Parfum Turbulentie

Parfum Turbulentie

Perfume Turbulences is een vintage geur die enkele tientallen jaren geleden uit de massaproductie is gehaald. Desalniettemin, zelfs vandaag, hoewel met moeite, kan men parfum Turbulens vinden. Maar er is een grote kans om de geur te horen die eens de harten van veel vrouwen boeide, omdat de ingrediënten die werden gebruikt om het te maken nu worden vervangen door synthetische.

Hoe onderscheid je het origineel?

Turbulentie is een Frans parfum en daarom is het vrij eenvoudig om een ​​nep te onderscheiden van het origineel tot de aanschaf van een product. Als u online parfum koopt, vraag dan de verkoper om een ​​foto van het product te sturen en de inscripties op de doos en fles te lezen. Ze zouden in het Frans moeten zijn.

Probeer ook geen parfums te kopen die al open zijn. Parfum is bijzonder om te verslechteren als het open is, en daarom zijn zelfs gedeeltelijk gebruikte parfums niet langer geschikt om gedragen te worden.

Door de aankoop van vintage parfum, vrouwen weten dat de geesten de juiste opslagcondities moeten hebben - na verloop van tijd uit natuurlijke ingrediënten, de smaken rijker en interessanter als ze waren decennia lang in een donkere plaats bij een temperatuur van niet minder dan 18 jaar meer dan 27 graden stond en niet. Als geesten waren geopend, is het waarschijnlijk, gedurende welke tijd ze kunnen worden geoxideerd, en het resultaat is een scherpe en onaangename geur, de oorsprong en de naam van die je kunt alleen maar gissen naar de verpakking.

Vanwege zulke hoge opslagvereisten en de zeldzaamheid van de geur, kan de prijs ervan $ 1000 en meer bedragen.
Maar de bereidheid om dit geld te betalen voor vintage parfums is niet genoeg - het is belangrijk om de geur te begrijpen en een bonafide verkoper te vinden.

De geesten Revillon maken

Turbulentieparfums werden gemaakt door Revillon, dat zijn bestaan ​​in 1839 begon. De oprichter Louis-Victor Revillon begon zijn bedrijf met de oprichting van elite bontproducten. Hij opende in 1869 een boetiek in Londen en was redelijk succesvol in het maken van dingen van het bont van exotische dieren.

In 1930 kreeg het bedrijf een verlenging - de productie van parfums begon, wat bedoeld was voor de toenmalige elite. Ondanks het feit dat de geur die de populariteit van het merk Revillon won, Carnet de Bel werd genoemd, herinneren veel mensen Revillon tegenwoordig als de fabrikant van Turbulence.

Geesten van Turbulences Revillon

Turbulentie wordt beschreven als een sexy en sensuele vrouwelijke geur. Luxe, kenmerkend voor veel retroparfums, is te danken aan een succesvolle combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het jaar van creatie van aroma Turbulens - 1981, en het werd bijna meteen populair, niet alleen thuis, maar ook in het buitenland.

Dit houtachtige chyprearoma met scherpe overgangen en een vrij zware trein wordt gecompenseerd door bloemrijke, zachte tonen. Het is gemaakt in de beste Franse tradities Parfum Turbulentieen is lang een klassieker geworden van de Franse parfumerie. Natuurlijk is dit parfum bedoeld voor speciale gelegenheden - plechtige avondevenementen, waarbij een vrouw zich als de koningin van de bal moet voelen.

Begin smaak - fris en helder, het bestaat uit een combinatie van komijn en munt, bergamot en groene noten. Dergelijke fris en interessant begin vervolgt hartnoten: nootmuskaat, in combinatie met salie, roos, jasmijn, noot, peper, tuberoos, lelietje-van-dalen iris en ylang-ylang. De harmonieuze combinatie delicate bloemige noten hot and spicy blijft oosten basis, die bestaat uit een muskus, ceder, vetiver, vanille en amber.

Turbulences Revillon-parfum is een mengsel van elegante, luxueuze Franse mystiek dat nu wordt bewaard in een zeldzame en waardevolle vintage fles.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: