Met wat rubberen laarzen te dragen

Meest recent, de fashionista's over de hele wereld geleerd over de model rubber laarzen, een merk met een wereldwijde reputatie, actief in de productie van rubber schoeisel, dat laarzen van rubber of siliconen - is niet alleen comfortabele schoenen voor natte herfstweer, maar ook een deel van een echte stijlvolle en een modieuze afbeelding.

In dit artikel zullen we het hebben over het kiezen en dragen van rubberen laarzen, en ook of de rubberen laarzen dit seizoen in de mode zijn.

Hoe rubberen laarzen te kiezen?

De subtiliteiten van het kiezen van rubberen laarzen zijn direct afhankelijk van de kenmerken van je levensstijl. In de eerste plaats aandacht besteden aan de hoogte van de toppen, kwaliteit, kracht en duurzaamheid van het materiaal van die gemaakt zijn laarzen, en comfort tijdens het dragen. In elk geval is het niet noodzakelijk rubberlaarzen dragen (vooral zonder speciale zachte socks-liner), siliconen en rubber gelden niet luchtdoorlatend stoffen, waardoor de benen na langdurig dragen rubberlaarzen zweten en oververhitting (of bevriezen) significant verhoogt het risico op het ontwikkelen van schimmelziekten en allergische reacties.

Materiaal boot moet stabiel zijn, een sterke onaangename geur, zou een rubber (silicoon) er geen luchtbellen of onzuiverheden (tenzij het niet tot het ontwerp idee).

Met wat rubberen laarzen te dragen 1 Met wat rubberen laarzen te dragen 2 Met wat rubberen laarzen te dragen 3

Waar moet ik rubberen laarzen voor dragen?

Lang of kort rubberen laarzen voor vrouwen - het is een grote keuze aan schoenen voor regenachtige herfst en het voorjaar weer, gekenmerkt door frequente veranderingen in temperatuur, onverwachte regen of natte sneeuw. Dat is de reden waarom de stijlvolle vrouwen rubberen laarzen worden het best gecombineerd met jasjes, donsjacks, diverse capes, beschermt tegen wind en kou. Maar zelfs bij warm weer van tijd tot tijd moet je je voeten beschermen tegen vocht en sneeuwbrij, bijvoorbeeld tijdens landelijke uitstapjes. Dat is waar de stijlvolle en modieuze rubberen laarzen (ontwerper of klassegerelateerde massamarkten - het is aan jou) van pas zullen komen.

Er zijn verschillende ongeslagen afbeeldingen met rubberen laarzen:

  1. Monochrome boots + trenchcoat (regenjas). Het beeld is stijlvol en harmonieus. Bijzonder succesvol is de combinatie van laarzen met een donkere verzadigde kleur en een lichte mantel van kalme toon. Liefhebbers kunnen worden geadviseerd om heldere monofone laarzen of laarzen met klassieke patronen te kiezen - kleine erwten, een kooi, een strook. Het belangrijkste dat onthouden moet worden - helder en catchy kan maar één element zijn, het is mooi om felle laarzen te combineren en een bonte greppel kan het een beetje beter doen.
  2. Rubberen laarzen + lichte jurk. Deze combinatie illustreert een van de belangrijkste trends van dit jaar: eclecticisme. Deze afbeeldingen zien er stijlvol uit en benadrukken bovendien de vrouwelijkheid.
  3. Rubberen laarzen + denim. Bijna elke kleding gemaakt van denim is goed te combineren met rubberen laarzen. Licht en donker, geverfd en gedecoreerd - denim is nog steeds een goede partner voor rubberen laarzen. Maar als u besluit om een ​​spijkerbroek van top tot teen te dragen, wees dan voorzichtig - het risico bestaat dat u eruitziet als een landarbeider.
  4. Rubberen laarzen + shorts. De combinatie is zeer helder, maar enigszins riskant. Goed passende gelukkige eigenaars van lange slanke benen.
Met wat rubberen laarzen te dragen 4 Met wat rubberen laarzen te dragen 5 Met wat rubberen laarzen te dragen 6
Met wat rubberen laarzen te dragen 7 Met wat rubberen laarzen te dragen 8 Met wat rubberen laarzen te dragen 9

Voor degenen die niet weten hoe ze rubberlaarzen moeten versieren, raden we aan om te onthouden van:

  • Kleur linten en strikken op velcro (voor liefhebbers van romantische stijl);
  • muurschilderingen met acryl- of autospuitverven (het is vooral handig om ze toe te passen, tekeningen of patronen te vormen met een sjabloon);
  • over decoraties die direct op het rubber kunnen worden geplakt - steentjes, kralen, decoratieve stenen en glaskralen in verschillende kleuren en maten. Voor het fixeren van het meest gebruikte standaardlijm-acrylaat ("Super-lijm", "Tweede", "Olifant").

In de galerij kunt u verschillende voorbeelden zien van wat u rubberen laarzen kunt dragen. Natuurlijk, kan de lijst van mogelijke opties en combinaties van vrijwel onbeperkt, maar de opties gepresenteerd door ons te helpen met het vinden niet alleen een modieus en comfortabel, maar ook geschikt voor u manier om rubberen laarzen te dragen.

Met wat rubberlaarzen te dragen 10 Met wat rubberen laarzen te dragen 11 Met wat rubberlaarzen te dragen 12
Met wat rubberlaarzen dragen 13 Met wat rubberlaarzen te dragen 14 Met wat rubberlaarzen te dragen 15
Met wat rubber laarzen te dragen 17 Met wat rubberlaarzen te dragen 18 Met wat rubberen laarzen te dragen 16
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =