Ambachten van rollen wc-papier | actualidadypolitica.com

Ambachten van rollen wc-papier

ambachten van rollen wc-papierAlle, zonder uitzondering, jonge kinderen hebben opmerkelijke creatieve vaardigheden, die ze kunnen realiseren door heldere tekeningen en origineel handwerk te maken. Fantasie bij peuters werkt ook voor 'hoera', dus gebruiken ze vaak de meest onverwachte materialen om hun meesterwerken te maken.

In sommige gevallen worden rollen onder het toiletpapier gebruikt om handgemaakte artikelen te maken. Deze kartonnen delen hebben een zeer originele vorm, die een kind met een ontwikkelde verbeelding zeker zal gebruiken. In dit artikel brengen wij interessante ideeën voor de vervaardiging van handwerk uit rollen toiletpapier onder de aandacht, die kunnen worden toegeschreven aan een kleuterschool of school of aan familieleden.

Welke kunstnijverheid kan worden gemaakt van een rol wc-papier voor kinderen?

In feite kunnen veel buizen worden gemaakt van toiletpapier. Een van de nuttigste en interessantste onderwerpen voor jonge kinderen, die van dit materiaal kunnen worden gemaakt, is een caleidoscoop. Om het te maken, hebt u 3 lange stroken van een plastic spiegel nodig, verbonden in een prisma met behulp van plakband.

Dit object moet onder het toiletpapier in de buis worden gestoken en aan één kant het gat met een kleine cirkel van karton sluiten, een klein gaatje erin hebben gemaakt en aan het andere uiteinde 2 transparante plastic cirkels van de juiste diameter plaatsen, waartussen een paar kralen moeten worden geschonken. Een nogal onstabiele constructie moet worden bevestigd met een brede tape en ingepakt in helder, mooi papier.

Een verrekijker voor kinderen wordt nog eenvoudiger gemaakt, maar voor de fabricage heeft u 2 buizen nodig die op de juiste afstand van elkaar moeten worden geplaatst, stevig worden vastgezet en versierd. Als je bovendien meerdere rollen hebt, kun je ze aansluiten zoals je dat door fantasie wordt verteld, en indien nodig in kleine stukjes snijden. U kunt dit doen met lijm, scotch tape en zelfs draden. Hierna kan het reeds afgewerkte ontwerp exact hetzelfde zijn als in de vorige versie, ingepakt in gekleurd of inpakpapier of naar eigen smaak en verlangen geschilderd.

Afhankelijk van de interesses van het kind en zijn verbeeldingskracht, is het mogelijk om figuren van allerlei soorten dieren, mooie en originele bloemen, een telescoop, een raket, een vliegtuig of zelfs een tank te maken. Zeer originele blikken vlinder van een enkele rol, waaraan fel gekleurde gekleurde vleugels zijn bevestigd.

Ook is de creatie van kleine huizen van deze rollen erg populair bij peuters. In het productieproces wordt de tuba zelf gebruikt als de basis van het gebouw, en een kegel van karton die het dak simuleert wordt erop geplaatst. Dit huis kan ook op verschillende manieren worden uitgegeven, met behulp van absoluut geïmproviseerde materialen. Ten slotte wordt dit object vanwege de vorm vaak gebruikt om een ​​potlood te maken, dat niet alleen uit één maar ook uit meerdere identieke secties kan bestaan.

U kunt ook een kijkje nemen naar interessante en originele varianten van het maken van handgemaakte artikelen uit onze fotogalerij:

handwerk van rollen uit toiletpapier 1 handgemaakte artikelen van rollen uit toiletpapier 2 ambachten van rollen van toiletpapier 3
ambachten van rollen toiletpapier 4 handgemaakte artikelen van rollen uit toiletpapier 5 handgemaakte artikelen van rollen toiletpapier 6
ambachten van rollen van toiletpapier 7 ambachten van rollen van toiletpapier 8 handwerk van rollen van toiletpapier 9
ambachten van rollen toiletpapier 10 ambachten van rollen van toiletpapier 11 ambachten van rollen van toiletpapier 12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 + = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: