Nerts van de nerts

In de ijzige winter hebben vrouwen de keuze - om een ​​lange pelsjas of iets meer kort en licht te kopen. Natuurlijk, als u uw status wilt benadrukken, dan is de pelsjas op de vloer een uitstekende assistent in deze. Als u echter op zoek bent naar iets comfortabels en moderns, is het beter om een ​​schapenvachtjas te kopen van nerts of nerts. De eerste optie is een verkorte vacht, die met een riem om de taille is verbonden, maar het tweede product is interessanter en vereist gedetailleerde aandacht.

Damesjas winter heeft de volgende karakteristieke kenmerken:

  • trapeziumvormig silhouet;
  • Een losse mouw die zich uitstrekt tot aan de pols;
  • geen bevestiging;
  • armsgaten die de taille bereiken;
  • lengte niet onder de knie;
  • beschikbaarheid kraag.

De pelsmantel lijkt dus op een stevige vouw of plaid, wat handig is om in te sluiten bij vriesweer. Op dit moment varieert de lengte van de manto enorm, en soms kun je producten vinden die meer op een banale bolero lijken.

Meestal is de mantel gemaakt van waardevolle soorten bont, waaronder nerts. De vacht heeft een homogene structuur, is lang gedragen en blijft erg praktisch. De meest waardevolle grondstof voor een nertsmantel is de vacht van de Noord-Amerikaanse, Canadese en Scandinavische nerts. Een belangrijke rol wordt gespeeld door de huid te kleden. Hoe dunner en zachter de mantel, des te eleganter zal het "geluid" van de brede vloeren zijn. Originele mantel van gebreide nertsen, gemaakt van bontdraad, waardoor de vacht binnen en buiten het product kan worden geplaatst, ziet er origineel uit. Deze nertsmantel is beter bestand tegen slijtage, maar is te dicht.

Met wat een nertsmantel te dragen?

Natuurlijk is de mantel nauwelijks geschikt voor dagelijks gebruik. Het is te voortreffelijk en aristocratisch om naar de winkel te gaan of om met een kind te wandelen. Dit ding is geschikt voor ceremoniële bijeenkomsten, naar het theater gaan en naar sociale bijeenkomsten. Afhankelijk van de kleur en stijl, kan het op verschillende manieren worden gecombineerd:

  1. Verkorte jas. Ziet er geweldig uit met een strikte dress-case en broekpakken. Het is onwaarschijnlijk dat een dergelijke mantel goed opwarmt, dus nuttiger voor dames die hun eigen auto hebben.
  2. Witte nertsmantel. Uitstekende aanvulling op het winter bruiloftsbeeld. Manto kan worden bevestigd aan een grote parelmoerknop of worden vastgemaakt aan een satijnen lint.
  3. Manto gemaakt van nerts met capuchon. Dit product is praktischer en kan goed geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Praktische fabrikanten hebben het geleverd met een reeks knoppen, dus het is eenvoudig te bevestigen en niet op te blazen. Een diepe kap vervangt gemakkelijk de dop. Nertsenkap met capuchon is een uitstekend alternatief voor een schapenvachtjas en winterjas.
Nerts van nerts 1 Manto gemaakt van nerts 2 Manto gemaakt van nerts 3
Nertsen jas van nerts 4 Nertsen jas van nerts 5 Manto gemaakt van nerts 6
Manto gemaakt van nerts 7 Manto gemaakt van nerts 8 Manto gemaakt van nerts 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =