wenkbrauw decoratie

Elke vrouw die haar uiterlijk volgt en aantrekkelijk wil blijven, let altijd op haar wenkbrauwen. Dit is niet verrassend, want goed verzorgde en slordige wenkbrauwen kunnen elk beeld bederven en een mooie dame slordig maken.

Tegenwoordig wordt in veel schoonheidssalons en -studio's een uitgebreide service aangeboden - het ontwerp van wenkbrauwen, waarmee u elke wenkbrauw een prachtige uitstraling kunt geven, ongeacht de natuurlijke gegevens en de eigenaar.

Wat betekent de decoratie van de wenkbrauwen?

Het ontwerp van de wenkbrauwen omvat verschillende elementen tegelijkertijd, namelijk: modellering en correctie met behulp van verschillende instrumenten - pincet, was of draden, semi-permanente restauratie en het geven van de juiste schaduw en richting aan de haren.

De vorm van de wenkbrauwen bij het versieren wordt altijd gekozen volgens het type persoon:

  • Eigenaren van de klassieke ovale specialist stellen in de regel voor om de wenkbrauwen recht te trekken of met een minimale vloeiende curve. In dit geval is het niet mogelijk om de tot uitdrukking gebrachte vorm van de boog aan de wenkbrauwen te geven. Bovendien mag de afstand tussen de wenkbrauwen in deze situatie niet te klein zijn;
  • Wenkbrauwen van mollige meisjes worden meestal op een voldoende grote afstand van de ogen gebracht en geven ze een duidelijke en soepele buiging. Laat in dit geval meestal een onbedoelde fooi achter. In deze situatie zijn wenkbrauwen in de vorm van een halve cirkel die de contouren van het gezicht herhalen niet geschikt;
  • In het geval van een driehoekig gezicht, zijn de wenkbrauwen ook iets verhoogd en geven ze een gemiddelde dichtheid. Voor de eigenaren van zo'n persoon zijn rechte, brede wenkbrauwen of dunne "snaren" helemaal niet geschikt. Meestal krijgen de wenkbrauwen in dit geval een klassieke vorm - ze maken een soepele buiging en verhogen de randen lichtjes.

Hoe wordt de correctie uitgevoerd?

Restauratie van wenkbrauwen gebeurt alleen als dat nodig is, als een vrouw bepaalde vegetatiegebieden mist of beschadigt. Hiertoe wordt op deze plaatsen een speciale hypoallergene samenstelling aangebracht op de huid, die zijn kleur gedurende ten minste een maand behoudt en niet zal smeren of vallen gedurende deze tijd, zelfs als dagelijkse waterprocedures worden uitgevoerd.

Bovendien moet een vrouw heel vaak enkele van de tekortkomingen van het uiterlijk corrigeren en een aantal cosmetische defecten verhelpen, om de kleur van haar wenkbrauwen radicaal te veranderen of een bepaalde tint te geven. Met de decoratie van de wenkbrauwen wordt dit gedaan met verf en henna.

Als hiervoor een kleurstof wordt gebruikt, blijft het resultaat van dergelijke kleuring een maand aanhouden. Zeldzame haren getint met een potlood of een speciale mascara. De natuurlijke kleur van Henna wordt meestal gebruikt om de intensiteit van de kleur van de wenkbrauwen te donker uit de natuur te verminderen, en ook om ze de volgende tinten te geven: lichtgouden, mediumbruin of intens grijsbruin van kleur.

Ten slotte, als wenkbrauwen uit de natuur in verschillende richtingen groeien en niet goed genoeg op de huid passen, kan tijdens het aanbrengen van hun decoratie een chemische styling worden toegepast. In het geval dat een meisje of vrouw tegelijkertijd zowel verf als chemische wenkbrauwen nodig heeft, wordt de complexe procedure in verschillende fasen uitgevoerd, omdat na elk van deze handelingen het gezicht van de mooie dame rust nodig heeft.

Om het resultaat te beoordelen, dat wordt bereikt door het ontwerp van wenkbrauwen, kunt u in onze fotogalerij "voor" en "na de procedure".

wenkbrauw decoration1 wenkbrauw decoration2 wenkbrauw decoration3
wenkbrauw decoration4 brow decoratie5 wenkbrauw decoration6
wenkbrauw decoration7 wenkbrauw decoration8 decoratie van wenkbrauwen9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1