Wat een verkorte trui te dragen? | actualidadypolitica.com

Wat een verkorte trui te dragen?

Met wat een verkorte trui te dragen

Stylisten beweren dat als een meisje een verkorte trui kiest, ze klaar is voor experimenten. Dit kledingstuk is heel specifiek en past niet bij alles en om er mooi uit te zien, moet je goed nadenken over alle details.

Verkorte trui in de garderobe van het meisje

De hoofdregel van stijl - een verkorte trui moet worden gecombineerd met eenvoudige kledingstukken. Vermijd complex ontwerp, overmatige decoratie en decor, te felle kleuren.

Een korte trui past perfect in de zakelijke stijl. De meest succesvolle combinatie is een korte, eenkleurige trui met een halslijn, die bovenop het shirt wordt geplaatst. De kraag van het shirt moet mooi recht gemaakt worden in de uitsparing van de trui en het hemd van het shirt kan onder de trui uitkijken. Deze afbeelding wordt perfect aangevuld door een strikte broek of een rok, geschikt voor het kleurenschema. Schoenen moeten klassiek worden gekozen, met hoge hakken.

Nu in fashion verkorte trui met korte mouw. Dit model zal het beeld in de straatstijl goed aanvullen. Jeans, sneakers of balletrokken, strakke golf of shirt en korte trui - het is comfortabel en, tegelijkertijd, zeer stijlvol. Hier kunt u een volumineuze tas, een hoed of baret, een brede riem en een stijlvolle sjaal toevoegen.

Een gebreide korte trui ziet er goed uit met korte rokjes en jurken. Het rokmodel kan licht uitlopend of recht zijn. De hoofdregel is een combinatie van kleur. Het is dus mogelijk om zowel een ui voor het kantoor te maken als een eenvoudig, romantisch beeld voor een date of brutaal en uitdagend - voor een feestje.

Een korte trui ziet er origineel uit in combinatie met een hoed en sjaal in toon. In dit geval is het als bodem beter om de voorkeur te geven aan spijkerbroeken of pantoffels.

Met wat een verkorte trui te dragen 2 Met wat een verkorte trui te dragen 3 Met wat een verkorte trui te dragen 1
Met wat een verkorte trui te dragen 4 Met wat een verkorte trui te dragen 5 Met wat een verkorte trui te dragen 6
Met wat een verkorte trui te dragen 7 Met wat een verkorte trui te dragen 8 Wat een verkorte trui te dragen 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: