Christmas Star CraftworksHeel vaak in kleuterscholen en scholen, tijdens de wintervakanties, kan een wedstrijd van knutselen voor kinderen op het thema Nieuwjaar en het artikel "Kerstster" een waardige concurrent worden op dit evenement. Het is een symbool van de geboorte van de zoon van God.

Masterclass "Kerstster" van papier

 1. Het is noodzakelijk om gekleurde stroken A4-papier te knippen, slechts 4 stuks, de volledige lengte, 1 cm breed, buig ze vervolgens in het midden en knip voor het gemak de hoeken af ​​aan de uiteinden. Neem alle 4 de banden en zet ze in elkaar, zoals op de foto. Buig ze vervolgens doormidden en duw de een in de andere, draai vast. Er moeten vier gelijke vierkanten zijn. Het gemeenschappelijke vierkant moet ook plat zijn.
 2. Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 1 Christmas Star Craftwork 2 Christmas Star Craftwork 3
 3. Vervolgens wordt elke strook in bochten gebogen. We ontgrendelen een strook vanaf de bovenkant. Draai het product om, je zou het resultaat moeten krijgen, zoals op de foto.
 4. Christmas Star Craftwork 4 Christmas Star Craftwork voor de wedstrijd 5 Christmas Star Craftwork 6
 5. Buig naar rechts, onder een hoek van 90 ° C bovenste strip. We vouwen opnieuw, dezelfde strook, maar naar beneden. Vouw de gevouwen delen dubbel, de een op de andere om een ​​driehoek te maken.
 6. Christmas Star Craftworks 7 Kerststerambachten voor de wedstrijd 8 Christmas Star Craftworks 9
 7. Het uiteinde van de werkstrook wordt onder een andere strip doorgevoerd en vastgedraaid. Als alles correct is gedaan, moet de eerste scherpe straal van de asterisk worden verkregen. Doe vervolgens voor elke strook van paragrafen 4-7.
 8. Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 10 Christmas Star Craftwork 11 Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 12
 9. Nadat u de eerste rij stralen hebt voltooid, draait u het product om. Volgend punt, moet u de stroken verdraaien, zoals op de afbeelding. En nogmaals herhalen we voor elke strip items 4-7.
 10. Christmas Star Craftwork voor de wedstrijd 13 Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 14 Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 15
 11. Na het einde van de tweede rij zijn de stralen niet zichtbaar, ze zijn bedekt met strips. We buigen ze loodrecht uit het product.
 12. Christmas Star Craftwork voor de wedstrijd 16 Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 17
 13. Pak de scherpe punt van de strip en begin deze onder het weefpatroon en zet vast. Het is vermeldenswaard dat de strip moet worden omgedraaid, maar in geen geval mag worden omgedraaid. Dit punt wordt gedaan met elk lint.
 14. Kerststerambachten voor de wedstrijd 18 Kerstster-kunstwerken voor de wedstrijd 19 Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 20
 15. Hierna is de ene kant van de ster gereed. Draai het product vervolgens om en blijf "horens" vormen, zoals in alinea 11, en maak een "Kerstster".
 16. Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 21 kerststerambachten voor de wedstrijd 22 Christmas Star Craftwork voor de wedstrijd 23
 17. Snijd overtollige stroken weg en de ster is klaar. Ze kunnen ook met elkaar worden gecombineerd, door groepen of sterrenbeelden te maken.
Christmas Star Crafts voor de wedstrijd 24 Christmas Star Craftworks 25
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =