Vernauwde broek voor dames - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

Net als andere modellen migreerde een versmalde broek naar de vrouwelijke garderobe van de man, en op dit moment hebben ze meer vrouwelijke fans gekregen dan de sterkste. Deze stijl verschilt van een klassieke broek doordat de broek er nergens in de war raakt en niet in de weg zit, voor maximaal comfort onder alle omstandigheden.

Smalle broek 2018

Een warme en comfortabele smalle broek is al enkele eeuwen bekend in de modewereld. In de oude dagen, fashionista's over de hele wereld zetten van deze producten tijdens het gebruik of paardrijden, het lichaam wrijven tegen het paard niet om te testen, en de broek was zo smal dat ze hadden op een nog natte te zetten. Mooie dames - vertegenwoordigers van de afgelopen eeuwen - doe soortgelijke objecten onder rokken en jurken aan en vervang ze door nu bekende panty's en broeken.

De sterren van de wereld van de showbusiness en werd een top model voor de eerste keer smaller broek te dragen alleen in het begin van de eenentwintigste eeuw, en tot die tijd werden ze beschouwd als iets vulgair en smakeloos. Na Kate Moss kwam in soortgelijke producten op het tapijt, de schone geslacht begon langzaam te introduceren dit kleine ding in je dagelijkse garderobe, en sinds 2016 hebben de versmald vrouwen broek uitgegroeid tot een van de belangrijkste trends zijn de relevantie ervan niet verloren voor vele jaar.

De komst van 2018 was geen uitzondering. Dit seizoen verschenen broeken, versmald tot op de bodem, in de collecties van alle merken en ontwerpers van de wereld. Stylisten denk dat door middel van deze artikelen aan detail - dient te worden gecontroleerd patronen zodat de dames in hen was de meest gemakkelijke, natuurlijke slijtvaste materialen worden gekozen die geen allergische reacties veroorzaken en irritatie versieren alle elementen en een heldere, opvallende en originele uitstraling te bereiken.

In 2018, op het hoogtepunt van populariteit, zijn er vele modellen, waaronder elk meisje of vrouw in staat zal zijn om een ​​geschikte optie voor haar te kiezen. Dus, in de trend zijn er klassieke versmalde broeken van universele kleurnuances, afgekapte modellen, producten met bloemenpatronen en prints en nog veel meer.

strakke broek 2018
strakke broek

Verdichte damesbroek

Veel jonge vrouwen geloven dat de damesbroek, die tot op de bodem is versmald, alleen geschikt is voor jonge meisjes die kunnen bogen op een ideaal slank en evenredig figuur. Om een ​​model te kiezen dat de parameters van het silhouet visueel kan aanpassen en het zo aantrekkelijk mogelijk kan maken, kan elke mooie dame, ongeacht haar huidskleur. Dankzij een grote verscheidenheid aan opties in collecties van modemerken vandaag, kan elke jongedame een nauwsluitende broek dragen, als ze zich er comfortabel in voelen.

smalle broek van vrouwen
damesbroek versmald tot op de bodem

Klassieke broek met smalle pijpen

Zakelijke dames die behoefte hebben om stijlvol te kleden en maakt een solide indruk op anderen, kiezen vaak voor klassieke vrouwen versmald broek, accentueren de elegantie van de enkel en visueel maken de enkel dunner. Dergelijke modellen kunnen een onafhankelijk onderdeel van het beeld zijn of deel uitmaken van een kantoorpak, waardoor ze echt universeel zijn.

Bij het naaien van vergelijkbare producten wordt bijna altijd kostuumstof gebruikt, maar moderne ontwerpers vervangen het vaak met interessantere materialen, zoals fluweel of corduroy. Om de klassieke broek te versmallen past deze harmonieus in het beeld, ze moeten worden gecombineerd met schoenen met hoge hakken en geven de voorkeur aan een dunne sierlijke haarspeld.

klassieke vernauwende broek
klassieke versmalde damesbroek

Smalle broek met strepen

Stijlvolle en aantrekkelijke smalle damesbroek, versierd met strepen, gelegen aan de zijkant, perfect geschikt, niet alleen slank, maar ook een beetje mollige vrouwen. Verticale banden die altijd de aandacht op hun eigenaar vestigen, tekenen het silhouet visueel en maken de benen langer. Bovendien, als dit model wordt aangevuld met een elastische riem, vermomt het perfect de vooruitstekende buik, waardoor jonge dames vaak psychologische complexen hebben.

smalle broek met strepen
smalle damesbroek

Smalle leren broek

Vernauwde broek voor dames, gemaakt van echt leer, ziet er heel dapper, fel en een beetje dapper uit. Dergelijke modellen zijn alleen geschikt voor de meest zelfverzekerde meisjes die niet bang zijn om veroordeling te veroorzaken of er nogal ordinair uitzien. Lederproducten benadrukken perfect vrouwelijke vormen, maar in het dagelijks leven zijn ze misschien niet geschikt.

Meestal zijn op basis van deze opties spectaculaire afbeeldingen in de stijl van glamrock, ideaal voor het ontmoeten van vrienden en luidruchtige feestjes. Bovendien, zeer heldere en originele look lederen broek met strepen - daarin worden zelfs miniatuurvrouwen van de mode ongelooflijk slank, mooi en met lange benen.

smalle lederen broek
Verfijnde broek voor dames

De versmalde broek met een hoge taille

Mooie magere broek met een hoge taille ziet er geweldig uit op meisjes van elke build, maar ze kunnen het volume van de dijen en billen te voegen, zodat de eigenaren van de peer vorm van het model dienen te worden afgeschaft. In andere gevallen kunnen deze producten alleen benadrukken de elegantie van de seksualiteit en de benen van de meisjes, zodat ze veilig op een zakenreis of een romantische date worden gebracht.

De versmalde broek met een hoge taille
smalle broek met hoge taille

Verkorte versmalde broek

Stijlvolle modellen met een korte lengte zijn geweldig voor een warm seizoen. De voet ademt erin en voor de ogen van anderen is er een sierlijke enkel. Producten met een verkorte broek kunnen het beste worden gecombineerd met schoenen op de hiel of comfortabele pantoffels, anders kunnen ze de poot enigszins "afsnijden", waardoor de lengte ervan visueel wordt verkleind.

Een verkorte broek, evenals modellen van traditionele lengte, worden uitgevoerd in verschillende kleurschakeringen en stilistische oplossingen. Een vreemd midden tussen de overdreven felle en vervaagde kleuren is de grijze, versmalde broek, die perfect geschikt is voor werk en dagelijks gebruik.

verkorte versmalde broek
Verfijnde broek voor dames

Verfijnde sportbroek

Fabrikanten van sportkleding voor fijne dames besteden veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe modellen waarin de klanten van hun producten er geweldig uitzien. Vaak kiezen jonge dames, die een actieve levensstijl leiden, voor de sportieve, versmalde broek van vrouwen, die in staat zijn om hun harmonie en gratie van silhouet te benadrukken. In sommige gevallen hebben dergelijke modellen een strook of een lus aan de onderkant van het been, waardoor een veilige fixatie op de voet wordt verkregen.

Smalle broek met pijlen

De modellen met pijlen zien er strikt en officieel uit, dus ze zijn ideaal voor zakenvrouwen. Samen met schoenen met hoge hakken, strekken deze producten het silhouet visueel uit en maken het veel slanker, zodat ze vaak worden gekozen door dames met verrukkelijke vormen. In de aanwezigheid van extra kilo's, is de zwartbontbroek met de meeste voorkeur de meest geprefereerde optie, die met succes de probleemgebieden maskeert en de volledigheid verbergt.

Verfijnde sportbroek

Vrije broek versmald tot op de bodem

De losse damesbroek, versmald tot op de bodem, is geweldig voor meisjes met luxe vormen. Ze verbergen perfect extra kilo's in de heupen, terwijl ze de weelderige borsten in balans houden. Voor dames met een zwakke taille, raden stylisten aan om modellen met een hoog flirt te kiezen of om een ​​dergelijke broek aan te vullen met een brede riem.

losse broek versmald tot op de bodem
de losse broek van vrouwen versmald tot op de bodem

Getailleerde broek voor dikke vrouwen

Hoewel veel jongedames geloven dat een versmalde broek het voorrecht is van uitzonderlijk slanke meisjes, is dit in werkelijkheid helemaal niet het geval. De smalle zwarte pantalon van vrouwen en andere modellen met donkere kleurtinten zien er goed uit voor een fashionista met verrukkelijke vormen, maar in dit geval is het noodzakelijk om de keuze van stijl en model zorgvuldig te benaderen. Dus, schoonheden met de grootte van plus-formaat kunnen het beste de voorkeur geven aan de volgende opties:

  • modellen met een verkorte lengte, bijvoorbeeld 7/8;
  • broeken, bananen;
  • producten met een hoge pasvorm, geen passende heupen en kuiten.

Een versmalde broek voor dikke vrouwen
strakke broek

Met wat een strakke broek te dragen?

Varianten, waarmee je dit lichte en originele kledingstuk kunt dragen, er is een grote variëteit. Bij het samenstellen van een modebeeld en het selecteren van de componenten, is het noodzakelijk om rekening te houden met verschillende factoren - de teint en het type van de fashionista-figuur, haar individuele voorkeuren, weers- en temperatuurkenmerken en het formaat van de gebeurtenis waar het meisje naar toe gaat.

De meest populaire en win-win situatie voor bryuchek met versmald broek is een blouse, die een enorme reeks variaties kunnen hebben - van katoen of chiffon, zijde of jersey, losse of The gemonteerd, korte of lange. Met dit artikel van kleding veilig niet alleen de broek, maar ook pak met versmald broek, die in de meeste gevallen wordt gebruikt voor werk of dagelijks gebruik kunnen worden gecombineerd. Bovendien is deze broek perfect gecombineerd met monotone coltruien, body-fit, klassieke shirts en volumineuze sweaters.

met wat een strakke broek te dragen

Met wat een strakke broek te dragen?

strakke broek
met wat een strakke broek te dragen

Wat voor soort schoenen om een ​​versmalde broek te dragen?

Aangezien de poten van een versmalde snede de groei van de eigenaar enigszins kunnen verminderen, wordt het aangeraden deze te combineren met schoenen met hoge hakken of een wig. Het is het beste dat de schoenen met een versmalde broek een hoge dunne haarspeld hebben - deze combinatie benadrukt de gratie van de vrouwelijke enkels en maakt de benen visueel slanker. Hoge dames kunnen zich opties veroorloven op een kleine hak of platte zool - balletschoenen, lobben, mocassins of sifons.

Bovendien, in het koude seizoen, zijn deze broeken heel gemakkelijk te combineren met warme laarzen, enkellaarsjes en laarzen met een hoge bootleg. Vanwege het feit dat de poten in deze modellen op het been passen, passen ze gemakkelijk in elke schoen en verkruimelen ze niet, waardoor een harmonieus en nauwkeurig beeld ontstaat.

slippers voor een smalle broek
met welk schoeisel de versmalde broek draagt

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 37

Vernauwde broek voor dames - met wat te dragen en hoe modieuze foto's te maken?

Net als andere modellen migreerde een versmalde broek naar de vrouwelijke garderobe van de man, en op dit moment hebben ze meer vrouwelijke fans gekregen dan de sterkste. Deze stijl verschilt van een klassieke broek doordat de broek er nergens in de war raakt en niet in de weg zit, voor maximaal comfort onder alle omstandigheden.

Smalle broek 2018

Een warme en comfortabele smalle broek is al enkele eeuwen bekend in de modewereld. In de oude dagen, fashionista's over de hele wereld zetten van deze producten tijdens het gebruik of paardrijden, het lichaam wrijven tegen het paard niet om te testen, en de broek was zo smal dat ze hadden op een nog natte te zetten. Mooie dames - vertegenwoordigers van de afgelopen eeuwen - doe soortgelijke objecten onder rokken en jurken aan en vervang ze door nu bekende panty's en broeken.

De sterren van de wereld van de showbusiness en werd een top model voor de eerste keer smaller broek te dragen alleen in het begin van de eenentwintigste eeuw, en tot die tijd werden ze beschouwd als iets vulgair en smakeloos. Na Kate Moss kwam in soortgelijke producten op het tapijt, de schone geslacht begon langzaam te introduceren dit kleine ding in je dagelijkse garderobe, en sinds 2016 hebben de versmald vrouwen broek uitgegroeid tot een van de belangrijkste trends zijn de relevantie ervan niet verloren voor vele jaar.

De komst van 2018 was geen uitzondering. Dit seizoen verschenen broeken, versmald tot op de bodem, in de collecties van alle merken en ontwerpers van de wereld. Stylisten denk dat door middel van deze artikelen aan detail - dient te worden gecontroleerd patronen zodat de dames in hen was de meest gemakkelijke, natuurlijke slijtvaste materialen worden gekozen die geen allergische reacties veroorzaken en irritatie versieren alle elementen en een heldere, opvallende en originele uitstraling te bereiken.

In 2018, op het hoogtepunt van populariteit, zijn er vele modellen, waaronder elk meisje of vrouw in staat zal zijn om een ​​geschikte optie voor haar te kiezen. Dus, in de trend zijn er klassieke versmalde broeken van universele kleurnuances, afgekapte modellen, producten met bloemenpatronen en prints en nog veel meer.

strakke broek 2018
strakke broek

Verdichte damesbroek

Veel jonge vrouwen geloven dat de damesbroek, die tot op de bodem is versmald, alleen geschikt is voor jonge meisjes die kunnen bogen op een ideaal slank en evenredig figuur. Om een ​​model te kiezen dat de parameters van het silhouet visueel kan aanpassen en het zo aantrekkelijk mogelijk kan maken, kan elke mooie dame, ongeacht haar huidskleur. Dankzij een grote verscheidenheid aan opties in collecties van modemerken vandaag, kan elke jongedame een nauwsluitende broek dragen, als ze zich er comfortabel in voelen.

smalle broek van vrouwen
damesbroek versmald tot op de bodem

Klassieke broek met smalle pijpen

Zakelijke dames die behoefte hebben om stijlvol te kleden en maakt een solide indruk op anderen, kiezen vaak voor klassieke vrouwen versmald broek, accentueren de elegantie van de enkel en visueel maken de enkel dunner. Dergelijke modellen kunnen een onafhankelijk onderdeel van het beeld zijn of deel uitmaken van een kantoorpak, waardoor ze echt universeel zijn.

Bij het naaien van vergelijkbare producten wordt bijna altijd kostuumstof gebruikt, maar moderne ontwerpers vervangen het vaak met interessantere materialen, zoals fluweel of corduroy. Om de klassieke broek te versmallen past deze harmonieus in het beeld, ze moeten worden gecombineerd met schoenen met hoge hakken en geven de voorkeur aan een dunne sierlijke haarspeld.

klassieke vernauwende broek
klassieke versmalde damesbroek

Smalle broek met strepen

Stijlvolle en aantrekkelijke smalle damesbroek, versierd met strepen, gelegen aan de zijkant, perfect geschikt, niet alleen slank, maar ook een beetje mollige vrouwen. Verticale banden die altijd de aandacht op hun eigenaar vestigen, tekenen het silhouet visueel en maken de benen langer. Bovendien, als dit model wordt aangevuld met een elastische riem, vermomt het perfect de vooruitstekende buik, waardoor jonge dames vaak psychologische complexen hebben.

smalle broek met strepen
smalle damesbroek

Smalle leren broek

Vernauwde broek voor dames, gemaakt van echt leer, ziet er heel dapper, fel en een beetje dapper uit. Dergelijke modellen zijn alleen geschikt voor de meest zelfverzekerde meisjes die niet bang zijn om veroordeling te veroorzaken of er nogal ordinair uitzien. Lederproducten benadrukken perfect vrouwelijke vormen, maar in het dagelijks leven zijn ze misschien niet geschikt.

Meestal zijn op basis van deze opties spectaculaire afbeeldingen in de stijl van glamrock, ideaal voor het ontmoeten van vrienden en luidruchtige feestjes. Bovendien, zeer heldere en originele look lederen broek met strepen - daarin worden zelfs miniatuurvrouwen van de mode ongelooflijk slank, mooi en met lange benen.

smalle lederen broek
Verfijnde broek voor dames

De versmalde broek met een hoge taille

Mooie magere broek met een hoge taille ziet er geweldig uit op meisjes van elke build, maar ze kunnen het volume van de dijen en billen te voegen, zodat de eigenaren van de peer vorm van het model dienen te worden afgeschaft. In andere gevallen kunnen deze producten alleen benadrukken de elegantie van de seksualiteit en de benen van de meisjes, zodat ze veilig op een zakenreis of een romantische date worden gebracht.

De versmalde broek met een hoge taille
smalle broek met hoge taille

Verkorte versmalde broek

Stijlvolle modellen met een korte lengte zijn geweldig voor een warm seizoen. De voet ademt erin en voor de ogen van anderen is er een sierlijke enkel. Producten met een verkorte broek kunnen het beste worden gecombineerd met schoenen op de hiel of comfortabele pantoffels, anders kunnen ze de poot enigszins "afsnijden", waardoor de lengte ervan visueel wordt verkleind.

Een verkorte broek, evenals modellen van traditionele lengte, worden uitgevoerd in verschillende kleurschakeringen en stilistische oplossingen. Een vreemd midden tussen de overdreven felle en vervaagde kleuren is de grijze, versmalde broek, die perfect geschikt is voor werk en dagelijks gebruik.

verkorte versmalde broek
Verfijnde broek voor dames

Verfijnde sportbroek

Fabrikanten van sportkleding voor fijne dames besteden veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe modellen waarin de klanten van hun producten er geweldig uitzien. Vaak kiezen jonge dames, die een actieve levensstijl leiden, voor de sportieve, versmalde broek van vrouwen, die in staat zijn om hun harmonie en gratie van silhouet te benadrukken. In sommige gevallen hebben dergelijke modellen een strook of een lus aan de onderkant van het been, waardoor een veilige fixatie op de voet wordt verkregen.

Smalle broek met pijlen

De modellen met pijlen zien er strikt en officieel uit, dus ze zijn ideaal voor zakenvrouwen. Samen met schoenen met hoge hakken, strekken deze producten het silhouet visueel uit en maken het veel slanker, zodat ze vaak worden gekozen door dames met verrukkelijke vormen. In de aanwezigheid van extra kilo's, is de zwartbontbroek met de meeste voorkeur de meest geprefereerde optie, die met succes de probleemgebieden maskeert en de volledigheid verbergt.

Verfijnde sportbroek

Vrije broek versmald tot op de bodem

De losse damesbroek, versmald tot op de bodem, is geweldig voor meisjes met luxe vormen. Ze verbergen perfect extra kilo's in de heupen, terwijl ze de weelderige borsten in balans houden. Voor dames met een zwakke taille, raden stylisten aan om modellen met een hoog flirt te kiezen of om een ​​dergelijke broek aan te vullen met een brede riem.

losse broek versmald tot op de bodem
de losse broek van vrouwen versmald tot op de bodem

Getailleerde broek voor dikke vrouwen

Hoewel veel jongedames geloven dat een versmalde broek het voorrecht is van uitzonderlijk slanke meisjes, is dit in werkelijkheid helemaal niet het geval. De smalle zwarte pantalon van vrouwen en andere modellen met donkere kleurtinten zien er goed uit voor een fashionista met verrukkelijke vormen, maar in dit geval is het noodzakelijk om de keuze van stijl en model zorgvuldig te benaderen. Dus, schoonheden met de grootte van plus-formaat kunnen het beste de voorkeur geven aan de volgende opties:

  • modellen met een verkorte lengte, bijvoorbeeld 7/8;
  • broeken, bananen;
  • producten met een hoge pasvorm, geen passende heupen en kuiten.

Een versmalde broek voor dikke vrouwen
strakke broek

Met wat een strakke broek te dragen?

Varianten, waarmee je dit lichte en originele kledingstuk kunt dragen, er is een grote variëteit. Bij het samenstellen van een modebeeld en het selecteren van de componenten, is het noodzakelijk om rekening te houden met verschillende factoren - de teint en het type van de fashionista-figuur, haar individuele voorkeuren, weers- en temperatuurkenmerken en het formaat van de gebeurtenis waar het meisje naar toe gaat.

De meest populaire en win-win situatie voor bryuchek met versmald broek is een blouse, die een enorme reeks variaties kunnen hebben - van katoen of chiffon, zijde of jersey, losse of The gemonteerd, korte of lange. Met dit artikel van kleding veilig niet alleen de broek, maar ook pak met versmald broek, die in de meeste gevallen wordt gebruikt voor werk of dagelijks gebruik kunnen worden gecombineerd. Bovendien is deze broek perfect gecombineerd met monotone coltruien, body-fit, klassieke shirts en volumineuze sweaters.

met wat een strakke broek te dragen

Met wat een strakke broek te dragen?

strakke broek
met wat een strakke broek te dragen

Wat voor soort schoenen om een ​​versmalde broek te dragen?

Aangezien de poten van een versmalde snede de groei van de eigenaar enigszins kunnen verminderen, wordt het aangeraden deze te combineren met schoenen met hoge hakken of een wig. Het is het beste dat de schoenen met een versmalde broek een hoge dunne haarspeld hebben - deze combinatie benadrukt de gratie van de vrouwelijke enkels en maakt de benen visueel slanker. Hoge dames kunnen zich opties veroorloven op een kleine hak of platte zool - balletschoenen, lobben, mocassins of sifons.

Bovendien, in het koude seizoen, zijn deze broeken heel gemakkelijk te combineren met warme laarzen, enkellaarsjes en laarzen met een hoge bootleg. Vanwege het feit dat de poten in deze modellen op het been passen, passen ze gemakkelijk in elke schoen en verkruimelen ze niet, waardoor een harmonieus en nauwkeurig beeld ontstaat.

slippers voor een smalle broek
met welk schoeisel de versmalde broek draagt

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 44