Hoe compote baby’s van appels koken?

Hoe compote te koken voor baby's van appelsHet gebruik van een andere vloeistof, naast melk of een mengsel, is verplicht voor een kind van zes maanden oud. Op deze leeftijd heeft de baby meer micronutriënten en vitamines nodig, wat betekent dat het tijd is om een ​​compote van appels voor een baby aan te bieden, volgens een eenvoudig recept.

Waarom appels, vraag je? Het is alleen dat deze kinderen het beste van alles verteren en dat ze minder vaak last hebben van een allergische reactie.

Hoe compote koken van appels tot baby's?

Als je nog steeds niet weet hoe je een eenvoudige compote van appels moet koken, dan zullen we je deze eenvoudige zaak leren. Het is raadzaam om gewone onopvallende appels te kopen, die ergens dichtbij zijn opgegroeid, maar niet zijn geïmporteerd, die de schappen van supermarkten vullen.

Er zijn veel recepten voor de bereiding van de eerste compote voor de baby, die gemakkelijk te bereiden is met verse appels en gedroogde vruchten. Iets later, wanneer het kind went aan de nieuwe smaak, kun je andere vruchten en bessen aan de vitaminedrank toevoegen.

Het antwoord op de vraag hoe lang het duurt om voor een baby te koken, is compote van appels, afhankelijk van de keuze van de grondstoffen. Vers fruit wordt dus niet langer dan een minuut gekookt, omdat anders alle vitamines gewoon verdwijnen als ze langdurig aan de temperatuur worden blootgesteld. Gedroogde appels zullen iets langer garen - ongeveer 10-15 minuten.

Recept voor compote van verse appels voor baby's

Het is heel eenvoudig en snel om een ​​vitaminepomp van verse appels te bereiden die op elk moment van het jaar te koop zijn, hoewel dichter bij de lente de hoeveelheid vitamines erin aanzienlijk verminderd is, en dan moet je andere soorten compotes voor je baby klaarmaken.

ingrediënten:

  • appel - 1 stuk;
  • water 250 ml.

voorbereiding

De appel moet grondig worden gewassen en na het in plakjes snijden van de kern te worden gereinigd, is afpellen niet noodzakelijk. Vang de gesneden appel met een glas schoon, koel water, breng hem aan de kook onder een gesloten deksel en kook ongeveer een halve minuut.

Daarna worden de appelschijfjes toegediend en toegediend om hun nuttige ingrediënten te drinken. Suiker in de compote voor kinderen tot een jaar mag niet worden toegevoegd. Als de gekoelde segmenten worden verpletterd met een blender, krijgt u een uitstekende compote met pulp, wat handig zal zijn voor kinderen die lijden aan obstipatie.

Apple-appelcompote

Het is rijk aan verschillende micro-elementen, fruit drogen, inclusief appel. In de periodes van lente-winter is avitaminosis compote nuttig voor de jongste kinderen.

ingrediënten:

  • Gedroogde appels - 20 gram;
  • Compote van verse appels voor baby'swater 250 ml;
  • suiker - 1 eetl.

voorbereiding

Om te koken voor baby's, zal compote van gedroogde appels ongeveer een handje drogen vereisen. Het moet grondig worden gewassen onder stromend water en vervolgens 15-20 minuten worden gegoten om op te zwellen. Giet in een pan het water en voeg de voorbereide appelschijfjes toe, die gedurende 15 minuten gaar moeten worden, en laat het ten minste een half uur trekken.

We raden je ook aan om zo'n nuttig drankje te bereiden, als een kussen voor een kind.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: