Shakira in zwempak

De favoriet van vele muziekliefhebbers is de beroemde Colombiaanse zanger en danser Shakira. Met deze schoonheid is er alles - een vlekkeloze uitstraling, chique haar, een mooie figuur en natuurlijk unieke vocale gegevens. Ze danst onder andere goed, waardoor je uitstekende shows kunt maken. Nu gaat de zanger door met touren, nieuwe hits opnemen en albums uitbrengen. Shakira besteedt echter meer tijd aan zijn geliefde persoon, evenals aan zijn zoon. Een groot leger fans wacht met spanning op nieuws over haar carrière en haar persoonlijke leven.

Shakira's figuur en parameters

Ondanks het feit dat de zanger al 39 jaar oud is, houdt ze niet op om bewonderaars met uitstekende vormen te plezieren, die met plezier opscheppen over op het strand voor de paparazzi, evenals de lenzen van fotografen in fotosessies voor beroemde glossies. De beroemdheid ontspant graag op het strand met haar man Gerard Piquet. Voor zulke dagen kiest ze zeer originele outfits. Shakira verschijnt dus het liefst in aparte badkleding met felle kleuren, waarvan foto's gemakkelijk op het net te vinden zijn. Het meisje koos herhaaldelijk modellen met prints. In dergelijke gevallen ziet het er ook heel mooi en tegelijkertijd sexy uit.

Blijkbaar ervaart Shakira helemaal niet hoe haar figuur eruitziet in een zwempak, omdat haar vormen zelfs na de bevalling zeer dicht bij het ideaal bleven. Zelfs op een ontspannen strandvakantie ziet het er origineel uit, maar het vergeet comfort en comfort niet. De uitvoerder kan haar formulieren op de best mogelijke manier presenteren. Als u de parameters van de figuur in het badpak vermeldt, heeft Shakira een hoogte van 157 cm, gewicht 48 kg, borstomvang - 91 cm, taille - 59 cm en heupen - 89 cm.

mooie Shakira in een zwempak Shakira loopt in een zwempak Shakira in witte bikini
Shakira in zwempak en pareo Shakira in een roze zwembroek Shakira in een zwart zwempak
Shakira in het zand Shakira op het strand Shakira slentert langs het strand
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 31