trui met open schouders

De koude periode onderscheidt zich door de aanwezigheid van gesloten massieve kledingstukken. Meisjes worden gedwongen om hun elegantie en harmonie te verbergen onder een omslachtige kledingkast. Maar hoe wil je altijd aantrekkelijk en sexy blijven! Vandaag hebben ontwerpers vrouwen in de mode geholpen bij het oplossen van dit probleem door modieuze collecties truien met open schouders te presenteren. Een gebreide trui met open schouders zorgt ervoor dat je modieuze sieraden kunt dragen die niet verloren gaan in de kleding. Laten we eens kijken welke modellen tegenwoordig populair zijn?

Volumetrische sweater met open schouders. De meest ongewone en originele zijn modellen met overgewicht, evenals asymmetrische vrije stijlen. De combinatie van open schouders met een omvangrijke snit maakt het beeld ongewoon en aantrekkelijk, wat de individualiteit benadrukt. Deze truien zijn echter meer geschikt voor dagelijks gebruik en komen niet overeen met een strikte dresscode.

trui met open schouders1 sweater met open schouders2 sweater met open schouders3

Grote trui met open schouders. Als u op zoek bent naar een nauwsluitend model met een interessant ontwerp, dan is de eigenlijke trui voor u een patroon van dik garen met een opengewerkt patroon. Dit kledingstuk combineert tederheid, vrouwelijkheid en seksualiteit. Daarnaast zien grote gebreide truien met open schouders er goed uit in de zakelijke mode.

sweater met open shoulders4 sweater met open schouders5 trui met open schouders6

Wat een trui met open schouders dragen?

Meestal wordt een trui met open schouders een kezhual-stijl genoemd. Daarom zijn de meest relevante garderobe voor dit kledingstuk comfortabele jeans, een broek, een legging. Als je een origineel interessante stijl hebt, kan de hele afbeelding in de juiste stijl worden geselecteerd. Atypisch voor de koude seizoensbroeken is een uitstekende keuze. En om je stijlvolle boog er raar uit te laten zien, moet je hem aanvullen met modieuze accessoires – gebreide leggings, wanten, hoog golfspel. Gebreide trui met open schouders perfect gecombineerd met de rok. Ondanks de dichtheid ziet dit kledingstuk er perfect uit op een romantische en vrouwelijke manier.

sweater met open schouders7 sweater met open schouders8 trui met open schouders9
trui met open schouders10 trui met open schouders11 trui met open schouders12
trui met open schouders13 trui met open schouders14 trui met open schouders15
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 22 =