Naomi Campbell zonder pruik

Naomi Campbell is het topmodel van de Sino-Jamaicaanse oorsprong, die de eerste zwarte mannequin werd. De eigenaardige verschijning, heeft krullend haar niet voorkomen dat getalenteerde meisje te populair geworden en op de cover van bekende tijdschriften te krijgen.

Waarom draagt ​​Naomi Campbell een pruik?

Volgens het model begon ze de pruik nog niet zo lang geleden te gebruiken. En het is niet op een leeftijd, zoals lasteraars zeggen. Kosten van de handel – vast leggen Naroscheny strengen, het gebruik van grote hoeveelheden haar styling maakte Naomi Campbell broos en zwak. Op het einde, de ster het leven reed haar haren tot uitputting en het model beginnen kaal te gaan.

Daarnaast is bekend dat Afrikaans-Amerikaanse haartypes zelden luxueus en dik zijn. In de regel hebben ze een dunne droge textuur en een lengte niet onder de schouders.

Naomi Campbell is de koningin van pruiken

Naomi heeft een prachtig lichaam, ondersteunt hem constant in vorm. In de niet erg jonge leeftijd voor het model blijft ze zich actief terugtrekken voor tijdschriften, neemt ze deel aan modeshows. Haar acteerrollen zijn ook algemeen bekend.

Naomi Campbell zonder een pruik en make-up kan zelden worden gezien. Maar natuurlijk, het leven van socialite is niet compleet zonder de vervelende paparazzi, die periodiek verspreid in unflattering netwerk, intieme details, waaronder die met betrekking tot het uiterlijk. Bijvoorbeeld, niet zo lang geleden werd de hele wereld een foto van Naomi getoond met een pruik.

Pariki Naomi, heel zeker. Maar vaker wel dan niet verschijnt ze met zulke kapsels:

  • een van de meest gebruikte is een pruik met lang haar en een rechte pony;
  • vaak zie je een diva in een pruik met steil donker haar zonder pony;
  • krullend haar of afroparik – een van de extravagante details van het beeld van de diva;
  • gewatteerd met pony – een pruik die ook heel goed past bij het model.

Je kunt Naomi zien zonder een pruik, poseren voor camera’s – er zijn foto’s van een ster met een haarsnit “onder de nul”. Op deze foto’s ziet het model en de actrice er meer dan waardig uit.

Overigens is er een mening dat dergelijke problemen met haar zijn ontstaan ​​als gevolg van opbouw.

Toch fans van Naomi Campbell een kans om uw favoriete ster te zien met een luxe hoofd van haar – ondanks het feit dat haar eigen toelating, ze een hekel aan om te zorgen voor haar rekening, black beauty is momenteel alles in het werk om de natuurlijke rijkdom te herstellen.

Naomi Campbell Zonder Wig1 Naomi Campbell Without Wig2 Naomi Campbell Without Wig3
Naomi Campbell Zonder Wig4 Naomi Campbell Without a Wig5 Naomi Campbell Zonder Wig6
Naomi Campbell Zonder Wig7 Naomi Campbell Zonder Wig8 Naomi Campbell zonder pruik
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4