Panty in bloem

Heldere leggings kunnen niet alleen in de zomer worden gedragen. Als je ze op de juiste manier combineert met een warme trui, een park, een jas, is het niet moeilijk om een ​​prachtige stijlvolle set te maken. Bloemenprint is erg populair dit seizoen, dus ontzeg jezelf niet het plezier om er modieus en vrolijk uit te zien.

Wie kan een legging dragen met een bloemenprint?

In het ideale geval past dit soort kleding meisjes slank, maar niet dun aan. Maar dit betekent niet dat mollige vrouwen in de mode ze helemaal niet in hun garderobe kunnen hebben. Om er smakelijk, sexy en aantrekkelijk uit te zien in maillots met bloemenprint, moet je verschillende regels leren voor hun keuze:

  1. Wil je je benen er langer laten uitzien – verkrijg een model van donkere kleur met kleine bloemen.
  2. Er is niet genoeg volume – een lichte achtergrond en een groot ornament – wat je nodig hebt.
  3. Mollige dames kunnen beter hun keuze op een hoger niveau stoppen door legging of beenkappen omhoog te trekken.
  4. Ondanks het feit dat leggings worden beschouwd als dimensieloze kleding, is het de moeite waard om je maat te kopen, zodat dit soort kleding aan je benen er netjes uitziet – niet trok, niet verzamelde, de lengte naderde.

Met wat om leggings te dragen met een bloemenprint?

De meest onverslaanbare optie voor gay losin zal een monotone kalme top zijn. De outfit ziet er harmonieus uit met de lichte langwerpige top. Trouwens, vergeet niet dat leggings een soort strakke panty zijn, dus het is verkeerd om ze met korte dingen te dragen. Het is beter om T-shirts, tunieken, overhemden, blouses en truien naar het midden van de dij te halen. Alleen leggings van dikke bulkstoffen, leer of jeans kunnen met dingen tot op de taille worden gedragen.

Draag ook geen panty’s voor maillots, deze worden gedragen met sokken. Een maillot met print is bijna overal te koop – van pantolet tot laarzen.

Met een “bloemenlegerbroek” in je garderobe kun je een uniek beeld creëren voor studie, en voor wandelingen en nachtelijke uitstapjes met vrienden.

Met wat om leggings te dragen met een bloemenprint aan volledige meisjes?

Ten eerste moet pyshechkam de voorkeur geven aan lange leggings. Ze kunnen met gratis dingen worden gedragen. Nou ze zullen kijken met een gebreide of lichte jurk in de stijl van “vleermuis.” Verleng het aantal bloesjes en vesten met een v-hals. De bestaande mooie borst en taille kan worden benadrukt met een riem.

Je moet niet experimenteren en geen luxueuze legging dragen met minirokjes, korte broeken en ingekorte dingen – het ziet er smakeloos uit en zal alleen de aandacht vestigen op je maat.

Panty in de bloem 1 Panty in bloem 2 Panty in de bloem 3
Panty in de bloem 4 Panty in de bloem 5 Panty in de bloem 6
Panty in de bloem 7 Panty in de bloem 8 Panty in de bloem 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7