kleideklaag

De jonge en getalenteerde Kira Plastinina behaagt de meisjes constant met haar nieuwe ideeën, belichaamd in kleding. Altijd originele, unieke, creatieve modellen trekken de aandacht en kunnen eenvoudigweg geen onverschillige fashionista's achterlaten.

Kenmerken van de jas van Kira Plastinina

De heldin van de collecties van de ontwerper is een zelfverzekerd, modern meisje geworden dat in elke situatie niet aarzelt om zichzelf te blijven - natuurlijk, ongedwongen, oprecht. Ze houdt van het leven in al haar manifestaties en probeert ook anders te zijn, en hierin wordt ze geholpen door prachtige kleding.

Voor zo'n meisje ontwikkelde Kira Plastinina heldere en mooie modellen van een lappendeken. In hen worden de kenmerken die kenmerkend zijn voor een nieuwe verzameling getraceerd:

  • een beroep doen op de retrostijl en de boho-richting;
  • pastel, verzadigde kleuren, monochromatisch gamma;
  • Gebruik van bont, grote knopen, riemen en riemen.

Jassen van Kira Plastinina - fashionmodellen

Winterjassen van Kira Plastinina werden uitgevoerd in een stedelijke stijl en de voorjaarscollectie is gevuld met herinneringen of dromen van rust. Het is de moeite waard om op dergelijke modellen te letten:

  • Een rechte jas tot de knie met een open hals en een korte mouw;
  • een in de taille geklede jurk met een elegante riem;
  • een ruimvallende jas met een kraag;
  • coat-toga;
  • directe klassieke vacht.

Opmerkelijk in de eerste lente stralen rood, geel, beige, perzikkleurige jas kleur, maar ziet er eenvoudig charmant witte jas van Kira Plastinina. In de laatste collectie zijn er verschillende modellen in deze kleur, waarvan er één bijvoorbeeld in Engelse stijl is gemaakt - met een blinde sluiting in de nek, een getailleerde stijl, een kleine flare, een andere - losse snit, opgestikte zakken, riempje.

kleideklaag kleideklaag kleideklaag
kleideklaag kleideklaag kleideklaag
kleideklaag plastinina7 ruwe klei coat8 grove kleideklaag 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 58