Sharon Stone zonder make-up

Sharon Stone zonder make-up

Schoonheid is niet onderhevig aan tijd, en een treffend voorbeeld is de wereldberoemde actrice Sharon Stone. Verbluffende Hollywood-filmster, die de hoofdrol speelde in de film "Basic Instinct", ziet er echt geweldig uit. Vooral als je rekening houdt met de leeftijd van de film. Deze geweldige vrouw kan zichzelf in uitstekende conditie houden zonder de hulp van plastic en speciale diëten.

Secrets of Beauty van Sharon Stone

Vriendelijk en sierlijk, en vooral zelfverzekerd in zichzelf, verwijst Sharon Stone naar het natuurlijke proces van veroudering met humor en aarzelt niet om zonder make-up in het openbaar te zijn. Integendeel, volgens de actrice is een minimum aan cosmetica een van de geheimen van haar schoonheid. Uiteraard is decoratieve cosmetica één ding, maar deze trend is niet van toepassing op elementaire regels voor gezichts- en lichaamsverzorging.

Sharon Stone, zelfs zonder cosmetica, ziet er veel beter uit dan veel jonge dames, omdat hij geeft om zijn gezondheid en uiterlijk, regelmatig massages, ontspannende baden, mediteert, vergeet niet om moisturizers toe te passen.

De ster tot op de dag van vandaag blijft een sekssymbool voor veel mannen dankzij zijn mooie figuur. Sharon Stone beweert dat ze nooit op slopende diëten heeft gezeten en het geheim van haar schoonheid en harmonie is kruidenthee en de afwezigheid van slechte gewoonten, matige lichaamsbeweging en lopen.

Sharon Stone-foto zonder make-up

De beroemdheid is vaak op straat gezien zonder make-up en altijd in een goed humeur. Vrolijke en vrolijke Sharon Stone, zelfs zonder make-up, lacht vriendelijk naar de journalisten, helemaal niet ongerust over de niet-geslaagde foto zonder make-up. Dat bewijst eens te meer dat de vrouw duidelijk niet ingewikkeld is over haar natuurlijke uiterlijk en zelfs tot op zekere hoogte trots is op haar lichte ouderdomsrimpels.

Sharon Stone zonder make-up 1 Sharon Stone zonder make-up 2 Sharon Stone zonder make-up 3
Sharon Stone zonder make-up 4 Sharon Stone zonder make-up 5 Sharon Stone zonder make-up 6
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: