vintage afbeelding

Niet alle moderne meisjes respecteren de vintage stijl, ondanks zijn populariteit in de modewereld. Iemand beschouwt kleding als het arsenaal van de grootmoeder. Maar er zijn er die vintage-afbeeldingen prefereren, als de hoofdstijl voor zichzelf. Laten we eens kijken welke trends gerelateerd zijn aan deze ongewone richting en wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Vintage afbeelding in kleding

Allereerst is het vermeldenswaard dat het beeld in de vintage-stijl de aanwezigheid impliceert van alleen designmodellen voor kleding. Dat wil zeggen, de fabrieksstijlen van grootschalige productie zullen niet het hele idee van verfijning en verfijning overbrengen. De meest populaire kleding voor dames vintage afbeelding zijn jurken. Het model zelf kan gekozen worden uit modecollecties, van de 10e tot de 80e eeuw van de vorige eeuw. Zo worden vintage jurken benadrukt, met de nadruk op vrouwelijkheid - een aangrenzende coquette, een elegante taillezone, een vliegende rok of een nauwere zoom midi. Tegenwoordig zijn vergelijkbare stijlen ook vertegenwoordigd in de nieuwste collecties. Moderne jurken a-la van de vorige eeuw bevatten echter alleen relevant voor die tijdspatronen. De afwerking is gemoderniseerd. Voor vintage-afbeeldingen zijn karakteristieke gesteven kragen, lange mouwen, delicate elementen.

Een vintage afbeelding kan worden gemaakt met behulp van een mooie klok rok van gemiddelde lengte, een smal model in de vloer, een half-zon. Voor deze vrouwelijke kleding is het kiezen van een zachte blouse met een wijde mouw of een getailleerd jasje van tweed.

vintage image10 vintage image11 vintage image12
vintage image13 vintage image14 vintage image15

Vintage afbeelding en accessoires

Een integraal onderdeel van het vintage-beeld is de beschikbaarheid van accessoires. Noodzakelijk in de handen van het meisje moet een laconieke handtas zijn. In de regel is dit een net model van klein of middelgroot formaat op een korte steel. Een populaire toevoeging aan de afbeelding in de vintage-stijl zijn handschoenen. Dit accessoire is geen functioneel onderwerp van de garderobe, maar alleen een decoratief exemplaar. Maar het zijn de handschoenen die een vleugje mysterie en een lichte charme toevoegen aan de hele boog. Een ander populair accessoire voor de afbeelding in de stijl van vintage stalen dameshoeden. Tegenwoordig zijn deze modellen gemaakt van vilt op een trilby-manier of een bowler.

vintage image1 vintage image2 vintage image3
vintage image4 vintage image5 vintage image6
vintage image7 vintage image8 vintage image9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =