Wollen trui - modieuze dunne en warme modellen | actualidadypolitica.com

Wollen trui – modieuze dunne en warme modellen

wollen trui

In de koude periode wil je altijd warmte en comfort. Gezien het constante tempo van ons dagelijks leven, urenlang zitten bij de open haard met een kopje thee - de taak is niet eenvoudig. Daarom komen comfortabele en stijlvolle kleding te hulp. Een van de meest populaire items in de kast tijdens het vriesseizoen is een wollen trui.

wollen trui 1

wollen trui 2

Dameswol truien

Producten gemaakt van wol verliezen nooit relevantie. Natuurlijk materiaal of garen is een succes met een groot aantal synthetische thermoregulerende weefsels. Zo'n vondst, zoals een wollen trui - voor een strenge winter is de ideale oplossing. Maar in het demi-seizoen zal de gezellige kledingkast een stijlvolle toevoeging aan het beeld zijn. In modecollecties letten ontwerpers niet alleen op de stijl, maar ook op de kleurkeuze. De kleur bepaalt immers vaak de stijl en het karakter van de boog. Een populaire keuze voor het laatste seizoen zijn de volgende ideeën:

 • oplossingen in één kleur. Kiezen voor het model in één kleur, stylisten adviseren om te stoppen op modieuze diepe tinten - marsala, smaragd, kaneel, aalscholver en anderen. In de mode en de universele toon van zwart en wit;
 • wollen trui 3

 • prints. Tekeningen en abstracties zijn een mode-keuze die individualiteit zal helpen benadrukken. De meest populaire waren afdrukken met helden van beroemde cartoons, herten en Noorse ornamenten;
 • wollen trui 4

 • ombre kleuren. Zachte kleurovergangen of contrastgradiënten zullen altijd de aandacht vestigen op het oorspronkelijke ontwerp van het ding. Op de manier zoals een verzadigde ombre, en zachte pastelkleuroplossingen.
 • wollen trui 5

Grote wollen truien

In de nieuwste mode-periodes krijgt de urgentie steeds meer de vorm van een omslachtige, massieve en vormeloze snit. Dergelijke warme wollen truien zijn uitstekend voor sterke vorst en voor een warm demi-seizoen, zoals bovenkleding. Volgens de stylisten accentueren grote rondingen de fragiele vrouwelijke figuur, die belangrijk is in het seizoen van de omvangrijke garderobe. Massiviteit kan een asymmetrische of losse snede veroorzaken. Dik materiaal of garen zal ook helpen om een ​​volumineuze vorm te bereiken. En schaduw- of structuurpatronen en tekeningen worden een stijlvolle toevoeging aan het mode-item.

wollen trui 6

wollen trui 7

Wollen trui met een keel

Een actuele oplossing is een hoge kraag die de hals goed afdekt. Deze oplossing vereist niet het gebruik van extra accessoires zoals een sjaal of haarband die het uiterlijk nog zwaarder en vormlozer maken. Een trui met vrouwelijke wol met een keel kan een laconieke stoïcijnse of een enorme brede poort hebben. De modellen met een dubbele dikke aanvulling werden populair. In de trend van het product met een kraag die op de schouders kan worden neergelaten, laat u deze in zijn vrije vorm of sluit u hem stevig. De aanwezigheid van een keel corrigeert de tekortkomingen van een te lange of korte nek.

wollen trui 8

wollen trui 9

Dunne wollen trui

Mooi en stijlvol zijn modellen gemaakt van fijn garen of wollen materiaal. Dergelijke producten voegen geen volume toe aan de figuur en verbergen geen harmonie en gratie. Damesmode wollen truien worden vaak gepresenteerd door delicate delicate items. Vaak heeft de stijl een strak silhouet. Maar in vrije vorm geeft de trui lichtheid en gratie aan het hele beeld. Om de visuele gewichtloosheid van dergelijke kleding niet te verstoren, bieden ontwerpers dunne producten van monochrome kleuren zonder patronen en texturen. Dergelijke toevoegingen geven massaliteit en volume.

wollen trui 10

wollen trui 11

Lange wollen trui

Een stijlvolle keuze, die niet uit de trends voor verschillende modieuze seizoenen komt, zijn modellen van langwerpige snit. De aantrekkelijkheid van dergelijke producten is te danken aan hun veelzijdigheid. Warme wollen truien voor dames beschermen perfect tegen de kou en creëren maximaal comfort en comfort. Lange stijlen kunnen op verschillende manieren worden gedragen. In zijn vrije vorm zal een stijlvol ding het dagelijkse beeld aanvullen. Als je een riem van leer of textiel aan de taille toevoegt, versier je je boog met een romantische tuniek. Een populaire oplossing in de moderne mode is de asymmetrische snit in de collecties lange truien.

wollen trui 12

wollen trui 13

Gebreide wollen truien

De meest voorkomende elementen van de garderobe van natuurlijke wol zijn producten gemaakt van garen. Modellen met de hand gemaakt, fabriekskleding of exclusieve designer onderscheiden zich door de aanwezigheid van 100% wollen draden. Immers, het materiaal wordt in de regel verzacht door een chemische behandeling of door toevoeging van synthetische stoffen. Gebreide truien zijn anders en origineler en stijlvoler. Elegante patronen zijn immers uniek. Op de moderne manier waren de meest modieuze de volgende modellen:

 • vlechtpatroon. Volumetrisch of opengewerkte weefsels raken nooit uit de mode. Spit is het meest stijlvolle en vrouwelijke patroon in de kunst van het breien;
 • wollen trui 14

 • Lalo-stijl. De trend van de laatste collecties, die elk jaar wordt verbeterd, is een ongewone en zeer mooie trui met een abstractie van driedimensionale textuurinterliniëring. Een stijlvol verloop of rijke kleuren is het modieuze hoogtepunt van Lalo's producten;
 • wollen trui 15

 • oversayz. Zijn populariteit niet verliezen is de stijl "niet van je schouder". Dameswol truien met een hoge hals - een mode keuze in de collecties van de extra grote.
 • wollen trui 16

Grote gebreide wollen trui

De trend van het afgelopen seizoen waren de modellen uitgevoerd met de driedimensionale breimethode of met massief garen. Een dikke wollen trui wordt gepresenteerd in elke lijn van gebreide collecties. Dergelijke modellen zijn te vinden in een afgeknotte snit, met een langwerpig silhouet, vrije patronen, een korte mouw en asymmetrie. Ontwerpers vullen zelden een groot passend patroon of patroon aan. Vaak hebben dergelijke producten een plat, monofonisch ontwerp. Een enorme manier van optreden en een omslachtige draad is het belangrijkste stijlvolle accent van kleding.

wollen trui 17

wollen trui 18

Wollen truijurk

Als u op zoek bent naar een vrouwelijke, praktische en tegelijkertijd universele optie, dan is de beste oplossing voor u een warm langwerpig model dat als een onafhankelijk element in het beeld kan worden gedragen. Een zachte wollen trui in een modejurk is populair in moderne mode vanwege de uitvoerbaarheid en het vermogen om harmonie en aantrekkelijkheid te benadrukken - belangrijke eigenschappen in de koude periode. Ontwerpers bieden strakke en vrije silhouetten, gemonteerde modellen met een riem en een asymmetrische snit. Modieuze trimjurken gemaakt van wol werden een brede poort, open schouders, een korte mouw.

wollen trui 19

wollen trui 20

Wollen trui met een rits

Het origineel en multifunctioneel is uw keuze, aangevuld met een ritssluiting. Snake speelt een inferieure rol. De sluiting is tenslotte niet helemaal losgeknoopt. Het idee van ontwerpers ligt in het vermogen om een ​​keel te openen of juist om je nek te verwarmen. Deze oplossing wordt aangevuld met gebreide wollen truien voor dames en producten gemaakt van stevig weefsel. De bevestiger kan standaard in het midden of aan de zijkant worden geplaatst, wat origineler lijkt. Snake is niet alleen een element van knippen, maar ook een stijlvol decor. Modeontwerpers hangen kleine hangers of hangers op.

wollen trui 21

wollen trui 22

Met wat om een ​​wollen trui te dragen?

Stijlvolle wolstijlen zijn gericht op praktische en beschermende eigenschappen in het beeld. Een goed gekozen model kan de boog echter stijlvol aanvullen en zelfs de richting bepalen. Door de grote verscheidenheid aan snitten, afwerkingen en algehele uitwendige ontwerpen zijn sweaters universeel voor elke stijl in de mode. Tot op heden hebben stylisten geëxperimenteerd met ongewone combinaties, waardoor kleding nog populairder werd:

 • zakelijke mode. Een zwarte of witte wollen trui is een uitstekende keuze voor ingetogen bogen. In recente seizoenen zien een smalle kokerrok en klassieke broeken of bananen er stijlvol uit met heldere monochrome patronen in losse afbeeldingen;
 • wollen trui 23

 • straat boog. Voor dagelijkse casual sokken, kunt u elke stijl van het bovenste gedeelte van de afbeelding gebruiken. De beste keus van garderobe in dit geval zal haveloze jeans, leerbroek, katoenen chinos en tennisschoenen, tennisschoenen, slip-ons, comfortabele schoenen zijn;
 • wollen trui 24

 • romantische stijl. Om een ​​zacht vrouwelijk ensemble te creëren, suggereren stylisten te stoppen met truien met delicate pastelkleuren of met de stijl van een gezellige jurk. Klassieke schoenen en nette accessoires maken de romantische strik stijlvol af;
 • wollen trui 25

 • op een feestje. Wollen producten worden recentelijk in elegante combinaties aangetroffen. Verkorte modellen of getextureerde viskeuze ogen zien er geweldig uit met lichte linnen jurken en chiffonrokken.
 • wollen trui 26

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Wollen trui – modieuze dunne en warme modellen

wollen trui

In de koude periode wil je altijd warmte en comfort. Gezien het constante tempo van ons dagelijks leven, urenlang zitten bij de open haard met een kopje thee - de taak is niet eenvoudig. Daarom komen comfortabele en stijlvolle kleding te hulp. Een van de meest populaire items in de kast tijdens het vriesseizoen is een wollen trui.

wollen trui 1

wollen trui 2

Dameswol truien

Producten gemaakt van wol verliezen nooit relevantie. Natuurlijk materiaal of garen is een succes met een groot aantal synthetische thermoregulerende weefsels. Zo'n vondst, zoals een wollen trui - voor een strenge winter is de ideale oplossing. Maar in het demi-seizoen zal de gezellige kledingkast een stijlvolle toevoeging aan het beeld zijn. In modecollecties letten ontwerpers niet alleen op de stijl, maar ook op de kleurkeuze. De kleur bepaalt immers vaak de stijl en het karakter van de boog. Een populaire keuze voor het laatste seizoen zijn de volgende ideeën:

 • oplossingen in één kleur. Kiezen voor het model in één kleur, stylisten adviseren om te stoppen op modieuze diepe tinten - marsala, smaragd, kaneel, aalscholver en anderen. In de mode en de universele toon van zwart en wit;
 • wollen trui 3

 • prints. Tekeningen en abstracties zijn een mode-keuze die individualiteit zal helpen benadrukken. De meest populaire waren afdrukken met helden van beroemde cartoons, herten en Noorse ornamenten;
 • wollen trui 4

 • ombre kleuren. Zachte kleurovergangen of contrastgradiënten zullen altijd de aandacht vestigen op het oorspronkelijke ontwerp van het ding. Op de manier zoals een verzadigde ombre, en zachte pastelkleuroplossingen.
 • wollen trui 5

Grote wollen truien

In de nieuwste mode-periodes krijgt de urgentie steeds meer de vorm van een omslachtige, massieve en vormeloze snit. Dergelijke warme wollen truien zijn uitstekend voor sterke vorst en voor een warm demi-seizoen, zoals bovenkleding. Volgens de stylisten accentueren grote rondingen de fragiele vrouwelijke figuur, die belangrijk is in het seizoen van de omvangrijke garderobe. Massiviteit kan een asymmetrische of losse snede veroorzaken. Dik materiaal of garen zal ook helpen om een ​​volumineuze vorm te bereiken. En schaduw- of structuurpatronen en tekeningen worden een stijlvolle toevoeging aan het mode-item.

wollen trui 6

wollen trui 7

Wollen trui met een keel

Een actuele oplossing is een hoge kraag die de hals goed afdekt. Deze oplossing vereist niet het gebruik van extra accessoires zoals een sjaal of haarband die het uiterlijk nog zwaarder en vormlozer maken. Een trui met vrouwelijke wol met een keel kan een laconieke stoïcijnse of een enorme brede poort hebben. De modellen met een dubbele dikke aanvulling werden populair. In de trend van het product met een kraag die op de schouders kan worden neergelaten, laat u deze in zijn vrije vorm of sluit u hem stevig. De aanwezigheid van een keel corrigeert de tekortkomingen van een te lange of korte nek.

wollen trui 8

wollen trui 9

Dunne wollen trui

Mooi en stijlvol zijn modellen gemaakt van fijn garen of wollen materiaal. Dergelijke producten voegen geen volume toe aan de figuur en verbergen geen harmonie en gratie. Damesmode wollen truien worden vaak gepresenteerd door delicate delicate items. Vaak heeft de stijl een strak silhouet. Maar in vrije vorm geeft de trui lichtheid en gratie aan het hele beeld. Om de visuele gewichtloosheid van dergelijke kleding niet te verstoren, bieden ontwerpers dunne producten van monochrome kleuren zonder patronen en texturen. Dergelijke toevoegingen geven massaliteit en volume.

wollen trui 10

wollen trui 11

Lange wollen trui

Een stijlvolle keuze, die niet uit de trends voor verschillende modieuze seizoenen komt, zijn modellen van langwerpige snit. De aantrekkelijkheid van dergelijke producten is te danken aan hun veelzijdigheid. Warme wollen truien voor dames beschermen perfect tegen de kou en creëren maximaal comfort en comfort. Lange stijlen kunnen op verschillende manieren worden gedragen. In zijn vrije vorm zal een stijlvol ding het dagelijkse beeld aanvullen. Als je een riem van leer of textiel aan de taille toevoegt, versier je je boog met een romantische tuniek. Een populaire oplossing in de moderne mode is de asymmetrische snit in de collecties lange truien.

wollen trui 12

wollen trui 13

Gebreide wollen truien

De meest voorkomende elementen van de garderobe van natuurlijke wol zijn producten gemaakt van garen. Modellen met de hand gemaakt, fabriekskleding of exclusieve designer onderscheiden zich door de aanwezigheid van 100% wollen draden. Immers, het materiaal wordt in de regel verzacht door een chemische behandeling of door toevoeging van synthetische stoffen. Gebreide truien zijn anders en origineler en stijlvoler. Elegante patronen zijn immers uniek. Op de moderne manier waren de meest modieuze de volgende modellen:

 • vlechtpatroon. Volumetrisch of opengewerkte weefsels raken nooit uit de mode. Spit is het meest stijlvolle en vrouwelijke patroon in de kunst van het breien;
 • wollen trui 14

 • Lalo-stijl. De trend van de laatste collecties, die elk jaar wordt verbeterd, is een ongewone en zeer mooie trui met een abstractie van driedimensionale textuurinterliniëring. Een stijlvol verloop of rijke kleuren is het modieuze hoogtepunt van Lalo's producten;
 • wollen trui 15

 • oversayz. Zijn populariteit niet verliezen is de stijl "niet van je schouder". Dameswol truien met een hoge hals - een mode keuze in de collecties van de extra grote.
 • wollen trui 16

Grote gebreide wollen trui

De trend van het afgelopen seizoen waren de modellen uitgevoerd met de driedimensionale breimethode of met massief garen. Een dikke wollen trui wordt gepresenteerd in elke lijn van gebreide collecties. Dergelijke modellen zijn te vinden in een afgeknotte snit, met een langwerpig silhouet, vrije patronen, een korte mouw en asymmetrie. Ontwerpers vullen zelden een groot passend patroon of patroon aan. Vaak hebben dergelijke producten een plat, monofonisch ontwerp. Een enorme manier van optreden en een omslachtige draad is het belangrijkste stijlvolle accent van kleding.

wollen trui 17

wollen trui 18

Wollen truijurk

Als u op zoek bent naar een vrouwelijke, praktische en tegelijkertijd universele optie, dan is de beste oplossing voor u een warm langwerpig model dat als een onafhankelijk element in het beeld kan worden gedragen. Een zachte wollen trui in een modejurk is populair in moderne mode vanwege de uitvoerbaarheid en het vermogen om harmonie en aantrekkelijkheid te benadrukken - belangrijke eigenschappen in de koude periode. Ontwerpers bieden strakke en vrije silhouetten, gemonteerde modellen met een riem en een asymmetrische snit. Modieuze trimjurken gemaakt van wol werden een brede poort, open schouders, een korte mouw.

wollen trui 19

wollen trui 20

Wollen trui met een rits

Het origineel en multifunctioneel is uw keuze, aangevuld met een ritssluiting. Snake speelt een inferieure rol. De sluiting is tenslotte niet helemaal losgeknoopt. Het idee van ontwerpers ligt in het vermogen om een ​​keel te openen of juist om je nek te verwarmen. Deze oplossing wordt aangevuld met gebreide wollen truien voor dames en producten gemaakt van stevig weefsel. De bevestiger kan standaard in het midden of aan de zijkant worden geplaatst, wat origineler lijkt. Snake is niet alleen een element van knippen, maar ook een stijlvol decor. Modeontwerpers hangen kleine hangers of hangers op.

wollen trui 21

wollen trui 22

Met wat om een ​​wollen trui te dragen?

Stijlvolle wolstijlen zijn gericht op praktische en beschermende eigenschappen in het beeld. Een goed gekozen model kan de boog echter stijlvol aanvullen en zelfs de richting bepalen. Door de grote verscheidenheid aan snitten, afwerkingen en algehele uitwendige ontwerpen zijn sweaters universeel voor elke stijl in de mode. Tot op heden hebben stylisten geëxperimenteerd met ongewone combinaties, waardoor kleding nog populairder werd:

 • zakelijke mode. Een zwarte of witte wollen trui is een uitstekende keuze voor ingetogen bogen. In recente seizoenen zien een smalle kokerrok en klassieke broeken of bananen er stijlvol uit met heldere monochrome patronen in losse afbeeldingen;
 • wollen trui 23

 • straat boog. Voor dagelijkse casual sokken, kunt u elke stijl van het bovenste gedeelte van de afbeelding gebruiken. De beste keus van garderobe in dit geval zal haveloze jeans, leerbroek, katoenen chinos en tennisschoenen, tennisschoenen, slip-ons, comfortabele schoenen zijn;
 • wollen trui 24

 • romantische stijl. Om een ​​zacht vrouwelijk ensemble te creëren, suggereren stylisten te stoppen met truien met delicate pastelkleuren of met de stijl van een gezellige jurk. Klassieke schoenen en nette accessoires maken de romantische strik stijlvol af;
 • wollen trui 25

 • op een feestje. Wollen producten worden recentelijk in elegante combinaties aangetroffen. Verkorte modellen of getextureerde viskeuze ogen zien er geweldig uit met lichte linnen jurken en chiffonrokken.
 • wollen trui 26

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: