Antivirale middelen tijdens de zwangerschap – 1 termijn

antivirale middelen tijdens de zwangerschap 1 trimesterHet organisme van de toekomstige moeder in de eerste fasen van de zwangerschap is een gemakkelijke "vangst" voor virussen en infecties. Maar tegelijkertijd - dit is de meest gevaarlijke periode waarin geïnfiltreerde 'buitenaardse wezens' de baby ernstig kunnen schaden. Dat is de reden waarom wanneer de zwangerschap in 1 trimester is, de behandeling zelden zonder antivirale middelen wordt gedaan.

Welke antivirale middelen zijn veilig voor zwangere vrouwen in het eerste trimester?

Ondanks al het gevaar dat virussen in zich dragen voor slechts een leven in wording, kunnen de gevolgen van het nemen van een onjuist gekozen medicijn niet minder betreurenswaardig zijn. Daarom kiezen artsen in het eerste trimester voor antivirale middelen voor zwangere vrouwen en streven ze twee doelen na: de moeder genezen en geen kleine man in haar baarmoeder schaden. Natuurlijk is deze taak niet eenvoudig, omdat de lijst met geneesmiddelen die in dit stadium is toegestaan, klein is. Maar nog steeds, het vaakst in de voorschriften voor zwangere vrouwen in het eerste trimester verschijnen de volgende antivirale geneesmiddelen:

  1. Oscillococcinum. Een populaire homeopathische remedie die perfect omgaat met virussen, heeft een immunomodulerend effect. Oscillococcinum moet worden ingenomen zonder van het schema af te wijken, anders krijgt men niet het juiste effect.
  2. Aflubin - een geneesmiddel uit dezelfde categorie, toegestaan ​​aan zwangere vrouwen vanaf de eerste dagen na de bevruchting, vereist een systemische inname. Heel vaak wordt Aflubin voorgeschreven voor profylactische doeleinden.
  3. Grippferon - Een ander antiviraal middel, toegestaan ​​tijdens de zwangerschap in het eerste trimester. Het medicijn heeft een ontstekingsremmend en immunomodulerend effect, het wordt als veilig voor de foetus beschouwd.

Het is vermeldenswaard dat antivirale middelen tijdens de zwangerschap in 1 trimester alleen kunnen worden gebruikt na overleg met een arts en strikt in de aangegeven dosering. Voor het snel herstel en het verlichten van symptomen, is het de moeite waard om aanvullende geneesmiddelen te gebruiken:

  1. Paracetamol om de hitte te verminderen.
  2. Aquamaris of Pinosol - helpen om verstopte neus te verwijderen.
  3. Spray Tantum Verde, een oplossing van lyugol of chlorophyllipt - gebruikt om de keel te behandelen.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: