Met wat rode shorts te dragen

Shorts zijn een zeer comfortabel en veelzijdig kledingmodel. Het is populair bij veel vrouwen van de mode, vooral in de zomer. Shorts zijn geschikt voor elke gelegenheid. Klassieke shorts - een uitstekende optie voor werk of wandelen, sporten - respectievelijk voor sporten of naar het strand gaan. Shorts dit seizoen zijn behoorlijk relevant. Laten we uitvinden wat we in 2011 met rode shorts gaan doen.

Rode shorts 2013

Het meest aangename aan dit kleine ding is dat het naar elk type figuur gaat. Het belangrijkste is om de juiste stijl te kiezen.

Laten we beginnen met de trendy rode shorts van de klassieke snit. In dergelijke korte broeken kun je gaan werken. Rode kleur is universeel en houdt van een combinatie met neutrale tonen - wit, zwart. Probeer een witte blouse en pumps te pakken. Vul de outfit aan met een jas in de stijl van de jaren 80 en het elegante beeld is klaar. De lengte van shorts moet zo worden gekozen dat deze niet in tegenspraak is met de dresscode van uw bedrijf.

Combineer met succes rode shorts met kleurrijke blouses en blouses in strepen. U kunt dus perfect een afbeelding maken in de Casuel-stijl, die dit seizoen erg populair is.

Als je een fan van street style kleding bent, pak de zwarte T-shirt en vest met afgetrapt, voeg het beeld van licht laarzen of enkellaarsjes en baggy zak.

Je kunt ook modieuze rode shorts combineren met een ruimvallend T-shirt met neutrale lichtkleur. Pak de schoenen uit de schoenen op de wig. Stijlvol, en vooral, een comfortabel beeld is klaar.

Rode sportbroeken kunnen over het algemeen met elk T-shirt of T-shirt worden gedragen, sneakers op een dunne zool en actueel in dit seizoen rugzak. Dus je kunt gaan, zowel voor een wandeling, als voor de sportschool.

Kies kleding die je echt plezier geeft. Mode is tegenwoordig universeel en schoonheid vereist niet altijd opoffering.

Met wat rode shorts te dragen 1 Met wat rode shorts te dragen 2 Met wat rode shorts te dragen 3
Met wat rode shorts te dragen 4 Met wat rode shorts te dragen 5 Met wat rode shorts te dragen 6
Met wat rode shorts te dragen 7 Met wat rode shorts te dragen 8 Wat draag je rode shorts 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 63 =