Uitgesneden "boot" | actualidadypolitica.com

Uitgesneden “boot”

uitgesneden boot

Volgens een beroemde ontwerper, als een vrouw niet tevreden is met haar jurk, in de overtuiging dat dit haar niet past, is het probleem in de vorm van een nek ("het geval is in een mislukte poging", gelooft Todd Ramos). Dus, het oppakken van een nieuw ding, is het noodzakelijk om alles te overwegen: het volume van de borst, lengte, lengte van de nek en zelfs het gezicht ovaal. Ons gesprek vandaag over een van de meest voorkomende kniplijnen van dameskleding - 'boot'.

Er wordt aangenomen dat een jurk met een uitgesneden "boot" geschikt is voor elk ovaal gezicht. Zeer controversieel! De meeste stylisten beweren dat een dame met een rond gezicht, een korte nek en indrukwekkende vormen, zo'n poort zal helpen "vergroten". Maar meisjes met smalle schouders, kleine borsten, delicate kenmerken, maken hun proporties gelijk, dankzij de "boot".

Vrouwen met een lange halsuitsnijding "boot" op de jurk past het meest. Met de nadruk op de schouders, zal een goede balans verschijnen in de fragiele figuur. Heel sexy ziet eruit als deze uitsparing, verschoven naar één schouder. Het borstgebied blijft vrij, wat prima is voor meisjes met hun kleine "complex".

Een eenvoudige jurk met een uitgesneden "boot" kan in een groot aantal verschillende stijlen worden uitgevoerd. Hangende modellen kunnen zowel sportief als 's avonds zijn. Ze zijn ook goed voor elke dag. "Boot" - een zeer beknopte uitsparing, die het al lang heeft bevestigd in de garderobe van zakenvrouwen. Een favoriet model is een dress-case, waar deze uitsparing bescheiden en vrouwelijk uitziet. Merk op dat de eenvoud en afwezigheid van excessen wonderen kunnen doen. Een beproefde optie is een jurk in één kleur met een "boot" -keel (vooral "wonderbaarlijke" aanpassingsmodellen).

Decoratie onder de uitsparing "boot"

Een van de meningen zegt dat het niet nodig is versieringen aan zo'n uitsparing toe te voegen. Maar wij, vrouwen, houden van 'snuisterijen' en modieuze stylisten suggereren om een ​​'boot' lange kralen of een ketting met een hanger aan te doen.

uitgesneden boot 1 uitgesneden boot 2 uitgesneden boot 3
uitgesneden boot 4 uitgesneden boot 5 uitgesneden boot 6
uitgesneden boot 7 uitgesneden boot 8 uitgesneden boot 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: