Zwarte legging - 26 foto's van modieuze losin voor alle gelegenheden | actualidadypolitica.com

Zwarte legging – 26 foto’s van modieuze losin voor alle gelegenheden

Zwarte legging - 26 foto's van modieuze losin voor alle gelegenheden

Jonge meisjes met een slank figuur en lange benen dragen vaak zwarte beenkappen als favoriet onderwerp van de kledingkast. Ondertussen is dit product niet alleen geschikt voor mager schoonheden - dames met een smakelijk uiterlijk kunnen het ook in bepaalde gevallen dragen.

Zwarte legging voor dames

Modieuze zwarte leggings zijn tegenwoordig gemaakt van een breed scala aan materialen en worden vaak aangevuld met een originele inrichting. Hoewel de traditionele variant van dit kledingstuk een ideaal gladde textuur heeft, decoreren stylisten en ontwerpers dit vaak met contrasterende kleurinzetten, strepen, zakken enzovoort. Dit ding is ongelooflijk universeel, maar het is niet gemakkelijk om in het beeld van een moderne fashionista te passen.

vrouwelijke zwarte beenkappen

Zwart lederen legging

Onlangs hebben jonge zwarte beenkappen onder de huid, die de extravagante broek gemaakt van dit materiaal hebben vervangen, een speciale populariteit verworven bij jonge dames. Dergelijke producten kunnen een andere textuur hebben - ze kunnen mat of halfmat, reliëf of glanzend zijn. Hoewel zwarte leren leggings veel vrouwen aantrekken, hebben ze ernstige tekortkomingen. Dus deze broek is heel snel uitgerekt, waarna ze lelijke "rimpels" lijken. Om dit te voorkomen, adviseren experts om zwarte beenkappen te kopen van knitwear, versierd met lederen inserts.

zwart lederen legging

Zwarte sportieve legging

Sport zwarte legging voor meisjes, een actieve levensstijl leiden, zijn slechts een onmisbaar onderwerp van de garderobe. Ze zijn ideaal voor het beoefenen van yoga of pilates, zowel thuis als in een sporthal, voor training op simulators en gewoon opladen. Deze broek beperkt de bewegingen niet en laat de huid ademen, wat de mogelijkheid van toegenomen transpiratie uitsluit.

Bovendien, in de collecties van veel fabrikanten zijn sportieve zwarte legging met compressie-eigenschappen. Ze zijn gemaakt van speciale synthetische stof, die volumes trekt en druk zet op de probleemgebieden. Onder invloed van de toegenomen belasting op deze plaatsen treedt meer vetverbranding op, waardoor het voor veel vrouwen gemakkelijker wordt om saaie kilogrammen kwijt te raken.

zwarte sportieve beenkappen

Briljante zwarte beenkappen

Stijlvolle en aantrekkelijke zwart passende leggings met een glanzend oppervlak zien er heel helder, helder en effectief uit. Toch is het erg moeilijk om geschikte kledingstukken, schoenen en accessoires op te halen, en elke fout kan leiden tot het creëren van een smakeloos en vulgair imago. Om dit te voorkomen, mode-experts adviseren dames glanzend zwarte leggings te combineren met de meest eenvoudige dingen - eenvoudig en bondig frisse witte shirts, gewoon tunieken en gebreide blouses effen kleuren.

Er moet ook voorzichtigheid worden betracht om een ​​evenement te selecteren dat u dit product kunt dragen. Zwarte legging met een glimmend oppervlak is dus volledig ongepast op het werk of op school, terwijl ze op een clubfeest of een ontmoeting van vrienden de aandacht van anderen op hun bezitter kunnen vestigen en haar de echte koningin van de avond kunnen maken.

glanzende zwarte beenkappen

Zwarte legging met strepen

Omdat moderne stylisten en ontwerpers vrouwenleggings op alle mogelijke manieren versieren, zijn ze vaak te zien op lantaarnpalen. Deze zijpanelen, sterk contrasteert met de grote oppervlakte, hebben de nuttige eigenschap dat zou kunnen spelen in de handen van de jonge vrouw - ze visueel trek de voeten van de vrouwen en hen meer ordelijk, maar het kan worden gezien alleen als ze draagt ​​schoenen met hoge hakken of wiggen.

Ondertussen, als de gecombineerde fitting broek met strepen met platte zolen schoenen, zoals ballerina's, loafers of sportschoenen, zij kunnen daarentegen de groei visueel zijn eigenaar verkorten. Verticale inzetstukken op dergelijke voorwerpen kunnen van elke kleurtint contrasteert met het hoofdoppervlak, maar stijlvolste pakkende uitvoeringsvorm als zwart-wit legging verrassend gecombineerd met andere objecten.

Een aparte plaats in het gehele assortiment van vergelijkbare producten wordt ingenomen door zwarte korte legging met kanten strepen. In combinatie met sandalen met hoge hakken, een elegante blouse in zijde of chiffon en een miniatuurportemonnee, kunnen ze een uitstekende avondlook voor een informeel evenement vormen.

zwarte legging met strepen

Zwarte legging met ritsen

Een van de decorelementen, die stylisten en ontwerpers actief gebruiken om een ​​strakke broek te ontwerpen, zijn ritsen. Ze kunnen zich in elk deel van het product bevinden, maar in de meeste gevallen worden deze elementen op schoot geplaatst. Zwarte dames leggings met ritsen zien er heel interessant en origineel uit - als je wilt, kunnen de rijtuigen worden teruggeduwd, met merkbare gaten, waardoor het meisje niet heet zal zijn.

zwarte legging met ritsen

Zwarte legging met roze inzetstukken

Om elk kledingstuk een meer pakkende en expressieve uitstraling te geven, gebruiken veel stylisten in de laatste collecties het principe van het combineren van contrasterende tinten. De universele zwarte kleur kan worden "verdund" met secties van elke toon, maar de meest interessante en heldere combinatie is met een roze kleur van verschillende intensiteit.

In dit geval kunnen de kleurimpregnaties worden gemaakt van hetzelfde materiaal als het hoofdoppervlak en kunnen ze aanzienlijk verschillen in textuur. Dus, bijvoorbeeld, zeer gebreide zwarte legging met lederen inzetstukken van roze kleur zien er erg origineel uit, wat geschikt is op elk feest of vergadering met vrienden.

zwarte legging met roze inzetstukken

Zwarte legging met fleece

In het koude seizoen van de garderobe van veel mooie vrouwen zijn zwarte strakke legging met fleece, dat een uitstekend alternatief kan zijn voor nylon panty's. Als de laatste zelfs met een kleine "min" kan worden ingevroren, laten de verwarmde beenkappen de koude praktisch niet door en staan ​​ze zelfs bij strenge vorst geen bevriezing toe.

In de regel, in de winter fashionista dragen geïsoleerde broek met fleece in het ensemble met korte rokken en jurken - zodat ze kunnen vrouwelijk en verfijnd blijven en anderen laten zien de schoonheid en elegantie van hun slanke benen, met inbegrip van, en bij negatieve temperaturen.

zwarte legging met fleece

Met wat om zwarte beenkappen te dragen?

Veel meisjes die van dit praktische en comfortabele ding houden, begrijpen niet wat ze in de winter en zomer zwarte legging moeten dragen. In feite zijn er veel interessante combinaties waarmee je levendige en originele afbeeldingen kunt maken, maar je moet je spullen heel goed combineren om geen vulgaire en smakeloze look te krijgen.

met wat om zwarte beenkappen te dragen
vrouwelijke zwarte beenkappen

Zwarte beenkappen met een tuniek

De meest gebruikelijke manier om een ​​zwarte legging te dragen, is om ze in één afbeelding te combineren met een langwerpige tuniek van gebreide stoffen, zijde, chiffon en andere materialen. In zo'n ensemble worden overdreven bedekte billen verborgen voor nieuwsgierige blikken, dus een meisje kan zich geen zorgen maken dat ze er te vulgair of openhartig uitziet.

Een tuniek voor zwarte legging kan elke stilistische uitvoering hebben. Fantastisch uitziende monochrome modellen, variëteiten van pasteltinten, producten met prints en garderobe-items heldere en intense kleuren. Afhankelijk van de individuele voorkeuren en kenmerken teint elke fashionista kan een nauwsluitende of losse blouse, origineel tuniek met mouwen "bat" of ingetogen model met korte mouwen en een gesloten mond te kiezen - ze zijn perfect gecombineerd met strakke broek in het zwart.

Bij dagelijks gebruik wordt een set bestaande uit losin en tuniek in de regel aangevuld met comfortabele schoenen op een platte zool en een ruime handtas. Ondertussen kan dezelfde combinatie worden gebruikt om een ​​avondafbeelding te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een spectaculaire tuniek dragen, versierd met strass-steentjes, kant of paillettes, eenvoudige laconieke legging en schoenen met hoge hakken.

zwarte legging met een tuniek

Zwarte legging met een T-shirt

Je kunt zwarte legging combineren met laconieke T-shirts op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

  • voor meisjes die een actieve levensstijl leiden, is de perfecte keuze een strakke broek en een eenvoudig T-shirt in elke tint. Deze eenvoudige kit, aangevuld met comfortabele sneakers of sneakers, past perfect in de sfeer van de sporthal, maar ook geschikt voor joggen of intense buitenactiviteiten;
  • mooie zwarte legging met kant en andere elementen van de inrichting kunnen worden gecombineerd met heldere T-shirts met prints op een bloementhema - zodat ze een elegant vrouwelijk beeld vormen voor een romantische date;
  • in een vergelijkbare outfit kun je naar kantoor gaan. Hiervoor moet de fashionista een legging met een dichte textuur aantrekken en deze aanvullen met een chiffon blouse met een vrije snit en een klassiek jasje of jasje. Wat schoenen betreft, zijn elegante schoenen of boten met een dunne haarspeld het meest geschikt voor zo'n afbeelding.

zwarte legging met t-shirt

Zwarte beenkappen met een leren jas

Op straat in de stad kun je vaak jonge meisjes ontmoeten die stijlvolle zwarte beenkappen combineren in één afbeelding met een leren jas. Deze combinatie ziet er erg fris en origineel uit, dus wordt het zo vaak gekozen door de schone sex voor wandelingen, romantische dates of ontmoetingen met vrienden.

Een leren jasje in deze modieuze look kan elke kleur en stilistische uitvoering hebben, maar om het niet saai te laten lijken, is het beter om geen eenkleurige modellen te dragen. Als de keuze op dames viel zwarte leggings en jas, zwarte leren jacks aan te passen, is het noodzakelijk om het beeld van de heldere en flitsende accessoires "verdunnen" - stijlvolle handtas, glamoureuze zonnebril of blouse contrasterende schaduw.

zwarte legging met een leren jas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Zwarte legging – 26 foto’s van modieuze losin voor alle gelegenheden

Zwarte legging - 26 foto's van modieuze losin voor alle gelegenheden

Jonge meisjes met een slank figuur en lange benen dragen vaak zwarte beenkappen als favoriet onderwerp van de kledingkast. Ondertussen is dit product niet alleen geschikt voor mager schoonheden - dames met een smakelijk uiterlijk kunnen het ook in bepaalde gevallen dragen.

Zwarte legging voor dames

Modieuze zwarte leggings zijn tegenwoordig gemaakt van een breed scala aan materialen en worden vaak aangevuld met een originele inrichting. Hoewel de traditionele variant van dit kledingstuk een ideaal gladde textuur heeft, decoreren stylisten en ontwerpers dit vaak met contrasterende kleurinzetten, strepen, zakken enzovoort. Dit ding is ongelooflijk universeel, maar het is niet gemakkelijk om in het beeld van een moderne fashionista te passen.

vrouwelijke zwarte beenkappen

Zwart lederen legging

Onlangs hebben jonge zwarte beenkappen onder de huid, die de extravagante broek gemaakt van dit materiaal hebben vervangen, een speciale populariteit verworven bij jonge dames. Dergelijke producten kunnen een andere textuur hebben - ze kunnen mat of halfmat, reliëf of glanzend zijn. Hoewel zwarte leren leggings veel vrouwen aantrekken, hebben ze ernstige tekortkomingen. Dus deze broek is heel snel uitgerekt, waarna ze lelijke "rimpels" lijken. Om dit te voorkomen, adviseren experts om zwarte beenkappen te kopen van knitwear, versierd met lederen inserts.

zwart lederen legging

Zwarte sportieve legging

Sport zwarte legging voor meisjes, een actieve levensstijl leiden, zijn slechts een onmisbaar onderwerp van de garderobe. Ze zijn ideaal voor het beoefenen van yoga of pilates, zowel thuis als in een sporthal, voor training op simulators en gewoon opladen. Deze broek beperkt de bewegingen niet en laat de huid ademen, wat de mogelijkheid van toegenomen transpiratie uitsluit.

Bovendien, in de collecties van veel fabrikanten zijn sportieve zwarte legging met compressie-eigenschappen. Ze zijn gemaakt van speciale synthetische stof, die volumes trekt en druk zet op de probleemgebieden. Onder invloed van de toegenomen belasting op deze plaatsen treedt meer vetverbranding op, waardoor het voor veel vrouwen gemakkelijker wordt om saaie kilogrammen kwijt te raken.

zwarte sportieve beenkappen

Briljante zwarte beenkappen

Stijlvolle en aantrekkelijke zwart passende leggings met een glanzend oppervlak zien er heel helder, helder en effectief uit. Toch is het erg moeilijk om geschikte kledingstukken, schoenen en accessoires op te halen, en elke fout kan leiden tot het creëren van een smakeloos en vulgair imago. Om dit te voorkomen, mode-experts adviseren dames glanzend zwarte leggings te combineren met de meest eenvoudige dingen - eenvoudig en bondig frisse witte shirts, gewoon tunieken en gebreide blouses effen kleuren.

Er moet ook voorzichtigheid worden betracht om een ​​evenement te selecteren dat u dit product kunt dragen. Zwarte legging met een glimmend oppervlak is dus volledig ongepast op het werk of op school, terwijl ze op een clubfeest of een ontmoeting van vrienden de aandacht van anderen op hun bezitter kunnen vestigen en haar de echte koningin van de avond kunnen maken.

glanzende zwarte beenkappen

Zwarte legging met strepen

Omdat moderne stylisten en ontwerpers vrouwenleggings op alle mogelijke manieren versieren, zijn ze vaak te zien op lantaarnpalen. Deze zijpanelen, sterk contrasteert met de grote oppervlakte, hebben de nuttige eigenschap dat zou kunnen spelen in de handen van de jonge vrouw - ze visueel trek de voeten van de vrouwen en hen meer ordelijk, maar het kan worden gezien alleen als ze draagt ​​schoenen met hoge hakken of wiggen.

Ondertussen, als de gecombineerde fitting broek met strepen met platte zolen schoenen, zoals ballerina's, loafers of sportschoenen, zij kunnen daarentegen de groei visueel zijn eigenaar verkorten. Verticale inzetstukken op dergelijke voorwerpen kunnen van elke kleurtint contrasteert met het hoofdoppervlak, maar stijlvolste pakkende uitvoeringsvorm als zwart-wit legging verrassend gecombineerd met andere objecten.

Een aparte plaats in het gehele assortiment van vergelijkbare producten wordt ingenomen door zwarte korte legging met kanten strepen. In combinatie met sandalen met hoge hakken, een elegante blouse in zijde of chiffon en een miniatuurportemonnee, kunnen ze een uitstekende avondlook voor een informeel evenement vormen.

zwarte legging met strepen

Zwarte legging met ritsen

Een van de decorelementen, die stylisten en ontwerpers actief gebruiken om een ​​strakke broek te ontwerpen, zijn ritsen. Ze kunnen zich in elk deel van het product bevinden, maar in de meeste gevallen worden deze elementen op schoot geplaatst. Zwarte dames leggings met ritsen zien er heel interessant en origineel uit - als je wilt, kunnen de rijtuigen worden teruggeduwd, met merkbare gaten, waardoor het meisje niet heet zal zijn.

zwarte legging met ritsen

Zwarte legging met roze inzetstukken

Om elk kledingstuk een meer pakkende en expressieve uitstraling te geven, gebruiken veel stylisten in de laatste collecties het principe van het combineren van contrasterende tinten. De universele zwarte kleur kan worden "verdund" met secties van elke toon, maar de meest interessante en heldere combinatie is met een roze kleur van verschillende intensiteit.

In dit geval kunnen de kleurimpregnaties worden gemaakt van hetzelfde materiaal als het hoofdoppervlak en kunnen ze aanzienlijk verschillen in textuur. Dus, bijvoorbeeld, zeer gebreide zwarte legging met lederen inzetstukken van roze kleur zien er erg origineel uit, wat geschikt is op elk feest of vergadering met vrienden.

zwarte legging met roze inzetstukken

Zwarte legging met fleece

In het koude seizoen van de garderobe van veel mooie vrouwen zijn zwarte strakke legging met fleece, dat een uitstekend alternatief kan zijn voor nylon panty's. Als de laatste zelfs met een kleine "min" kan worden ingevroren, laten de verwarmde beenkappen de koude praktisch niet door en staan ​​ze zelfs bij strenge vorst geen bevriezing toe.

In de regel, in de winter fashionista dragen geïsoleerde broek met fleece in het ensemble met korte rokken en jurken - zodat ze kunnen vrouwelijk en verfijnd blijven en anderen laten zien de schoonheid en elegantie van hun slanke benen, met inbegrip van, en bij negatieve temperaturen.

zwarte legging met fleece

Met wat om zwarte beenkappen te dragen?

Veel meisjes die van dit praktische en comfortabele ding houden, begrijpen niet wat ze in de winter en zomer zwarte legging moeten dragen. In feite zijn er veel interessante combinaties waarmee je levendige en originele afbeeldingen kunt maken, maar je moet je spullen heel goed combineren om geen vulgaire en smakeloze look te krijgen.

met wat om zwarte beenkappen te dragen
vrouwelijke zwarte beenkappen

Zwarte beenkappen met een tuniek

De meest gebruikelijke manier om een ​​zwarte legging te dragen, is om ze in één afbeelding te combineren met een langwerpige tuniek van gebreide stoffen, zijde, chiffon en andere materialen. In zo'n ensemble worden overdreven bedekte billen verborgen voor nieuwsgierige blikken, dus een meisje kan zich geen zorgen maken dat ze er te vulgair of openhartig uitziet.

Een tuniek voor zwarte legging kan elke stilistische uitvoering hebben. Fantastisch uitziende monochrome modellen, variëteiten van pasteltinten, producten met prints en garderobe-items heldere en intense kleuren. Afhankelijk van de individuele voorkeuren en kenmerken teint elke fashionista kan een nauwsluitende of losse blouse, origineel tuniek met mouwen "bat" of ingetogen model met korte mouwen en een gesloten mond te kiezen - ze zijn perfect gecombineerd met strakke broek in het zwart.

Bij dagelijks gebruik wordt een set bestaande uit losin en tuniek in de regel aangevuld met comfortabele schoenen op een platte zool en een ruime handtas. Ondertussen kan dezelfde combinatie worden gebruikt om een ​​avondafbeelding te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een spectaculaire tuniek dragen, versierd met strass-steentjes, kant of paillettes, eenvoudige laconieke legging en schoenen met hoge hakken.

zwarte legging met een tuniek

Zwarte legging met een T-shirt

Je kunt zwarte legging combineren met laconieke T-shirts op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

  • voor meisjes die een actieve levensstijl leiden, is de perfecte keuze een strakke broek en een eenvoudig T-shirt in elke tint. Deze eenvoudige kit, aangevuld met comfortabele sneakers of sneakers, past perfect in de sfeer van de sporthal, maar ook geschikt voor joggen of intense buitenactiviteiten;
  • mooie zwarte legging met kant en andere elementen van de inrichting kunnen worden gecombineerd met heldere T-shirts met prints op een bloementhema - zodat ze een elegant vrouwelijk beeld vormen voor een romantische date;
  • in een vergelijkbare outfit kun je naar kantoor gaan. Hiervoor moet de fashionista een legging met een dichte textuur aantrekken en deze aanvullen met een chiffon blouse met een vrije snit en een klassiek jasje of jasje. Wat schoenen betreft, zijn elegante schoenen of boten met een dunne haarspeld het meest geschikt voor zo'n afbeelding.

zwarte legging met t-shirt

Zwarte beenkappen met een leren jas

Op straat in de stad kun je vaak jonge meisjes ontmoeten die stijlvolle zwarte beenkappen combineren in één afbeelding met een leren jas. Deze combinatie ziet er erg fris en origineel uit, dus wordt het zo vaak gekozen door de schone sex voor wandelingen, romantische dates of ontmoetingen met vrienden.

Een leren jasje in deze modieuze look kan elke kleur en stilistische uitvoering hebben, maar om het niet saai te laten lijken, is het beter om geen eenkleurige modellen te dragen. Als de keuze op dames viel zwarte leggings en jas, zwarte leren jacks aan te passen, is het noodzakelijk om het beeld van de heldere en flitsende accessoires "verdunnen" - stijlvolle handtas, glamoureuze zonnebril of blouse contrasterende schaduw.

zwarte legging met een leren jas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 24 = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: