shirt alcoholische waarom zo genoemd

Een handig casual shirt voor een eenvoudige snit is om de een of andere reden bekend onder de onaangename en negatieve naam 'alcoholisch', die tot op zekere hoogte zelfs de aankoop van dit kledingstuk kan vervreemden. Waarom gebeurde dit? In feite is een onschadelijk element van de garderobe helemaal niet de schuld. Mike is echt heel comfortabel en veelzijdig op zichzelf. Maar hier kwam de naam uit de verre tijden van de USSR. In die tijd werden parasitisme en de neiging alcohol te drinken zwaar bestraft. En toen droegen alle overtreders van de orde zulke witte T-shirts. Aanvankelijk was dit kledingstuk puur mannelijk ondergoed. Tegenwoordig reïncarneren de ontwerpers alcoholische vesten in de trend en modieuze dameskleding voor elke dag.

Hoe ziet een alcoholisch T-shirt eruit?

Een modieus alcoholisch vest is in de regel een wit gebreid of katoenen model op brede bandjes met rechte snit. Omdat zo'n kledingstuk een mode voor vrouwen is geworden, hebben ontwerpers genoeg veranderingen en verbeteringen aangebracht, wat uiteindelijk leidde tot een grote verscheidenheid aan stijlen. Nu populair, zowel lange "alcoholisten", als de ingekorte modellen. En hoewel de meest populaire witte vesten-alcoholisten zijn, bieden modeontwerpers nog steeds kleuroplossingen in het stijlvolle onderwerp van de damesgarderobe.

Met wat een alcoholisch vest te dragen?

Het grootste voordeel van een vrouwelijk alcoholisch vest is de veelzijdigheid. Dit kledingstuk is zo harmonieus met andere kleding dat het de afbeeldingen van verschillende stijlen kan aanvullen. Alcoholische mike is geweldig voor zowel klassieke jeans en broeken, en rafelige modellen of stijlen van vriend of kin. Lange klassieke rokken of modellen schoolmeisje, tulp of minirok goed in harmonie met de vrouwelijke alcoholist en vormen de basis van het alledaagse beeld. Comfortabele shorts en rijbroeken in combinatie met een modieus T-shirt zullen actieve dames van de mode helpen snel een buiging te maken voor lange wandelingen.

T-shirt alcoholisch waarom zo genoemd 1 T-shirt alcoholisch waarom zogenaamd 2 shirt alcoholisch waarom zo heet3
T-shirt alcoholisch waarom zo genoemd 4 T-shirt alcoholisch waarom 5 genoemd shirt alcoholische waarom zo heet6
T-shirt alcoholisch waarom zo called7 shirt alcoholische waarom zo heet8 T-shirt alcoholisch waarom 9 genoemd
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 83