Met wat een bordeauxrode jurk te dragen?

Met wat een bordeauxrode jurk draag

Bordeaux heeft de voorkeur van velen vanwege zijn nobele en discrete chic. Maar om er stijlvol uit te zien in een bordeauxrode jurk, moet je goed nadenken over alle kleinigheden in je garderobe. Bovendien kunnen verschillende tinten van bordeauxrood de buitenkant sieren of het bleek en niet-indrukwekkend maken. Kies daarom een ​​bordeauxrode jurk alleen in overeenstemming met zijn kleurweergave.

Nadat een geschikte jurk is gekozen, kunt u beginnen te vragen wat u met een bordeauxrode jurk wilt dragen.

Schoenen voor bordeauxrode jurk

Aan de klassieke lange bordeauxrode jurk zijn de schoenen van de beige boot het meest geschikt. Als u donkere schoenen draagt, moet de panty noodzakelijkerwijs licht zijn. Als je nog steeds donkere panty's wilt dragen, dan moet je ze ondersteunen met donkere accessoires - bijvoorbeeld een riem, een sjaal, een hoed. Als het een koud seizoen is, kunt u bruine of zwarte laarzen met hakken dragen.

Accessoires voor bordeauxrode jurk

Als versieringen voor een bordeauxrode jurk is het het beste om niet te massieve items van goud te kiezen - een nette ketting, broche, armband. Grote stenen en fantasiesieraden zullen de kosten van het beeld verlagen, dus laat ze voor een andere gelegenheid.

Bovenal past een paarse of bruine tas in een bordeauxrode jurk, maar donkerder dan een toon of twee.

Als het model van je jurk een zwarte riem heeft, kun je veilig een zwarte tas of clutch kiezen.

Zoals al eerder vermeld, is de bordeauxrode kleur perfect gecombineerd met goud. Daarom zullen gouden bandjes, sjaals of sjaals met een gouden draad, schitterende haarversieringen er goed uitzien.

Het minste van alles met bordeaux combineert blauw, groen, geel, de kleur van de zeegolf.

Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 1 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 2 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 3
Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 4 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 5 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 6
Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 7 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 8 Met wat een bordeauxrode jurk te dragen 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: