kostuum van de dood voor halloween

Het kostuum van de dood voor Halloween is geschikt voor meisjes van alle leeftijden. Meer jonge mensen kunnen outfits kiezen posyzneradostnee, oudere dames - outfits poizyskannee, poleglegnee. Maar op de een of andere manier is het kostuum van de dood een win-win element van de feestelijke boog, die elementair is vervuld - het is alleen noodzakelijk om de verbeelding te omvatten.

Suit of death on Halloween voor een meisje

Het kostuum van de dood kan een zeer spectaculair kostuum zijn voor een Halloween-feest. Maar om te beginnen is het noodzakelijk om gedefinieerd te worden, wat een beeld zal zijn - traditioneel, glamoureus, origineel, onheilspellend of grappig. Nadat het concept van een pak is ontwikkeld, kunt u erover nadenken of u het in een winkel wilt kopen of het zelf wilt maken. Het kostuum uit de winkel heeft zijn plussen - je zult er geen minuut over doen om het te maken, maar je nadelen - je kunt op een feestje een dubbel tegenkomen. Het pak, gemaakt door eigen handen, zal zeker origineel zijn, maar het zal enige tijd kosten om het te doen. Hoewel, zoals de praktijk laat zien, veel meisjes graag creëren en fantaseren om onvergelijkbaar te zijn.

Vrouwelijk kostuum van de dood op Halloween

De meest voorkomende kostuums van de dood zijn:

  1. Dood met een zeis in de traditionele zin Om het te herhalen is heel eenvoudig - om zo'n pak te maken heb je zwarte losse kleding op de grond nodig. Het beste is een lange jurk met een capuchon, maar de capuchon kan worden vervangen door een zakdoek. Spuug de stok en het karton uit. Het gezicht kan verzonnen worden of je kunt gewoon een masker gebruiken.
  2. Meer dan voortreffelijke dood Als u uw pak samenstelt uit een zwart of zwart-grijs korset, een luchtige chiffonrok, schoenen of schoenen op het platform. Zwarte chiffon hoofddoek kan op los haar worden gegooid. Als er tijd en verlangen is, kun je het beeld aanvullen met vleugels achter je rug of, nogmaals, de vlecht opnemen.
  3. Pak voor Halloween dood met een zeis kan heel zijn vrouwelijk. Om zo'n sexy dood te worden, trek je een fluwelen jurk met een split aan, voeg je hem toe met een rode brede riem of riem, een rode bandage op je hoofd, sieraden in zwart en rood. Vergeet niet over panty's of kousen in een mesh en schoenen met hoge hakken.
kostuum van de dood op halloween 1 kostuum van de dood voor Halloween 2 kostuum van de dood op halloween 3
kostuum van de dood voor halloween 4 kostuum van de dood voor Halloween 5 kostuum van de dood op Halloween 6
kostuum van de dood voor halloween 7 kostuum van de dood op halloween 8 kostuum van de dood op halloween 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 36