Retro bril | actualidadypolitica.com

Retro bril

retro bril

Zonnebrillen zijn niet alleen een functionele en handige accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de afbeelding. Tegenwoordig wordt dit mode-element ook gebruikt in het koude seizoen, maar natuurlijk worden brillen populair in het warme seizoen. Elke fashionista streeft er altijd naar om er origineel uit te zien en haar persoonlijkheid te benadrukken. In dit geval is de optimale keuze ongebruikelijke modellen. Een van die voor vandaag is het mogelijk om een ​​retro-bril te noemen. Accessoires in zo'n modieuze stijl zullen je altijd onderscheiden van de anderen en aan elke moderne afbeelding een toon van uitmuntendheid en creativiteit toevoegen.

Zonnebril retro

Om een ​​bril in retro-stijl te kopen, hoeft u niet diep in te gaan op de bijzonderheden van deze richting. Het is voldoende om te verwijzen naar populaire afbeeldingen van beroemde stijliconen uit de jaren 1920 tot de jaren 80. Natuurlijk is het bereik van modellen groot genoeg. Maar laten we eens kijken welke vrouwelijke retro-bril tegenwoordig populair is?

Brede gestroomlijnde vorm. Bril met grote lenzen voor een half gezicht - de huidige trend uit het verleden, die vandaag weer in de mode is. In principe worden dergelijke modellen gepresenteerd in een ovaal frame van gemiddelde of dunne dikte.

retro bril1 retro glasses2 retro glasses3

Dikke aansluiting. Een enorme basis is een van de meest stijlvolle soorten retro-brillen. Tegenwoordig worden dergelijke modellen gepresenteerd in de vorm van een kattenoog, een vierkant, een cirkel. Ook is een dik frame populair in interessant ontwerp, bijvoorbeeld met krullen op de schakels, een 3D-basis.

retro glasses4 retro glasses5 retro glasses6

De Tisheids. Ronde glazen zijn een modieuze vorm van retro-stijl. Tot op heden worden de Tishades ook "fietsen" genoemd. Ontwerpers bieden dergelijke modellen met zwarte glazen, en het frame kan worden gecontrasteerd en een ongelijke vorm hebben.

retro glasses7 retro glasses8 retro glasses9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: