witte parka voor vrouwen

Women's Park - een van de meest populaire soorten bovenkleding. Naast een stijlvol universeel ontwerp staat deze jas ook bekend om zijn beschermende functies. Iedereen weet immers dat het park oorspronkelijk deel uitmaakte van het militaire uniform voor strenge vorst. Tegenwoordig bieden ontwerpers dit modieuze element van bovenkleding voor mannen en vrouwen, elk jaar allemaal om het uiterlijk van de jas te verbeteren en aan te vullen met een ongewoon decor en in de originele kleuren.

Winterwitpark voor dames

Witte vrouwenparken zijn erg populair in het winterseizoen. Ten eerste is de periode van modder en regen niet langer vreselijk voor iets groots. En ten tweede vormt het witte park een perfecte aanvulling op het sprookjesachtige winterbeeld. Vooral in de sneeuwperiode ziet deze boog er echt magisch uit.

Vrouwelijke winterwitte parken worden meestal aangevuld met pelsmutsen of capuchon. De meeste ontwerpers decoreren dergelijke jassen met donker bont - zwart, bruin, rood. Het is zeldzaam om een ​​park met witte vacht te vinden. Maar zelfs in dit geval is de pelsafwerking donkerder getint, zodat het decor niet verloren gaat op de achtergrond van het grootste deel van de kleding.

Met wat een wit park te dragen?

Voor kleding voor het witte park van vrouwen, adviseren stylisten het contrast van de afbeelding te observeren. Aangezien deze jas verwijst naar de alledaagse kezhualnomu-stijl, is de beste optie voor haar je favoriete spijkerbroek. Vervang denim broek kan donkere legging of legging zijn. Toevoegen aan zo'n handige boog kan dezelfde comfortabele schoenen zijn - laarzen aan veters, dummies. Onder de korte modelparken passen klassieke of versmalde jeans in een ensemble met enkellaarzen of hakken. Vergeet accessoires niet. De beste keuze is gebreide producten die perfect aansluiten op het modepark.

witte parka1 voor vrouwen witte parka2 voor vrouwen witte parka3 voor vrouwen
witte parka4 voor vrouwen witte parka5 voor vrouwen witte parka6 voor vrouwen
witte parka voor vrouwen7 witte parka8 voor vrouwen witte parka9 voor vrouwen
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 75