kleur haar lente haarkleur

De keuze van de haarkleur speelt bijna de belangrijkste rol in de perceptie van het uiterlijk van een persoon. Het is heel belangrijk om uw aantrekkelijkheid te benadrukken, niet alleen met behulp van make-up en kleding, maar ook door de juiste haarkleur te kiezen. Er moet een individueel kleurenpalet worden ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met het "seizoen van uiterlijk" - het kleurtype. Zoals je weet zijn er 4 hoofdtypen: winter, lente, zomer en herfst.

In dit artikel zullen we het hebben over de kleur van de lente, in het bijzonder over de haarkleur, geschikt voor 'lente'-meisjes.

Tsvetotyp voorjaar met donker haar

Meisjes van de lente van het kleurtype hebben niet zo vaak donker gekleurd haar. Kolenzwart of diep donkerbruin, ze gebeuren nooit. Middelblond of zacht kastanjebruin van kleur is erg op het gezicht van de lente schoonheden van het contrast type. Verzadigde donkere kleuren hebben de neiging ouder te worden en trekken de aandacht af van de kenmerken van lenteschoonheden, dus moeten ze stoppen in tinten van donkerbruin en lichter.

Elke donkere kleur op het haar ziet er beter uit, als het zichtbaar is in de zon, warme schittering.

Tsvetotip lente en rood haar

Rood haar, vooral zonnige, warme tinten, brengt de lente dichter bij het herfstachtige type en voegt contrast en moed toe aan de buitenkant. Hoe feller de kleur van de iris, hoe helderder rood of rood een lentemeisje zich kan veroorloven. Praktisch alle lente schoonheden zijn teder zonnig-honing tinten van rode kleur. Dit kan een uniforme kleuring zijn, maar ook melioratie of kleuring. Koudrode tonen zien er slordig uit bij voorjaar meisjes, en bovendien benadrukken ze scherp huidonvolkomenheden, waardoor het uiterlijk slordig wordt.

Tsvetotip voorjaar en blond haar

Meisjes van lentekleur zijn vaak blond van nature. Hun lichte ogen en doorschijnende huid worden geplaatst op lichte, zachte, vrouwelijke afbeeldingen. Lente schoonheden worden vaak gekenmerkt door een klassieke "engelachtig" uiterlijk.

Scherpe contrasten en opzettelijke onnatuurlijkheid, extravagantie is niet geschikt voor de verfijnde en aristocratische verschijning van lentemeisjes.

Ongeacht de gekozen kleur moet de tint van het haar voor de lente helder en schoon zijn. Muddy, asy, greyish sub-tones en tinten zijn ongewenst.

Zachte en vloeiende overgangen van blond haar op de wortels naar lichte uiteinden zien er erg goed uit. Maar melirovanie grote delen is zelden succesvol.

In onze galerij zijn er verschillende voorbeelden van tinten haar voor de lente van het kleurtype.

kleur haar lente haarkleur 1kleurnuance haarkleur 2kleurnuance haarkleur 3
kleur-achtige lente haarkleur 4kleurtype lente haarkleur 5kleurtype lente haarkleur 6
kleurring lentekleur 7lenteachtige haarkleur 8kleurnuance haarkleur 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 62