met wat een roze regenjas te dragen

Een roze regenjas is erg onpraktisch, maar erg mooi. Het is niet ontworpen voor dagelijks gebruik en komt niet overeen met de fundamentele vrouwelijke garderobe, maar om een ​​zacht romantisch beeld te creëren, kun je geen betere kleur vinden. Dus, voor de schattige en verfijnde dames, hebben we besloten om wat afbeeldingen te delen met een roze regenjas.

Laten we eerst bepalen met welke kleuren het roze mengt. De vrouwelijke roze vacht ziet er goed uit in combinatie met wit, grijs, crème, zwart, koraal, blauw en soms met enkele tinten groen.

De kit ophalen

  1. Een lichtromantisch beeld helpt ons een combinatie te maken van een witte blouse met een smal mint broekje. Aan deze afbeelding zullen mooie zwarte schoenen met hoge hakken komen, en de afwerking zal een korte trenchcoat van fuchsia zijn. Vergeet niet de accessoires die je beeld van speelsheid en vrouwelijkheid zullen geven. Het kan een stijlvol horloge of een armband zijn, kleine en elegante oorbellen of een sjaal.
  2. Als je gaat op een datum en je wilt naar het hart van de uitverkorenen te winnen, zet dan op een zachte zwarte jurk met turquoise en roze print en een lengte net boven de knieën, zwarte hoge hakken en een lange roze jas, dat is een speciale benadrukken je vrouwelijkheid en prettiness. Turquoise Bag in zwarte stippen past perfect op deze manier, en als accessoire past kleine roze oorbellen, kruidnagel en zwarte kant armband.
  3. En de derde manier, die waarschijnlijk een beroep doen op enthousiaste fashionista's, is een combinatie van delicate roze jas recht model met smalle lederen broek, mager en witte blouse in een grote zwarte stippen. Schoenen en handtassen zijn wenselijk om in toon te kiezen voor de broek.

Zoals u kunt zien, ondanks zijn onpraktisch, kan roze jas te dragen tot de creatie van verschillende beelden - van delicate en romantische aan strikte en het bedrijfsleven met een vleugje vrouwelijkheid.

met wat een roze regenjas te dragen 1 met wat een roze regenjas te dragen 2 met wat een roze regenjas te dragen 3
met wat een roze regenjas te dragen 4 met wat een roze regenjas te dragen 5 met wat een roze regenjas te dragen 6
met wat een roze regenjas te dragen 7 met wat een roze regenjas te dragen 8 met wat een roze regenjas te dragen 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 6