Polo shirt | actualidadypolitica.com

Polo shirt

Polo shirt

Polo polo is een van de meest populaire t-shirts, die wordt geassocieerd met goede smaak en Engelse terughoudendheid. Rond poloshirt is er een mythe dat het is uitgevonden door een Franse tennisser, hoewel dit in feite slechts een zetpromotor is van Lacoste. In feite is het poloshirt uitgevonden in Engeland, en dit komt door het lokale spel van polo.

Deze relatie en de stijl van polot-shirts, omdat het spel zelf is verbonden met paarden en echo's met de woorden "aristocratie", "ras" en "Engelse stijl". Dus, een poloshirt, hoewel vergelijkbaar met een gewoon T-shirt, maar veel verschillend van het - in de eerste plaats niet zozeer als een snit, als een afbeelding.

Een poloshirt kiezen

Als je op zoek bent naar elite T-shirts, zal het bedrijf van Polo je helpen bij het maken van een keuze. Polo Ralph Lauren is een bekend bedrijf dat elite accessoires, parfums en kleding maakt. Ze produceert ook polo's, gemaakt van aangenaam ademend materiaal.

De rest van de poloshirts van hen verschillen bijna niet, behalve het merk en de prijs.
Het is vermeldenswaard dat voor alle poloshirts een karakteristiek kenmerk een kraag met knopen is en de naam van het merk links op de borst.

Polo-poloshirts moeten vrij zitten als je kijkt naar de klassiekers, maar in de moderne interpretatie wordt het in afmeting gedragen, waardoor het product in de figuur past.

Let bij het kiezen van een polo op de kleur en kraag. Vaak heeft de kraag een heldere print, die niet altijd harmonieert met de basiskleur van het T-shirt.

Ook moet speciale aandacht worden besteed aan het materiaal - een ademende, niet-synthetische onzuiverheid stof, van korte duur, maar veel comfortabeler dan synthetische, vooral als het gaat om warm weer.

Met wat voor vrouwen poloshirts te dragen?

Polo-poloshirts worden gedragen met sportkleding - korte broeken, damesleggings, broeken en rokken. Als polo niet op een sportveld wordt gedragen, wordt het gedragen met een spijkerbroek.

Schoenen gecombineerd met poloschoenen en sneakers. In sommige gevallen, als polo wordt gedragen met een spijkerbroek, is het mogelijk om laconieke balletschoenen of sandalen zonder hielen te gebruiken. Als gevolg hiervan, krijgt u een ontspannen en eclectische stijl van kezhual met een sportieve voorkeur.

Mike Polo moet ook in kleur worden gecombineerd:

  • blauw poloshirt harmonieert met jeans en sportkleding van witte kleur; ze is perfect voor brunettes;
  • wit poloshirt harmonieert met elke kleur, want wit is neutraal en past het allemaal, zonder uitzondering.
  • rood poloshirt contrasten met zwart en blauw; rood gaat naar blondines, en daarom kunnen blonde meisjes een rode trui kiezen, gecombineerd met witte sneakers en korte broeken.
Polo shirt 1 Poloshirt 2 Poloshirt 3
Poloshirt 4 Poloshirt 5 Poloshirt 6
Polo shirt 7 Polo shirt 8 Polo shirt 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: