven over hoe je een kind in 10 jaar kunt leren zwemmen.

Eerste oefeningen om te leren zwemmen

Voordat je je leert hoe je in 10 jaar een kind kunt zwemmen, moet je je kind stoppen met bang zijn voor water. Om dit te doen, overweeg sommige oefeningen:

 1. Lopend op de bodem van het zwembad, is het wenselijk om de elementen van hardlopen, springen te verbinden.
 2. Als twee of meer kinderen worden getraind, dan is het mogelijk om wedstrijden te organiseren: op een afstand van 3-4 meter vanaf de zijkant van het zwembad, leg de bal op het water en laat de kinderen na het signaal achter hem aan rennen.
 3. We staan ​​voor het kind en nemen zijn handen. We nemen een zucht en duiken ermee in het water. Ten eerste kunnen de ogen worden gesloten, maar duik je dan met je ogen open.
 4. Uw kind inhaleert diep, kruipt in het water, knijpt zijn knieën met zijn handen en houdt zijn adem in. Het lichaam komt gemakkelijk naar de oppervlakte. Dan compliceren we de oefening: wanneer het lichaam tevoorschijn komt, ligt het kind op het water en strekt zijn armen en benen uit. De persoon moet in het water zijn.

Nu leren we het kind om goed te ademen:

 1. We ademen diep in, hurken en in het water laten we de lucht scherp door een mond of een neus ontsnappen.
 2. We rennen langs de bodem van het zwembad, inademen lucht, hurken in het water - uitademen.
 3. We inhaleren de lucht, we maken elke figuur onder water (we drukken bijvoorbeeld op onze benen en omklemmen hun handen) en uitademen.
 4. Voordat je op 10-jarige leeftijd een kind leert zwemmen, moet je een goede oefening "pijl" doen. Handen heffen boven je hoofd en verbinden je handen. Het kind haalt diep adem en gaat op het water liggen. Hoofd en armen zijn in het water. Hij duwt het been van de rand van het zwembad en schuift op het oppervlak totdat het stopt.

Oefeningen voor het vormen van zwemvaardigheden

 1. Oefening "pijl" wordt aangevuld door voetbewegingen. Het hoofd is in het water, je hoeft het alleen maar op te tillen voor inspiratie.
 2. De baby staat in het water en leunt naar voren zodat de schouders en kin worden ondergedompeld. Hij begint te roeien met zijn hand van boven naar beneden: de arm is iets gebogen aan de elleboog, eerst steken we de hand, de onderarm, dan de elleboog en de schouder in het water. hoe je in 10 jaar in je eentje kunt leren zwemmenDe peddel zelf is gemaakt door een rechte arm, die onder de buik doorloopt naar de heup. Het hoofd draait in de richting van de gekamde hand en het kind ademt in de lucht en ademt uit onder het water.
 3. Je kind maakt een "pijl", benen en handen werken. Je ondersteunt het kind en controleert dat hij goed ademt en maakt synchrone bewegingen.

We hebben dus eenvoudige trucs overwogen om te leren hoe je in 10 jaar een kind kunt zwemmen. Merk op dat dit slechts de eerste fase van de training is. Wanneer uw kind meer zelfvertrouwen heeft, kan hij snel verbeteren in het vermogen om met verschillende stijlen te zwemmen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: