Photosession

Vrouwelijk en mysterieus - dit is het beeld van de bosnimf in onze verbeelding. Als je niet kunt beslissen welke afbeelding voor de camera moet verschijnen om jezelf te behagen en geweldige foto's te maken, kies dan veilig een fotoshoot in de stijl van een bosnimf, en je zult er geen spijt van krijgen.

Wat heb je nodig om een ​​foto van een bosnimf te maken?

  1. Jurk. Het is de jurk en niets anders. Het moet licht, luchtig, bij voorkeur lang zijn. Geef de voorkeur aan een lichte jurk.
  2. Kapsel en make-up. Voor een fotosessie in de stijl van een bosnimf, is natuurlijke make-up het meest geschikt. Als je iets helderder wilt, maak dan je ogen sterker en laat je lippen bleker. Haar wordt beter losgelaten. Je kunt gemakkelijk leggen, krullen of achteloos op je schouders vallen. Organisch gezien zullen de bloemen in het haar eruit zien.
  3. Location. Photosession in de stijl van de bosnimf bestaat uit fotograferen op een afgelegen plek, midden in het groen, in stilte en vrede. De aanwezigheid van een meer of rivier is een groot pluspunt. Maar tekenen van beschaving - lantaarnpalen, draden en zelfs banken - zijn een minpuntje.

Wanneer alles klaar is, wordt de afbeelding gemaakt en wordt een plaats gekozen, een aantal ideeën voor een fotosessie van een bosnimf.
Je zult er mooi uitzien in de boom. Kies een mooie koffer en klim niet te hoog. Als u tegen een boom leunt of zit, moet u er natuurlijk en op uw gemak uitzien.

De bosnimf ziet er ongelooflijk organisch uit, liggend op het gras of gewoon op de grond. Verspreid de zoom van de jurk prachtig en stel je voor dat de aarde zelf je met energie voedt. Gevoelens en emoties zijn erg belangrijk, ze moeten noodzakelijkerwijs overeenkomen met het beeld.

Een ander idee is foto's in de buurt van het water. Je kunt over ondiep water gaan of gewoon gaan zitten, je knieën knuffelen en nadenken over het rivieroppervlak.

Photosession Fotoshoot Bosnimf 2 Fotoshoot Bosnimf 3
Fotoshoot Bosnimf 4 Fotoshoot Bosnimf 5 Fotoshoot Bosnimf 6
Fotoshoot Bosnimf 7 Fotoshoot Bosnimf 8 Fotoshoot Bosnimf 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =