rok chetyrehklinka

Een rok-vierdelige is een van de meest veelzijdige stijlen. Dit model is geschikt voor elk type figuur, waardoor het een universeel element is in de garderobe van vrouwen.

Modellen van rokken-vier-bladen

In algemene vorm worden soortgelijke wijze als volgt beschreven: rok, bestaande uit vier afzonderlijke delen trapeziumvormig - wiggen nauwsluitende taille en verbredend naar beneden. In dit model zijn er vier verticale naad samenvoegen rokdelen: twee kanten, een voor en een achter. Plooien kunnen worden gelegd om meer pracht te geven. Bovendien kunnen chetyrehklinka mantel worden voorzien met gestikte band zakken en juk, dat individualiteit model brengt.

Korte rokken - vier ballen zijn goed voor jonge meisjes, evenals eigenaren van lange slanke benen. Deze modellen maken de heupen visueel smakelijker, en het hele beeld - speels en vurig. Vooral in de afgelopen jaren zijn populaire denimrokken uit vier delen, evenals modellen gemaakt van leer of zijn vervangende kleding. Deze opties zijn meestal genaaid in de vorm van een rok-vier-stuk op een elastische band of anders hebben ze een rits of knoppen.

Kniekouslengte van vier knieën is een uitstekende optie voor officiële gelegenheden en een wandeling naar het werk. De stijl past bij meisjes en vrouwen met elk type figuur, het verbergt tekortkomingen en benadrukt deugden. Het ziet er goed uit als rok-vier-stuk en op dames met expressieve ronding.

Een rok is een vierdelig stuk in de vloer - een optie voor stoere meisjes. Deze stijl kan gewoon niet onopgemerkt blijven. Tegelijkertijd, een lange rok chetyrehklinka - erg handig en praktische optie, vooral als de wiggen breed genoeg worden gemaakt of het model heeft secties die een eenvoudige lopen.

Met wat een rok-foursquare te dragen?

Deze stijl is een ideale metgezel voor tops en blouses die versleten zijn weggegooid. Het is deze techniek kunt u een mooi silhouet "zandloper" te maken: blouse benadrukt de borst, taille rok benadrukt de taille, en vervolgens opnieuw uitgebreid stijl. Bij het selecteren van geschikte boven om een ​​rok moet worden bedacht dat het van een materiaal fijner van structuur dan chetyrehklinka moet zijn. Anders zal het gevulde deel lelijk zijn om op te vallen door de stof van de rok.

Ziet er goed uit chetyrehklinka en met verschillende variaties van ingekort blouses en bijgesneden tops. Maar met de modellen moet je oppassen dat je niet verandert in een vormloos wezen. Beter om blouses, jassen, vesten en truien kiezen niet langer is dan de dijen, en nog steeds gericht op de taille met behulp van de gordel. Volume oversized top zal er goed uitzien alleen chetyrehklinkoy mini lengte.

rok-vier-tee 1 rok-vier-tee 2 rok-vier-tee 3
rok-vier-tee 4 rok-vierdelig 5 rok-vierdelig 6
rok-vier-tee 7 rok-vierdelig 8 rok-vierdelig 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =