Winkelen in Nice

Winkelen in Nice

Leuk - het is niet alleen een Frans humeur, azuurblauwe stranden en modieuze feestjes, maar ook een opwindende manier van winkelen. Hier zijn er ongeveer 7000 verkooppunten, waarvan 30 in de luchthavenzone. Als je naar een winkel in Nice gaat, kun je zowel kleding kopen van luxe merken als goederen voor de middenklasse. Meer informatie over de functies van winkelen in Europa hieronder.

Winkelen in Nice

Nice staat bekend om de hele winkelstraten en lanen, vol winkels met kleding, schoenen en sieraden. Hier kunt u de volgende verkooppunten selecteren:

  • Paradi Street (rue Paradis);
  • de avenue de Suède in Zweden;
  • Avenue Verdun (avenue de Verdun);
  • Alphonse Karr (rue Alphonse Karr).

Op de beursgenoteerde straten zijn er mono-en multibrand-winkels van luxe merken (Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Charles Jourdan, Sonia Rykiel). Goedkopere goederen van de massamarkt zijn te vinden op de Avenue Jean Medsan, de Rue de France en de omliggende straten.

Goederen van verschillende merken zijn te vinden in de volgende winkelcentra:

  1. Galerie Lafayette. Dit is de op een na grootste passage na Parijs. Het warenhuis neemt 13000 msup2 in beslag en biedt meer dan 600 punten. Het warenhuis bevindt zich aan het Massena-plein en is geopend tot 20.00 uur.
  2. Nis Etoile. Het winkelcentrum bevindt zich in de straat Jean Medsana, in het hart van Nice. Onder het dak van het ruime gebouw bevinden zich de merken Alain Afflelou, Celio Club, Naf Naf, Desigual, CA, Agatha, Adidas en anderen.
  3. Andere winkelcentra. Klein, maar ook het winkelcentrum waard: Nicetoile, Carrefour Nice, Carrefour Nice Lingostière.

winkels in Nice

Als u op zoek bent naar originele accessoires en lokaal geproduceerde producten, bezoekt u dan zeker een van de winkels in de oude binnenstad. Hier kunt u een wandeling maken door de smalle straatjes van een gezellig stadje en leuke aankopen doen.

Wat te kopen in Nice?

Heb je besloten om een ​​winkel in Nice te organiseren en iets ongewoons te kopen? Samen met de klassieke Provençaalse souvenirs (zeep, cosmetica) is aandacht en kleding van de Franse modeontwerpers de moeite waard. Het is de moeite waard om de winkels met antiek te bekijken. Daar vindt u een echte Europese decoratie uit de oudheid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 50 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: