Tuniek - kleding die tot ons kwam vanuit het verre Oude Griekenland. Al enkele millennia lang aangepast, ontvingen vrouwen een interessante, originele en praktische jurkanalogon. En wintertuniek voor vrouwen kan veilig als een moderne uitvinding worden beschouwd - het is onwaarschijnlijk dat de oude Grieken konden aannemen dat kleding voor warmte wollen draad kan worden toegevoegd!

Over het algemeen kan de tuniek misschien wel het meest interessante element in de garderobe van de vrouw worden genoemd. Het zijn niet alleen veel stijlen, maar ook een enorm aantal combinaties die met één ding kunnen worden gemaakt. En altijd met deze afbeelding zal gedenkwaardig zijn.

Soorten tunieken

Tuniekjurk. Herinnert de overgang tussen de blouse en de jurk. Het uiterlijk van de tuniek hangt af van wat de oorspronkelijke bron was. Kan gemaakt zijn van textiel of gebreide kleding. De echte versie is altijd een gebreide wintertuniek.

Winterse tunieken1 Winter tunieken2

Tuniek shirt. Meestal gemaakt van viscose en katoen, net als gewone shirts. Daarom is een dergelijke tuniek voor de winter alleen mogelijk in combinatie met een warm wollen vest of vest.

Winter tunieken3 Winter tunieken4

Tuniek tuniek

De stijl van dingen is iets dat moet worden geselecteerd voor een bepaalde vorm. Idealiter zou je je type moeten kennen en, als je naar de winkel bent gekomen, nauwkeurig begrijpen op welke modellen aandacht moet worden geschonken, bijvoorbeeld:

  • strakke tuniek;
  • Winter tunieken5

  • tuniek - "doos";
  • Wintertuniek6

  • driedimensionale tuniek;
  • Wintertuniek7

  • tunica trapeze;
  • Winter tunieken8

  • gecombineerd.
  • Wintertuniek9

Er zijn tegenwoordig veel modellen in het assortiment, maar eigenlijk komen ze allemaal neer op deze vijf.

Met wat om een ​​tuniek te dragen in de winter?

De eenvoudigste versie is een legging. In de basic-garderobe raden experts aan ten minste één paar zwarte en idealiter zelfs een spijkerbroek te hebben. Skinny jeans hiervoor passen niet. Leggings hebben geen volume naden en bevestigingsmiddelen, ze zijn van bovenaf op een elastische band gefixeerd, spannen het been aan en hebben meer elastane. Originele legging met lederen inzetstukken ziet er ook origineel uit.

De tweede handige optie - dichte panty's (80 den en meer). Kies niet op compositie, maar op kwaliteit. Katoenen maillots lijken helaas vaak op een kinderbroek. De panty moet perfect glad zijn, waardoor het been vastzit en geen volume wordt toegevoegd.

Beste winter tuniek look met hoge laarzen zoals "potlood in een glas."

Winterjassen voor dikke zijn beter te nemen van dun gebreide kleding of garen met geen groot patroon. Excellent zal tuniek in print zien - ze verbergen alle tekortkomingen visueel.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 30 =