Winter drapeerjas

Vrijwel alle mensen die aandacht besteden aan hun uiterlijk, hebben de neiging ernaar te streven hun eigen persoonlijkheid te accentueren. U kunt het resultaat bereiken door bijvoorbeeld de combinatie van stijlen en kleuren van jurken, pakken, tops en broeken te veranderen. Bovenkleding is echter een detail van het beeld, dat met de grootste zorg moet worden gekozen, omdat het altijd in zicht is. Door een winterjas voor dameskleding aan te schaffen, kun je jezelf niet alleen voorzien van warmte en comfort, maar ook je karakter uitdrukken.

Materiaal met karakter

Drape is een dicht materiaal, gemaakt van spinnen en garen complex weefsel. Dankzij de dubbele laag houdt het de warmte perfect. Dit kan natuurlijk alleen maar de dichtheid en grofheid van de factuur beïnvloeden, maar brutaliteit is een van de trends van de afgelopen seizoenen.

Het kan niet gezegd worden dat een winterjas voor dames van draperen, zij het met bont of een capuchon, moet overeenkomen met de kleur van bepaalde trends. Het hangt allemaal af van welk beeld de drager wil creëren. Dezelfde verklaring geldt voor de stijlen. Als de klassieke versie van een gedrapeerde jas de lengte van het midden van de ree en rechte snede aanneemt, zijn moderne interpretaties van ontwerpers veel diverser. Aldus kan de buitenste kleding gemaakt van laken worden ingekort of verlengd in de vloer, uitlopend of passend, met één of twee rijen knopen, met een ritssluiting of decoratieve gespen. Sommige trends die kenmerkend zijn voor de modieuze lakenjas voor de winter, zijn echter nog steeds in opkomst.

Ontwerpers hebben de sombere stemming van de traditionele canons van de collecties bovenkleding van vorig jaar uit materiaal zoals gordijnen losgelaten. Als je naar de nieuwe collecties kijkt, wordt het duidelijk dat de lengte van de klassieke gedrapeerde jas veranderingen heeft ondergaan. Het werd korter. Ontwerpers bieden vrouwen modellen aan die net onder de knieën of op de knieën zitten. De stijlen van drapercoats kunnen echter zeer divers zijn! "Groen licht" wordt gegeven aan een recht, trapeziumvormig en verzand silhouet. Tegelijkertijd zijn verkorte modellen altijd relevant. Modieuze vrouwen worden aangeraden om ze te combineren met schoenen, laarzen met een verkorte brede laars of halve laarzen. Hoge laarzen en laarzen in dit geval - niet de beste oplossing. Ziet er geweldig uit winter winter laken jas met schoenen op de trendy nieuwe trekker buitenzool.

Niet de laatste rol wordt toegewezen aan een dergelijk constructief element van uiterlijke kleding, zoals een kap. Dankzij de kap, die in sommige modellen lijkt op een grote kraag, is het meisje niet bang voor vorst of koude wind. Een gedrapeerde winterjas met een vacht of gebreide kraag heeft geen extra decoratie nodig. Deze elementen trekken de aandacht.

Modieuze details

Als je de nieuwste collecties van modeontwerpers analyseert, zal de voorgrond uit gedrapeerde swing coat-modellen komen, waarin geen knoppen zitten. Dergelijke bovenkleding wordt bevestigd met een riem of riem in de taille. Een alternatieve optie is geheime haken-bevestigingsmiddelen. Vertegenwoordigd in de vorm van modehuizen en double-breasted jassen gemaakt van laken, maar hun aantal is klein. Als de ontwerpers in afgelopen seizoenen een gokje wagen op een korte of uitlopende slang, is dit jaselement vandaag teruggekeerd naar de klassieke versie - een lange mouw.

Wat betreft de kleuren, er zijn geen beperkingen. Elk meisje kan het model kiezen dat het wintermodebeeld perfect aanvult!

Winterlaken jas1 Winter drapeerjas2 Winter drapeerjas3
Winter draperen coat4 Winter drapeerjas5 Winter gedrapeerde jas6
Winter drapeerjas7 Winter drapeerjas8 Winter gedrapeerde jas9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84