zwarte denim shorts

Zwarte denim shorts zijn een handig en praktisch item in de damesgarderobe. Dit kledingstuk gaat niet uit de mode vanwege de universele kleuring. Ontwerpers bieden zowel een klassieke versie als een model met een afwerking. Modieuze decor van zwarte denim shorts wordt beschouwd als de decoratie van metalen elementen - spikes, klinknagels, kettingen. Een dergelijke oplossing ziet er zeer harmonieus uit, omdat de zwarte kleur ideaal is gecombineerd met metaal. Maar laten we eens kijken welke modellen zwarte denim shorts tegenwoordig relevant zijn voor vrouwen?

Zwarte denim shorts met hoge taille. De meest populaire is de stijl met een hoge pasvorm. Deze snijlijn benadrukt de elegante dijen, die de grofheid van de zwarte kleur in denimkleding enigszins verzacht. Ontwerpers bieden brede modellen, evenals strakke shorts. Bovendien kan een hoge zwarte korte broek zowel langwerpig als kort zijn.

zwarte denim shorts 1 zwarte denim shorts 2 zwarte denim shorts 3

Ragged denim shorts in zwart. Modieuze afwerking met gescheurde elementen en denim van cadzhumnye-modellen. Deze optie is ideaal voor een warm seizoen. Een rafelige inrichting verfraait korte broeken door het hele product of laconically complementeert de zak of een klein deel van de kleding.

zwarte denim shorts 4 zwarte denim shorts 5 zwarte denim shorts 6

Met wat voor zwarte denim shorts te dragen?

Aangezien de zwarte denimshorts er enigszins ruw uitzien, moeten ze worden afgezwakt door de kledingkast en accessoires in de afbeelding. De ideale oplossing in combinatie met modellen met een hoge pasvorm wordt beschouwd als klassieke of niet-strikte zakelijke kleding: lichte blouses, zachte tops, witte shirts. In dit geval is het beter om schoenen te kiezen op een platte zool. Ragged zwarte shorts vormen een stijlvolle aanvulling op het hooligan-beeld met een alcoholisch vest of strakke kezhualnoy jas. In dit geval kan het schoeisel zowel klassiek als ruw zijn. Ook zwarte denim shorts zijn geschikt voor universele strikken. Een spijkerblouse en nette ballerina's of mocassins zijn een stijlvolle keuze voor een dergelijk beeld.

zwarte denim shorts 7 zwarte denim shorts 8 zwarte denim shorts 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6