Overalls rok

Overalls rok

De overall rok is een deel van de dagelijkse mode geworden als handig en praktisch. Zo'n outfit is een geweldige kans voor een vrouw om er vrouwelijk en aantrekkelijk uit te zien, maar tegelijkertijd voelen is ook prettig.

Modellen van overalls met een rok

De overall rok blijft aan populariteit winnen vanwege het gemak en een enorm aantal modellen die verschillen in verschillende parameters:

  1. Op stijl. Zakelijke overalls worden meestal strikt geknipt en worden genaaid van een dichte kostuumstof van zachte kleur (bijvoorbeeld zwart, donkerrood, donkerblauw, donkergroen). Het beste voorbeeld van een pak met een rok is een schooluniform. Dagelijkse opties zijn er veel - ze zijn genaaid van denim, chiffon, katoen, vlas en andere stoffen. Ze kunnen verschillende kleuren en patronen hebben.
  2. Per seizoen. Afhankelijk van de tijd van het jaar, hebben meisjes de mogelijkheid om een ​​model te kiezen uit een licht stromende chiffon voor de zomer of, bijvoorbeeld, van dichte wol - voor de winter.
  3. De lengte van de rok. Er zijn geen beperkingen aan de lengte van de zoom. Het kan een ultrakorte rok zijn en een lange rok op de grond. Als het een zakelijke stijl is, dan is de ideale lengte op knieliveau. Overalls van een lange rok lijken meer op een sarafan - dit model ziet er erg vrouwelijk uit.
  4. Breedte van de riemen. Ze kunnen heel breed en erg smal zijn - hier is het eerder een kwestie van smaak. Maar er is een belangrijk punt: als u zich schaamt voor brede schouders, kies dan voor de bredere banden. Dienovereenkomstig zouden eigenaren van smalle schouders de voorkeur moeten geven aan smalle banden, anders zullen de brede gewoon niet zichtbaar zijn. Typisch omvat deze categorie kleding rokken met riemen, die ook vergelijkbaar zijn met overalls. Ze zien er erg elegant en winstgevend uit om de top te benadrukken.

Met wat een jumpsuit voor dames met een rok te dragen?

Pakjes pakken voor een jumpsuit, in de eerste plaats is het de moeite waard om zijn model te overwegen. Als dit een business jumpsuit is, geef dan bovenaan de voorkeur aan een shirt of blouse in witte kleur of zachte pasteltinten. Een zachte coltrui is ook geschikt. Schoenen - schoenen met hakken of wig. Accessoires moeten minimaal zijn, anders zullen heldere elementen de ernst en elegantie van bedrijfsoveralls "blokkeren".

Maar met streetstyle is alles eenvoudiger. Voor de zomer versie van overalls met een rok blouses, en tops (inclusief krop-tops), en bustier, en zelfs Zwitserse shots, past. Het belangrijkste is dat de bovenkant in contrast staat met de overalls. Schoenen kunnen heel verschillend zijn - van lichte sandalen tot enorme sneakers en slips.

Rok overall 1 Rok overall2 Rok overall3
Overalls rok4 rok kombinezon5 Rok met overalls6
rok kombinezon7 rok kombinezon8 rok kombinezon9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: