push-up bando Intisimissions

In dit seizoen introduceerde het bedrijf Inti-Commissie een nieuw model Push-Up Bando-bh, dat buitengewone populariteit bij vrouwen en meisjes belooft te vinden.

Monica - Push-Up Bando Inti-Inti

Het innovatieve model wordt Monica genoemd en hoort tot de categorie bandi voor brassières. Dit formulier gaat uit van de optie om strapless te dragen, wat wordt bereikt door een speciale snit van de cups en een verbeterde pasvorm van het model in de figuur. In dit geval is alles zo ontworpen dat borstondersteuning, zelfs bij afwezigheid van riemen, niet lijdt. Om dit te doen heeft het Monica-model speciale siliconen inserts in de zijstukken waardoor de bende niet over de huid kan glijden en zo de hele structuur op zijn plaats kan houden. Compleet met een push-up bando van Intimissi, maar er zijn afneembare bandjes die gemakkelijk op het model kunnen worden bevestigd met speciale lussen aan de voor- en achterkant. Bovendien kunnen de riemen in de lengte worden aangepast.

Het moet ook worden opgemerkt en andere kenmerken van het Monica-model van een van 's werelds meest beroemde ondergoedfabrikanten. Ten eerste wordt het verklaard in de titel push-up, dat is een speciale opvulling, genaaid in het onderste deel van de beha. Met hun hulp stijgt de borstkas, die visueel zijn omvang vergroot. Push-up helpt ook om borsten dichter bij het midden van het lichaam te verzamelen, dat wil zeggen, de proporties idealiseren en ook de vorm van de buste aanpassen. In de push-up bando zal het meisje, zelfs met de meest bescheiden borstomvang, zich seksueel en zelfverzekerd voelen.

De tweede nuance van de snit is een diepe halslijn in het onderste gedeelte van de push-up bh van Monica's bando. Een dergelijke ontwerpbeweging maakt zo'n model extreem veelzijdig. Vanwege de mogelijkheid om een ​​strapless lijfje te dragen, kan het worden gedragen met alles met open schouders. Bustierjurken en bloezen en overgooiers die de laatste paar seizoenen zo versleten zijn, zullen veel comfortabeler zijn om te dragen. Tegelijkertijd kun je met de aanwezigheid van een diepe uitsparing vooraan een Monica-bende dragen met die dingen waarin er een diep genoeg en oprecht decolleté is.

Over de bruikbaarheid van dit model van Inti-Missions zijn er nog twee feiten: het ontwerp van de bando en de kleurlijn. Het bovenste deel van de Push-Up Bando van Monica is gemaakt van microvezelmateriaal, perfect glad en edel, maar de binnenkant is gemaakt van comfortabel katoen dat aangenaam is voor het lichaam. In dit geval is de bando niet versierd met decoratieve elementen, wat dit model zeer democratisch maakt, tot aan de mate van vasthouden en transparantie van het bovenste ding. Het bodo-blad met pushapap Monica is genaaid in drie basiskleuren: wit, zwart en beige, waarmee je de meest geschikte en veelzijdige oplossing voor elke kledingkast kunt kiezen. Dimensionale mesh-modellen bevatten cups met verschillende diepten, evenals opties die zijn ontworpen voor het variëren van het volume van de thorax onder de borstklier.

Adverteren push-up bando Intisimissimi

De reclamecampagne van de push-up bando Monica is dit seizoen de centrale plaats geworden voor de bedrijfsintisations. Het werd gehouden onder het motto "One size larger", wat wijst op het onmiskenbare voordeel van dit model ten opzichte van andere: het vermogen om de grootte van de borst visueel te vergroten en de vorm aan te passen. Het gezicht van de commercial, evenals de hele Lychebka-linnen Intisissi, werd het wereldberoemde model Irina Sheik. In de video verschijnt ze in een zwarte ondergoed set bestaande uit Monica's push-up bando en nette slipjes, en toont alle sterke punten van het nieuwe model. De reclamemini-film is in zwart-wit gefotografeerd, waardoor deze nog interessanter en stijlvoler is en het beeld op het scherm een ​​zekere chique en mysterieus maakt.

push-up bando Intrimission1 push-up bando Intrimission2 push-up bando Intrimission3
push-up bando Intrimission 4 push-up bando Intrimission5 push-up bando Intisitsimi6
push-up bando Intrimission7 push-up bando Intrimissimi8 push-up bando Intisimissions9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 26