Met wat een korte mantel te dragen

Modieus, universeel, actueel op elk moment van het jaar regenjas - een integraal onderdeel van de garderobe van elk meisje. In de herfst, lente of zomer, zorgt het niet alleen voor extra bescherming tegen wind en koelte, maar dient het ook als een esthetisch element van een doordacht imago. Loopgraven, makentoshi en, in feite, regenjassen hebben veel stijlen en stijlen. Ze verschillen in kleur, lengte, snit.

Ontwerpers, hun modellen maken, proberen nieuwe afbeeldingen te vinden, modieus en onverwacht. Daarom kan elke vrouw, elke leeftijd zich dit onmiskenbaar populaire en relevante element van het beeld veroorloven.

Hoe te kiezen?

Ongetwijfeld moet de keuze worden geleid door enkele details. Denk allereerst aan de kenmerken van de figuur en groei. Korte meisjes zouden geen lang model moeten kiezen. Voor een figuur met probleemzweem wordt een knie-lengte model met een uitlopende onderkant aanbevolen. Een korte vrouwelijke mantel die lang voor de dij ligt, is precies wat meisjes nodig hebben om ze visueel groter te maken. Kies monochrome modellen. Denk na over wat een korte mantel te dragen, heroverweeg je garderobe. Dit model wordt gecombineerd met bijna elke kleding. Het harmonieert perfect met een broek en jeans, een kokerrok en smalle jurken.

Kaap en een cape met korte mouwen of zelfs zonder ze zijn tegenwoordig bijzonder relevant. In dergelijke modellen zijn er gleuven voor handen. Supplement de cape-cap met handschoenen aan de elleboog, de originele tas met een tas en het imago van Miss Sherlock Holmes klaar. Vooral als de kit details bevat in een modekooi.

Als het vroeger niet werd aangeraden om korte regenjassen met laarzen te dragen, dringen de stylisten dit seizoen aan op een dergelijke combinatie.

accessoires

Zorg ervoor dat je alle soorten sjaals en nekdoeken gebruikt. Soms zijn ze in staat om het beeld volledig te veranderen en nieuwe notities in oude dingen te introduceren.

Op de top van mode-lederwaren. En een korte leren mantel is een prachtig veelzijdig ding dat uw imago stijlvol en trendy zal maken. Stempelen voor krokodil, python is vooral belangrijk.

Met wat een korte regenjas te dragen 1 Met wat een korte regenjas te dragen 2 Met wat een korte regenjas te dragen 3
Met wat een korte regenjas te dragen 4 Met wat een korte regenjas te dragen 5 Met wat een korte regenjas te dragen 6
Met wat een korte regenjas te dragen 7 Met wat een korte regenjas te dragen 8 Met wat een korte regenjas te dragen 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3