Slipje voor damesbroekjes

De geschiedenis van vrouwelijk slipje wordt gemeten aan de hand van tijdperken. Telkens weer naar voren gebracht hun eisen voor modellen van damesondergoed. De moderne mode voor damesslipjes is vrij democratisch - elke vertegenwoordiger van het zwakkere geslacht kan onafhankelijk beslissen welk model het meest geschikt voor haar is. Tegenwoordig is een korte broek heel populair, die verschillende opties hebben.

Panties Boxers

Boxers - een soort shorts shorts. Ze verschillen enigszins in losse snit en eenvoudig ontwerp. Boxers zijn het meest comfortabele en praktische damesondergoed. Om ze te maken meest gebruikte materialen zoals:

  • zijde;
  • atlas;
  • natuurlijk katoen.

Het nadeel van dit model kan worden beschouwd als het feit dat ze exclusief voor gratis kleding kunnen worden gedragen. Daarom worden vaak korte broekjes als nachtkleding gebruikt. En ook veel bedrijven nemen ze op in slaapkamereeksen.

shorts shorts

Klassieke damesslipjes-shorts - een strak ondergoed dat de billen volledig bedekt. Ze kunnen worden beschouwd als het meest gesloten model van slipjes. Shorts zijn ook comfortabel en praktisch als boksers, ze zitten perfect op het lichaam en creëren geen ongemak tijdens het lopen. Het enige verschil tussen hen en de boksers is dat ze wat langer zijn.

Een belangrijk kenmerk van korte broeken is dat de voor- en zijkanten even lang zijn. Daarom kunnen deze kleding onder vrijetijdskleding worden gedragen, en in het nauw, het belangrijkste is dat het niet transparant mag zijn.

Het nadeel van damesslipjes shorts is dat ze uitzonderlijk slanke meisjes gaan, weelderige ze zijn voller integendeel. Ze zijn ook een ideale keuze voor meisjes met lange en dunne benen. Dit model van lafaards zal je benen behendig slank en niet dun maken.

De verdiensten van dit model zijn het feit dat ze iets rond de vorm draaien, waardoor je dijen strak en sexy zijn.

Voor de eigenaren van een enigszins weelderige figuur zijn er shorts met een verkortend effect. Dit model helpt om een ​​paar centimeter extra op de heupen te verbergen. Daarom kunnen ze veilig worden gedragen onder spijkerbroeken en broeken zonder bang te hoeven zijn dat ze u verleiden tot vetmesten.

Ontwerp van shorts voor dames

Shorts, zoals elk ander ondergoed, moeten een mooi en aantrekkelijk ontwerp hebben. De basis van slipjes kan bestaan ​​uit natuurlijke of kunstmatige materialen.

natuurlijk:

  • zijde;
  • katoen.

Kunststoffen:

  • polyamide;
  • elastaan;
  • kant;
  • atlas.

Kant kan dienen als basis voor lingerie en de decoratie ervan. Vaak worden modellen van natuurlijk en kunstmatig materiaal precies opgesmukt. Kant geeft het ondergoed van vrouwelijkheid en seksualiteit, en in combinatie met zijde of satijn is het ook een luxe. Vaak kun je shorts met shorts ontmoeten. Deze optie kan worden toegeschreven aan open ondergoed, ondanks hun nabijheid lijken ze erg aantrekkelijk.

Katoen wordt gebruikt om alledaagse modellen te maken. Dit is een zeer praktisch materiaal, dus als je de hele dag in katoenen ondergoed zit, moet je niet bang zijn voor ongemak en ongemak. Linnen gemaakt van polyamide en elasthan mag niet worden gedragen bij te warm weer, omdat kunstmatige materialen de huid niet laten ademen en het ook negatief kunnen beïnvloeden, vooral als ze van slechte kwaliteit zijn.

Aanhaalmodellen hebben bijna geen sieraden, maar ze zijn altijd gemaakt van een dunne elastische stof die je bewegingen niet beperkt en je niet aan jezelf herinnert. De hoofdtaak om shorts te trekken is om het figuur aan te passen.

De meest eenvoudige in ontwerp, maar de meest populaire zijn vrouwen shorts, Calvin Klein. Kortom, ondergoed Calvin Klein heeft een monofone basis en niet erg brede kauwgum met de naam van het bedrijf, dat het wezen onderscheidt van andere modellen.

Slipje voor damesbroekjes 1 Slipje voor damesbroekjes 2 Korte damesbroek 3
Slipje voor damesbroek 4 Slipje voor damesbroekjes 5 Slipje voor damesbroek 6
Slipje voor damesbroek 7 Damesshorts slipje 8 Slipje voor damesbroek 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =