Met wat een rode regenjas te dragen
Ondanks het feit dat rood nooit uit de mode raakt, besluiten maar weinig meisjes om een ​​scharlaken mantel aan hun kledingkast toe te voegen. Het ding is dat de rode damesmantel moet kunnen dragen. In deze vaardigheid is niet alleen de juiste keuze van de stijl, maar ook de mogelijkheid om zo’n belangrijke zaak te combineren met de andere elementen van de kast om een ​​echt stijlvolle en harmonieuze manier te creëren.

Het gaat over de bijzonderheden van de combinatie van een rode mantel met andere kleding waar we het over hebben.

Modieuze rode regenjassen – stijlen

Dit seizoen presenteren ontwerpers verschillende regenjassen aan het publiek – van korte mantelmantels tot luxueuze modellen in de vloer.

De meest populaire modellen zijn een gratis regenjas tot op de grond en een klassieke mackintosh met een riem. In rood zien beide opties er niet uit.

Ik zou zeggen een paar woorden op een rode mantel met een kap – afhankelijk van de lengte kan het de basis van verschillende beelden zijn: een zorgeloze Little Red Riding Hood, de prachtige Red Queen of de mysterieuze vreemdeling. Ongetwijfeld één ding – in zo’n mantel zul je waarschijnlijk niet verdwalen in het straatpubliek.

Wat te dragen met een rode mantel?

Rode lederen jas – een uitstekende investering van geld. Vul het aan met zwarte laarzen en een korte smalle jurk – het sexy beeld is klaar. Make-up en kapsel moeten in dit geval niet fantasievol zijn, anders ziet u er misschien vulgair uit.
Voeg aan deze mantel een witte kokerrok en een elegante blouse toe – en je krijgt het beeld van een echte verfijnde schoonheid, een aristocraat.

De casual versie bevat een regenjas, jeans en hakken. En broeken kunnen van een heel andere stijl zijn – zowel klassiek recht, breed als versmald.

Het geheim van een goed imago met het gebruik van een mantel is een bekwame combinatie van kleuren.
De beste kleuren voor begeleiders voor rood zijn:

  • zwart;
  • grijs;
  • wit;
  • poederachtige tinten;
  • blauw en groen (voor koele tinten rood);
  • geel.

De innovatie van de nieuwste modeseizoenen is de combinatie van rood met roze, bordeaux en mint kleuren.
Bovendien is rood perfect te combineren met verschillende prints: dieren (zebra’s, luipaarden), grafische afbeeldingen (strippen, erwten), etnisch en abstract.

Met wat een rode regenjas te dragen 1 Met wat een rode regenjas te dragen 2 Met wat een rode regenjas te dragen 3
Met wat een rode regenjas te dragen 4 Met wat een rode regenjas te dragen 5 Met wat een rode regenjas te dragen 6
Met wat een rode regenjas te dragen 7 Met wat een rode regenjas te dragen 8 Met wat een rode regenjas te dragen 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 81