pasgeboren baby draperie

De meeste moeders beschouwen wegwerpluiers als een soort wand-hulp. Het gebruik ervan leidt echter soms tot het verschijnen van luieruitslag op de dunne en zachte huid van pasgeboren baby's. Dientengevolge, kunnen de schadelijke bacteriën zich actief vermenigvuldigen, en op de vouwen van het schild zijn er wonden, erosie, zwelling. Veel ouders klagen dat crèmes en zalven helaas niet helpen. Misschien wordt de huid van je baby gered door een crèmekleurige crème.

Drapolen: samenstelling

Deze crème is een gecombineerde antiseptische middelen die desinfecterende en desinfecterende werking hebben. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn benzalkoniumchloride en cetrimide, die actief zijn tegen gram-positieve en Gram-negatieve bacteriën (stafylokokken, streptokokken, Escherichia coli, Proteus et al.). De hulpbestanddelen omvatten lanoline room en cetylalcohol. Omdat de componenten van de fondsen niet in de bloedbaan worden opgenomen, kan het worden gebruikt, zelfs voor pasgeboren baby's. By the way, wat zorgen baart veel moeders gebruik drapolen, hormoonpreparaten is het niet.

Drapolen: getuigenis

Kort gezegd wordt het medicijn gebruikt om luieruitslag en luierdermatitis bij pasgeborenen en zuigelingen te voorkomen en te behandelen. Dankzij het antiseptisch effect kan het ook worden gebruikt voor de behandeling van snijwonden, krassen, brandwonden (onder andere zonne-energie). Wat betreft het gebruik van drapoleen voor diathese, verbetert het product de huidconditie, verzacht het droge zones, verlicht het jeuk en roodheid. Men moet de baby echter niet alleen behandelen: met diathese is één crème niet genoeg, dus is het beter om uw arts te raadplegen.

Toepassing van drapolene

Voordat het product wordt gebruikt, moeten de getroffen delen van de huid grondig worden gespoeld, ontdaan van zeepresten en worden gedroogd. Daarna wordt de crème 4-5 keer per dag een dunne laag aangebracht, vooral door de rimpels van de baby te verspreiden. Een drapolen kan worden gebruikt voordat elke luier en luier veranderen om luieruitslag te voorkomen.

Ondanks het feit dat het medicijn meestal goed wordt waargenomen door de huid van baby's, zijn allergische reacties op de componenten ervan mogelijk. Als huiduitslag verschijnt tijdens het gebruik van de crème, moet deze worden weggegooid.

Contra-indicaties voor drapolenum zijn overgevoeligheid voor lanoline, cetrimide of benzalkoniumchloride.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5