Rok-bell met hoge taille

Jurken met een overdreven taille verschenen behoorlijk lang geleden. Het meest sprekende voorbeeld is de Empire-stijl. Vandaag komt de mode voor dergelijke outfits opnieuw terug. Vooral interessant zijn rokken met een overschatte taille. Door verschillende combinaties met kleding past een stijl perfect in verschillende stijlen.

Rok-bell met hoge taille

De stijl is echt succesvol, omdat het veel problemen met betrekking tot de imperfectie van de figuur oplost. Dit geldt vooral voor het heupgebied. Eigenaren van te donzige of voor de smalle dijen rok-bel met een overdreven taille wordt getoond in de eerste plaats. Overtollig verbergen helpt bij het inkorten tot de lengte van de knie of iets lager, en voeg het ontbrekende volume toe met een kortere lengte.

De rok-bel met de overdreven taille heeft ook een paar kenmerken van knippen. Inderdaad, het ziet er alleen mooi uit bij meisjes met slanke benen. Als de benen iets te vol of taps toelopen, is het beter om deze stijl te weigeren.

De rokbel met de overdreven taille is met veel succes gekeken, als op een doek er grotere afdrukken zijn of de factuur zijn zware en goede vorm behoudt. Om deze stijl te dragen is het beste met de volgende top:

  • in een zakelijke manier is het gemakkelijk in te voeren, als op de top van een eenvoudige blouse of overhemd mannelijke cut zetten (het is belangrijk om correct te kiezen voor de kleur en het type stof, alsmede het vinden van een nauwsluitende hemd stijl en zonder een overvloed aan decoratie);
  • op een compleet andere manier zal de bel eruitzien, of de stof lichter en kleurrijker is en een eenvoudig T-shirt of jasje erop leggen;
  • als je een afbeelding voor je werk maakt, is het beter om klassieke hakken aan je voeten te dragen, een freest stijl heeft betrekking op balletschoenen of sandalen op een wig.

Tulprok met hoge taille

Niet minder populair model van rokken met een hoge taille. Deze optie is strenger vanwege een iets taps toelopend silhouet, dat lijkt op een rok-potlood. In het ideale geval zit een tulpenrok met een hoge taille op een slank, gevormd meisje, ook geschikt voor eigenaren van gemiddelde lengte. Deze stijl is interessant vanwege de complexe snit met veel tegenvouwen, geuren en zakken. Daarom kan de stof eenvoudig zijn en blijft het uiterlijk van het product spectaculair.

De rok-tulp met een overdreven taille is ook vrij veelzijdig. Uiteraard ziet het er het beste uit in zakelijke stijl, gecombineerd met blouses en jassen. Maar genaaid van de lichtstromende stoffen in zomerse kleuren, kan een rok-tulp wel een deel van het alledaagse beeld worden.

Modieuze rokken met een opgeblazen taille - leer hoe je moet dragen

Alle stijlen met hoge taille gaan uit van een strakke top, in het extreme, recht. Volumineuze ruches of ronde mouwen zijn hier niet geschikt, omdat ze het cijfer onevenredig maken. Hier zijn enkele succesvolle combinaties met de rokken van deze snit:

  • om de vorm visueel te trekken en voeg een beetje van de groei, zetten we in een paar rok eenvoudige golf, en op zijn voeten schoenen beige hoge hakken (de eigenaren van de weelderige heupen beter om te wedden op de donkere rokken, maar voor een smalle bekken is het beter om lichte kleuren en grote kiezen afdrukken);
  • voor de kiezen katoenen shirts, zijden blouses, de top kan worden gedragen kort jasje of bolero en fit sweatshirt, T-shirt of een Amerikaan voor minder officiële versie;
  • een gewaagdere versie van de combinatie - met een korte bovenkant, maar dit is alleen geschikt met een opgetrokken buik en bovenop het jasje;
  • combinatie met ballerina's of sandalen geschikt is, als de stof wordt geselecteerd voor de rok en lichte zomer kleuren, modellen gemaakt van linnen, katoen, of andere, meer "serieuze" tissue voordelig om te kijken met schoenen.

Probeer altijd een accent op de rok te maken en in een paar om dingen laconiek en eenvoudig op te pikken, zal het beeld harmonieus en stijlvol uitkomen.

Rok-bell met hoge taille 1 Rokklok met hoge taille 2 Rok-bell met hoge taille 3
Rok met hoge taille 4 Rok-bell met hoge taille 5 Rok-bell met een overdreven taille 6
Rok met hoge taille 7 Rok met hoge taille 8 Rok met hoge taille 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 89