Scythe met kanekalon - een nieuwe trend in kapsels met weven

Spit met kanekalon - dit is een nieuwe populaire schoonheidstrend. In eerste instantie is zo'n kapsel gemaakt door vrouwelijke boksers, zodat het haar tijdens de training niet interfereert. Maar het werd niet onbeheerd achtergelaten door ontwerpers die ze begonnen te gebruiken bij het weergeven van verschillende collecties. Later begonnen gewone meisjes deze optie toe te passen.

Spit met kanekalon 2017

Voor een ongewoon gedenkwaardig beeld, bezoek een muziekfestival of een andere informele gebeurtenis, zoals een kapsel als driedimensionale vlechten met een kanekalon. Ze zal helpen om zich te onderscheiden van de rest en een eerlijker geslacht helderder te maken. Een vlecht met kapselvlechten maken, waarin een kunstmatige vezel van hoge kwaliteit wordt geweven. Het onderscheiden van echte strengen is absoluut onmogelijk, dus het ziet er natuurlijk uit.

Alle toonaangevende modehuizen gebruiken kleurenvlechten op shows, dus wees niet verrast door de hoge populariteit van het kapsel. Wat betreft het kleurenschema, de vlechten met kanekalon 2017 worden vertegenwoordigd door dergelijke modieuze trends:

 1. Strengen worden vaak roze en violet geverfd, maar er worden meer gedempte kleuren gebruikt. Het kan bijvoorbeeld zwart of grijs zijn, die vooral populair zijn geworden bij meisjes. Als u geen strikte dresscode invoert, kunt u dergelijke vlechten zelfs op kantoor vlechten.
 2. U kunt niet één kleur, maar meerdere tinten tegelijk gebruiken, afwisselend pastel en heldere tinten.

Spit met kanekalon 2017

Spit met kanekalon - trend

Onlangs zijn meisjes die proberen een extravagant imago te creëren dat hen helpt zich te onderscheiden van de massa populair bij vlechten met de verweving van een kanekalon. Om deze modetrend langer te houden, is het de moeite waard om deze aanbevelingen te overwegen:

 1. Gebruik dergelijke soorten weven als Franse of Deense pigtails, aartjes om een ​​zachtere en verfijndere afbeelding te maken. Als je afrokosichki vlecht, kun je een gewaagde en memorabele buiging krijgen.
 2. Staartjes met geweven kanekalona gaan tot 3 maanden mee, dankzij speciale vezels die in het haar zijn geweven. De lengte is afhankelijk van het aantal vlechten, hoe meer ze zijn, hoe strakker ze zijn, dus je kunt niet langer naar de kapper gaan.
 3. Vasthouden aan modetrends, het hoofd moet elke 10 dagen worden gewassen. Dit gebeurt met een normale shampoo, verdund met water, met een spons. Eerst moet je de shampoo verdunnen met water, opschuimen en de spons aanbrengen op de hoofdhuid. Laat 2 minuten intrekken en spoel af met een douche.
 4. Er zijn verschillende soorten vezels, dus je kunt elke versie van het kapsel maken, zoals bij één of twee volumineuze staartjes, en met heel veel dun.

spugen met Kanekalon-trend

Kanekalon ombre

In het haar kun je niet alleen monochroom gekleurde strengen weven, maar ook in de stijl van ombre. Kapsel bij hen geeft individualiteit, maar het is de moeite waard zorgvuldig de schaduw van lokken te kiezen, zodat de decoratie er natuurlijk en harmonieus uitziet. Weven met kanekalon wordt gekenmerkt door dergelijke karakteristieke kenmerken:

 • kan een vloeiende of scherpe kleurovergang hebben. In het eerste geval wordt de natuurlijke kleur van het haar van nature omgezet in een tint, die wordt gerepresenteerd door het ombre. In het tweede geval wordt een duidelijke grens tussen de strengen van twee tonen aangegeven;
 • spit met kanekalon heeft verschillende lengtes, wat ook het gewicht van de decoratie bepaalt;
 • kan aan beide zijden worden geverfd, of de hele streng in verschillende kleuren. De keuze hangt af van de persoonlijke voorkeuren van het meisje, haar uiterlijke kenmerken en haarkleur.

kanekalon ombre

Kleur kanekalon

Een modieuze trend die wijdverspreid is over de hele wereld, haarstijlen met kanekalon, gemaakt met interliniëring van gekleurde vezels. De reden waarom ze steeds populairder worden, is hun originaliteit. Multi-gekleurde strengen zijn gemaakt van zeewier, dus geen schade toebrengen aan de gezondheid, maar ze sieren het meisje, waardoor ze modieus en modern. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid, omdat fabrikanten niet alleen alle kleuren van de regenboog gebruiken, maar ook verschillende tinten. Variaties zijn mogelijk, die worden weergegeven door vlechten met een kleur kanekalon:

 • gebruik van strengen van één toon;
 • gebruik van soortgelijke in schakeringen van vezels;
 • combinatie van contrasterende kleuren.

kleur kanekalon

Mode vlechten met kanekalon

Wanneer u een haarsnit gaat maken, is het de moeite waard om te overwegen dat u strengen zult moeten dragen zonder er lang over na te denken, dus is het de moeite waard zorgvuldig te kiezen. Er zijn zowel natuurlijke als kunstmatige opties:

 1. Kwaliteitsvezels wegen een beetje en lijken echt, totdat ze besluiten hun handen aan te raken. Omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, gaan ze lang mee.
 2. Kunstmatige analogen zijn moeilijk te hittebehandeling en hebben een kortere levensduur. Wanneer u de uiteinden van de strengen afdicht, moet u lijm en andere bevestigingsmiddelen gebruiken die mogelijk niet het beste effect op het haar hebben.

U kunt dergelijke modellen populaire kapsels aanwijzen:

 • dikke vlechten met kanekalon, die worden uitgevoerd in een hoeveelheid van één of twee;
 • elegante Franse of Deense pigtails;
 • alle bekende haarspeldoor, die de toevoeging van vezels originaliteit geeft;
 • talloze afrokosichki, geschikt voor liefhebbers van extravagante beelden.

mode vlechten met kanekalon

Franse vlechten met kanekalon

Om het haar te versieren, vlechtten de meisjes Franse vlechten met een kanekalon, die elk nummer kan zijn. Ze worden gekozen door mensen die een actieve levensstijl leiden, omdat de staartjes strak op het hoofd passen en niet interfereren. Veelkleurige strengen voegen een draai aan het kapsel. U kunt dergelijke opties aangeven:

 • klassiekers, wanneer een of twee vlechten met een kanekalon gevlochten zijn;
 • een groot aantal vlechten, die rond het hoofd zijn gewikkeld. Omdat dit proces lang en tijdrovend is, is het beter om het aan een professional toe te vertrouwen.

Franse vlechten met kanekalon

Boksvlechten met kanekalon

Boxer vlechten zijn geschikt voor haar van elke lengte en kleur. Je kunt als twee vlechten weven met een kanekalon, die breder zal zijn, ze starten vanaf het voorhoofd en dalen af ​​naar de nek, waar ze smaller worden. Een andere optie zou zijn om een ​​paar dunne vlechten te vlechten. Kapsel is veelzijdig, het is geschikt voor zowel dames als heren.

boksers met kanekalon

Afrokosichki met kanekalon

Een uitstekende keuze voor de eerlijke seks, die hun individualiteit willen uiten en een exclusief imago willen creëren, zijn afrokosichki. Het kan een grote afrokosie zijn met een verweven kanekalona of heel veel klein, als resultaat van het weven dat een groot kapsel oplevert. Het kan op haar worden geweven, waarvan de lengte begint vanaf 6 cm, gemiddeld kun je ongeveer 200 stukken vlechten. Deze optie heeft verschillende voordelen, waaronder de volgende:

 • het vermogen om kort haar aanzienlijk uit te breiden door opbouwen;
 • niet nodig om dagelijkse styling te doen;
 • het vermogen om het haar een pauze te geven van het gebruik van een föhn en frequent gebruik van reinigingsmiddelen;
 • veranderende haarkleur zonder vlekken;
 • als decoratie-elementen, die vlechten met kanekalon versieren, kunt u steentjes, kralen, kralen, pailletten gebruiken;
 • de keuze kan worden gemaakt vezels van verschillende kleuren, zo dicht bij de natuurlijke kleur van het haar, en helder contrast.

afrokosichki met kanekalon

Aartjes met kanekalon

De bekende haarspeldknipbeurt heeft veel variaties op de prestaties. Staartjes met kanekalon in de vorm van aartjes worden sneller en goedkoper door de meester gevlochten en wegen ook minder. U kunt kiezen voor opties zoals vlechthaar, afwisselend waarmee u uw stijl kunt diversifiëren:

 • "Visstaart";
 • aartjes gevlochten in het Frans;
 • Spuug met een gekleurde kanekalon in de vorm van een spike gelegd op zijn kant;
 • rond het hoofd gevlochten;
 • dubbel;
 • zigzag.

staartjes met kanekalon

Dreadlocks met kanekalon

Een van de populaire kapsels voor meisjes en jongens die graag extravagant zijn, zijn dreadlocks met de verweving van een kanekalon. Volosmy kan op natuurlijke wijze een vergelijkbare vorm krijgen, vooral als ze gekruld van aard zijn. Dreadlocks zijn haar verstrikt in krullen. Maar er zijn ook bepaalde methoden die het mogelijk maken om zo'n kapsel kunstmatig te krijgen. Dreads vereisen een speciale behandeling, het bestaat erin dat in de eerste maand het haar niet wordt gewassen en vervolgens eenmaal per week wordt gewassen.

dreadlocks met kanekalon

Deens spit met kanekalon

Een interessante variant van de Franse staartjes of spikelet is de vlecht van vlechten met kanekalon, gemaakt in de Deense versie. Met deze methode zijn de vlechten volumineuzer en worden ze uitgevoerd met de weeftechniek integendeel. Dus, strengen worden niet op elkaar gesuperponeerd, maar in de omgekeerde volgorde. Een speciale vezel geeft het haar een speciale charme.

Deense zeisen met kanekalon

Spuug met kanekalon in de sterren

Een vergelijkbare variant van het kapsel is niet alleen te vinden bij gewone meisjes, je kunt vlechtjes zien met een kanekalon van beroemdheden. Onder de sterren zijn trendfans:

 1. Beroemde atleten, bijvoorbeeld, liet de Zweedse atleet Irene Eckelund voor het eerst haar haar zien tijdens de Olympische Spelen in Rio.
 2. Ze werd gevolgd door de modieuze trend van het snelste meisje ter wereld: de Jamaicaanse atleet Shelley-Anne Fraser-Price, die het publiek voortdurend verbaast met extravagante variaties.
 3. Irene Eckelund en Shelley-Anne Fraser-Prijs met vlechten met kanekalon

 4. Op de show van ontwerper Bella Potemkina op het podium met zo'n wevend tempo Lena Temnikova.
 5. De beroemde actrice Whoopi Goldberg verschijnt altijd graag in het openbaar met dreadlocks.
 6. Lena Temnikova en Whoopi Goldberg met vlechten met kanekalon

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Scythe met kanekalon - een nieuwe trend in kapsels met weven

Spit met kanekalon - dit is een nieuwe populaire schoonheidstrend. In eerste instantie is zo'n kapsel gemaakt door vrouwelijke boksers, zodat het haar tijdens de training niet interfereert. Maar het werd niet onbeheerd achtergelaten door ontwerpers die ze begonnen te gebruiken bij het weergeven van verschillende collecties. Later begonnen gewone meisjes deze optie toe te passen.

Spit met kanekalon 2017

Voor een ongewoon gedenkwaardig beeld, bezoek een muziekfestival of een andere informele gebeurtenis, zoals een kapsel als driedimensionale vlechten met een kanekalon. Ze zal helpen om zich te onderscheiden van de rest en een eerlijker geslacht helderder te maken. Een vlecht met kapselvlechten maken, waarin een kunstmatige vezel van hoge kwaliteit wordt geweven. Het onderscheiden van echte strengen is absoluut onmogelijk, dus het ziet er natuurlijk uit.

Alle toonaangevende modehuizen gebruiken kleurenvlechten op shows, dus wees niet verrast door de hoge populariteit van het kapsel. Wat betreft het kleurenschema, de vlechten met kanekalon 2017 worden vertegenwoordigd door dergelijke modieuze trends:

 1. Strengen worden vaak roze en violet geverfd, maar er worden meer gedempte kleuren gebruikt. Het kan bijvoorbeeld zwart of grijs zijn, die vooral populair zijn geworden bij meisjes. Als u geen strikte dresscode invoert, kunt u dergelijke vlechten zelfs op kantoor vlechten.
 2. U kunt niet één kleur, maar meerdere tinten tegelijk gebruiken, afwisselend pastel en heldere tinten.

Spit met kanekalon 2017

Spit met kanekalon - trend

Onlangs zijn meisjes die proberen een extravagant imago te creëren dat hen helpt zich te onderscheiden van de massa populair bij vlechten met de verweving van een kanekalon. Om deze modetrend langer te houden, is het de moeite waard om deze aanbevelingen te overwegen:

 1. Gebruik dergelijke soorten weven als Franse of Deense pigtails, aartjes om een ​​zachtere en verfijndere afbeelding te maken. Als je afrokosichki vlecht, kun je een gewaagde en memorabele buiging krijgen.
 2. Staartjes met geweven kanekalona gaan tot 3 maanden mee, dankzij speciale vezels die in het haar zijn geweven. De lengte is afhankelijk van het aantal vlechten, hoe meer ze zijn, hoe strakker ze zijn, dus je kunt niet langer naar de kapper gaan.
 3. Vasthouden aan modetrends, het hoofd moet elke 10 dagen worden gewassen. Dit gebeurt met een normale shampoo, verdund met water, met een spons. Eerst moet je de shampoo verdunnen met water, opschuimen en de spons aanbrengen op de hoofdhuid. Laat 2 minuten intrekken en spoel af met een douche.
 4. Er zijn verschillende soorten vezels, dus je kunt elke versie van het kapsel maken, zoals bij één of twee volumineuze staartjes, en met heel veel dun.

spugen met Kanekalon-trend

Kanekalon ombre

In het haar kun je niet alleen monochroom gekleurde strengen weven, maar ook in de stijl van ombre. Kapsel bij hen geeft individualiteit, maar het is de moeite waard zorgvuldig de schaduw van lokken te kiezen, zodat de decoratie er natuurlijk en harmonieus uitziet. Weven met kanekalon wordt gekenmerkt door dergelijke karakteristieke kenmerken:

 • kan een vloeiende of scherpe kleurovergang hebben. In het eerste geval wordt de natuurlijke kleur van het haar van nature omgezet in een tint, die wordt gerepresenteerd door het ombre. In het tweede geval wordt een duidelijke grens tussen de strengen van twee tonen aangegeven;
 • spit met kanekalon heeft verschillende lengtes, wat ook het gewicht van de decoratie bepaalt;
 • kan aan beide zijden worden geverfd, of de hele streng in verschillende kleuren. De keuze hangt af van de persoonlijke voorkeuren van het meisje, haar uiterlijke kenmerken en haarkleur.

kanekalon ombre

Kleur kanekalon

Een modieuze trend die wijdverspreid is over de hele wereld, haarstijlen met kanekalon, gemaakt met interliniëring van gekleurde vezels. De reden waarom ze steeds populairder worden, is hun originaliteit. Multi-gekleurde strengen zijn gemaakt van zeewier, dus geen schade toebrengen aan de gezondheid, maar ze sieren het meisje, waardoor ze modieus en modern. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid, omdat fabrikanten niet alleen alle kleuren van de regenboog gebruiken, maar ook verschillende tinten. Variaties zijn mogelijk, die worden weergegeven door vlechten met een kleur kanekalon:

 • gebruik van strengen van één toon;
 • gebruik van soortgelijke in schakeringen van vezels;
 • combinatie van contrasterende kleuren.

kleur kanekalon

Mode vlechten met kanekalon

Wanneer u een haarsnit gaat maken, is het de moeite waard om te overwegen dat u strengen zult moeten dragen zonder er lang over na te denken, dus is het de moeite waard zorgvuldig te kiezen. Er zijn zowel natuurlijke als kunstmatige opties:

 1. Kwaliteitsvezels wegen een beetje en lijken echt, totdat ze besluiten hun handen aan te raken. Omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, gaan ze lang mee.
 2. Kunstmatige analogen zijn moeilijk te hittebehandeling en hebben een kortere levensduur. Wanneer u de uiteinden van de strengen afdicht, moet u lijm en andere bevestigingsmiddelen gebruiken die mogelijk niet het beste effect op het haar hebben.

U kunt dergelijke modellen populaire kapsels aanwijzen:

 • dikke vlechten met kanekalon, die worden uitgevoerd in een hoeveelheid van één of twee;
 • elegante Franse of Deense pigtails;
 • alle bekende haarspeldoor, die de toevoeging van vezels originaliteit geeft;
 • talloze afrokosichki, geschikt voor liefhebbers van extravagante beelden.

mode vlechten met kanekalon

Franse vlechten met kanekalon

Om het haar te versieren, vlechtten de meisjes Franse vlechten met een kanekalon, die elk nummer kan zijn. Ze worden gekozen door mensen die een actieve levensstijl leiden, omdat de staartjes strak op het hoofd passen en niet interfereren. Veelkleurige strengen voegen een draai aan het kapsel. U kunt dergelijke opties aangeven:

 • klassiekers, wanneer een of twee vlechten met een kanekalon gevlochten zijn;
 • een groot aantal vlechten, die rond het hoofd zijn gewikkeld. Omdat dit proces lang en tijdrovend is, is het beter om het aan een professional toe te vertrouwen.

Franse vlechten met kanekalon

Boksvlechten met kanekalon

Boxer vlechten zijn geschikt voor haar van elke lengte en kleur. Je kunt als twee vlechten weven met een kanekalon, die breder zal zijn, ze starten vanaf het voorhoofd en dalen af ​​naar de nek, waar ze smaller worden. Een andere optie zou zijn om een ​​paar dunne vlechten te vlechten. Kapsel is veelzijdig, het is geschikt voor zowel dames als heren.

boksers met kanekalon

Afrokosichki met kanekalon

Een uitstekende keuze voor de eerlijke seks, die hun individualiteit willen uiten en een exclusief imago willen creëren, zijn afrokosichki. Het kan een grote afrokosie zijn met een verweven kanekalona of heel veel klein, als resultaat van het weven dat een groot kapsel oplevert. Het kan op haar worden geweven, waarvan de lengte begint vanaf 6 cm, gemiddeld kun je ongeveer 200 stukken vlechten. Deze optie heeft verschillende voordelen, waaronder de volgende:

 • het vermogen om kort haar aanzienlijk uit te breiden door opbouwen;
 • niet nodig om dagelijkse styling te doen;
 • het vermogen om het haar een pauze te geven van het gebruik van een föhn en frequent gebruik van reinigingsmiddelen;
 • veranderende haarkleur zonder vlekken;
 • als decoratie-elementen, die vlechten met kanekalon versieren, kunt u steentjes, kralen, kralen, pailletten gebruiken;
 • de keuze kan worden gemaakt vezels van verschillende kleuren, zo dicht bij de natuurlijke kleur van het haar, en helder contrast.

afrokosichki met kanekalon

Aartjes met kanekalon

De bekende haarspeldknipbeurt heeft veel variaties op de prestaties. Staartjes met kanekalon in de vorm van aartjes worden sneller en goedkoper door de meester gevlochten en wegen ook minder. U kunt kiezen voor opties zoals vlechthaar, afwisselend waarmee u uw stijl kunt diversifiëren:

 • "Visstaart";
 • aartjes gevlochten in het Frans;
 • Spuug met een gekleurde kanekalon in de vorm van een spike gelegd op zijn kant;
 • rond het hoofd gevlochten;
 • dubbel;
 • zigzag.

staartjes met kanekalon

Dreadlocks met kanekalon

Een van de populaire kapsels voor meisjes en jongens die graag extravagant zijn, zijn dreadlocks met de verweving van een kanekalon. Volosmy kan op natuurlijke wijze een vergelijkbare vorm krijgen, vooral als ze gekruld van aard zijn. Dreadlocks zijn haar verstrikt in krullen. Maar er zijn ook bepaalde methoden die het mogelijk maken om zo'n kapsel kunstmatig te krijgen. Dreads vereisen een speciale behandeling, het bestaat erin dat in de eerste maand het haar niet wordt gewassen en vervolgens eenmaal per week wordt gewassen.

dreadlocks met kanekalon

Deens spit met kanekalon

Een interessante variant van de Franse staartjes of spikelet is de vlecht van vlechten met kanekalon, gemaakt in de Deense versie. Met deze methode zijn de vlechten volumineuzer en worden ze uitgevoerd met de weeftechniek integendeel. Dus, strengen worden niet op elkaar gesuperponeerd, maar in de omgekeerde volgorde. Een speciale vezel geeft het haar een speciale charme.

Deense zeisen met kanekalon

Spuug met kanekalon in de sterren

Een vergelijkbare variant van het kapsel is niet alleen te vinden bij gewone meisjes, je kunt vlechtjes zien met een kanekalon van beroemdheden. Onder de sterren zijn trendfans:

 1. Beroemde atleten, bijvoorbeeld, liet de Zweedse atleet Irene Eckelund voor het eerst haar haar zien tijdens de Olympische Spelen in Rio.
 2. Ze werd gevolgd door de modieuze trend van het snelste meisje ter wereld: de Jamaicaanse atleet Shelley-Anne Fraser-Price, die het publiek voortdurend verbaast met extravagante variaties.
 3. Irene Eckelund en Shelley-Anne Fraser-Prijs met vlechten met kanekalon

 4. Op de show van ontwerper Bella Potemkina op het podium met zo'n wevend tempo Lena Temnikova.
 5. De beroemde actrice Whoopi Goldberg verschijnt altijd graag in het openbaar met dreadlocks.
 6. Lena Temnikova en Whoopi Goldberg met vlechten met kanekalon

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 47