De stijl van de kleding van de normcore is een nieuw fenomeen in de modewereld, waarvan de precieze definitie nog niet is gegeven. Veel critici noemen het anti-mysterie, dat wil zeggen, het gebrek aan duidelijk tot uitdrukking gebrachte elementen, kenmerken en kenmerken. De mening dat de normcore een mode is voor de armen, in plaats van een stijl, wordt ontkend door wereldberoemdheden die kleding dragen die niet opvalt, niet-indrukwekkend, gewoon is. Om geld te investeren verdiend door eigen arbeid in merken, logo’s en labels van modehuizen is stom. Dit is hoe meisjes die zich kleden in de stijl van normcore geloven.

Normcor-mode voor de armen 1 Normcor-mode voor de armen 2 Normcor-mode voor de armen 3

Hoofdkenmerken van stijl

Kledingnormokor is gemaakt zonder een uitgesproken ontwerp, het is anoniem en illustreert geen modetrends. Op de voorgrond is een persoon, een persoon en geen handelsmerken. Als het merk niet uitmaakt voor een meisje, dan heeft ze vertrouwen in zichzelf, in haar waardigheid. Dergelijke principes zijn al lang gehanteerd door ontwerpers van Gap- en Zara-handelsmerken. Simpele jeans, gewone T-shirts, effen truien en comfortabele schoenen – persoonlijke individualiteit kan in twee opzichten de normen van strikken doorbreken. Verkleden in de stijl van normcore betekent ‘s ochtends wakker worden, de kast openen en aantrekken wat er als eerste op je arm ligt. De tijd die de spiegel besteedt aan het vinden van fouten en het selecteren van accessoires, groeit uit tot jaren verspild. Zo’n houding tegenover de kostbare momenten van het leven is een ontoelaatbare luxe voor de aanhangers van de normcore.

De oorsprong van deze stroming, die steeds populairder wordt, is te vinden in het werk van William Gibson, die zijn helden in eenvoudige zwarte T-shirts, rechte klassieke jeans en triviale truien droeg, die zelfs uitgerekt en vormloos konden zijn. K-Hole, een van de modebureaus in New York, liet zich inspireren door dergelijke beelden, die de antistyle normcore aanduidde. Toen werd het idee opgepikt door Elite Goddard, een stylist uit Groot-Brittannië die een specifieke outfit in de set gebruikte.

Als hij in de jaren 90 in de mode was, werd de serie “Friends” vandaag opgenomen, zijn hoofdpersonages zouden onmiddellijk iconen worden van de normocor-stijl. Kun je je herinneren wat de actrices die de rollen van Rachel, Monica of Phoebe uitvoerden voor het publiek verschenen? Hoogstwaarschijnlijk is dit een onmogelijke taak, maar hun personages in het geheugen zijn duidelijk neergelegd. Denk je dat je een zelfvoorzienend persoon bent, helder, expressief? Dan is normocore de stijl die bij u past.

Normcor-mode voor armen 4 Normcor-mode voor de armen 5 Normcor-mode voor de armen 6
Normcor-mode voor de armen 7 Normcor-mode voor de armen 8 Normcor Fashion for the 9
Normcor Fashion for the Poor 10 Normcor Fashion for the Poor 11 Normcor-mode voor de armen 12
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =