Overwelfde wenkbrauwen

Stijlvolle make-up – de basis voor elke dag een geslaagd beeld van een fashionista. Het is belangrijk om alle details goed te overdenken, zodat de buitenkant fris, mooi en origineel is. We zijn echter allemaal niet perfect. Deze overtuiging is duidelijk zichtbaar in het make-up proces. Er zijn tenslotte vlekken op het gezicht, de gebreken waarop het gemakkelijk te repareren is, maar er zijn, waar het praktisch onmogelijk is om het te doen. Niettemin is dit probleem door de intensieve ontwikkeling van moderne technologieën veel gemakkelijker op te lossen. En waar kunstmatige cosmetica niet kan worden bereikt met behulp van cosmetica, komen kunstmatige elementen te hulp. Vandaag zullen we dit bespreken met het voorbeeld van wenkbrauwen.

Wenkbrauwen maken deel uit van een gezicht dat zorgvuldige zorg en aandacht vereist. Immers, de meeste vrouwen in de mode zijn niet tevreden met hun vorm, kleur, dichtheid, lengte. Corrigerende potloden en fondantjes zullen niet altijd een handige hulp zijn, omdat make-up vaak snelheid en beknoptheid vereist. Niet elke dag kunt u de gewenste vorm van de wenkbrauwen tekenen. In dit geval bieden stylisten een handige en alternatieve keuze – valse wenkbrauwen. Deze tool wordt momenteel weergegeven door twee typen. De eerste is decoratief. Zulke valse wenkbrauwen – een echte trend dit seizoen voor modieuze dames uit de club en liefhebbers van originaliteit. Het geïmiteerde deel van het gezicht wordt vertegenwoordigd door een brede, rechte streep, versierd met pailletten. Met dergelijke wenkbrauwen zul je echter niet gaan werken, ontmoeten en zelfs lopen. Wat doen degenen die niet tevreden zijn met hun vorm en willen een praktische en betrouwbare optie voor elke dag? In dit geval is de beste oplossing om naar de schoonheidssalon te gaan en een wenkbrauwuitbreiding te maken. Deze procedure heeft een zeer relatieve naam. Je bent tenslotte bezig met het doen van tatoeages van het haar, met behulp van een plastic vorm en een overheadmodel van natuurlijk haar.

Overwelfde wenkbrauwen – het effect voor en na

Haren boven de wenkbrauwen – een ideale oplossing voor mensen met een lelijke vorm en een zeldzame dekking in dit deel van het gezicht. Als je wenkbrauwen eerder krom waren, onduidelijk, met lumen, dan worden ze na de procedure een prachtige halve maan van modieuze breedte en lengte. In dit geval krijgt u de gelegenheid om de bocht, het opheffen en zelfs de kleur van de wenkbrauwen te kiezen.

Overhead wenkbrauwen1 Overwelfde wenkbrauwen2 Overwelfde wenkbrauwen3
Overwelfde wenkbrauwen4 Overwelfde wenkbrauwen5 Overwelfde wenkbrauwen6
Overwelfde wenkbrauwen9 Overwelfde wenkbrauwen7 Overwelfde wenkbrauwen8
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =